VaVeylacıkkk :D :D
Ne demek bu? :p
En sık avatar değiştiren ve en hoş avatarlar : salavatqetir ' de ( gel vatandaş gel en güzel avatarlar burda diyesim geldi bi an :D )
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
121.212 görüntülenme · 1.498 yanıt
VaVeylacıkkk :D :D
VaVeylaoff kuzu yok demek :D
Çeşm-i Bülbül ↗::) En gidiyor mu bu kız cidden diye sorasım gelen : smmeys
smyyesbu nasıl bi en ya çeşmi:)
o da nerden çıktı:)işte paparazilere inanmamak gerektiğini şimdi daha iyi anlamışındır herhalde:D
smyyeshiç nereye gidiyorsun dur demek yok:D
sayende çakılmayacak bi durum da kalmadı zaten abi:)
güldürdün beni Allah a emanet olasın:)
Gül Berra, post: 1469915, member: 100508valla haklisin sumeyye aslinda ha keza nin dedigi gibi en anlasilmasi zor uye Nadas06 abi ya abi kusura bakma abi valla oylesin ;)coze bilene helal olsun diyorum ;) :D
Çeşm-i Bülbül, post: 1469909, member: 23857En göz kırpıp yiteeer artık diye bağırasım gelen ,
enn neler çeviriyorsunuz benden habersiz diye sorgulayasım olan : gül berra :D
ha kezâ, post: 1467074, member: 109962Abi madem Asker olacaksınız sizi şöyle uzun uzun en'lemek gerek :D
Forumun en ilginci, en acaibi, en anlamak isteyipte anlayamadığımı, kafamda milyonlarca soru işareti bırakanı, en tamam çözdüm işte ben bunu derken duvara tosladığımı, en aklının ucundan ne geçiyor acaba diye merak ettiğimi, en hakkında iyi konuşamadığımı
En dil çıkarmama kızıp abilere dil çıkarılmaz diyeni, en gizemlisi, en sır deposu, en en en temiz kalplisi, en yolcusu vs vs ; Nadas abiiimm :D
:D Dahası varda gece aklım durdu :D abii :D
Çeşm-i Bülbül, post: 1469918, member: 100508
:D yaa göz kırpıp durma şurda psikolojim bozuluyor :D
Ben çözdüm :D
Gül Berra, post: 1469919, member: 100508hayirdir simdimi aklina geliyoruz ;)bagir bagir icinde kalmasin :D
nelermi ceviyorum valla simdi arkadasimi aramak icin numara cevirdim ;)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/67899-istee-sitenin-ennlerii · 09.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.