Muhtazaf, post: 1559409, member: 123740Siteye en uzun girmeyen?
En uzun en bu en olur herhalde abi :)
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
121.205 görüntülenme · 1.498 yanıt
Muhtazaf, post: 1559409, member: 123740Siteye en uzun girmeyen?
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.175 mesaj
Çeşm-i Bülbül, post: 1559579, member: 54443En uzun en bu en olur herhalde abi :)
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
Çeşm-i BülbülForumun en müdavimleri, iyi günde olduğu gibi kötü günde de yalnız bırakmayanları sabırlı, inançlı, umutlu, gerçekten vefalı olanları dolayısıyla en sadık üyeleri ; tabiki de ilk sırada MAVCİ abimiz var :) mavci abimizin hemen arka sırasında berat ablamızı görüyorum ve onun hemen ardında serap abla.. yani benim gözlemlediğim haliyle bu :)
Çeşm-i BülbülForumun en müdavimleri, iyi günde olduğu gibi kötü günde de yalnız bırakmayanları sabırlı, inançlı, umutlu, gerçekten vefalı olanları dolayısıyla en sadık üyeleri ; tabiki de ilk sırada MAVCİ abimiz var :) mavci abimizin hemen arka sırasında berat ablamızı görüyorum ve onun hemen ardında serap abla.. yani benim gözlemlediğim haliyle bu :)

mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
mavciNe çok foruma dönmesini arzu ettiğim kişi aliye_aliye kardeşimiz...(Döndü çok şükür)
En çok aktif olmasını ve konu paylaşmasını arzu ettiğim kişi aliye_aliye kardeşimiz...:a12:
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
mir_erhan
abi bende gördüm. ama kayboldu tekrar.
Sanırım Aliye kardeşimiz de bizi bu aileyi çok özlemiş...inşallah..
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.067 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/67899-istee-sitenin-ennlerii · 08.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.