irmiksiz revani mutlaka deneyin..

7.758 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
rumeysasevval

rumeysasevval

Üye · 23 mesaj

esselamü aleyküm arkadaslar lezzetine çok güvendığım ve tatlı sevenlerın mutlaka denemesını ıstedığım rısksız bı tatlı bu evet irmiksiz revani....
malzemelerı 5 yumurta bır su bar.seker,bır su bar. sıvı yağ,bır su bar.hındıstan cevizi,2su bar. un,kabartma tozu ve vanılın bırer paket.
hazırlanısı:yumurta ve seker ıyıce çıpılıp bütün malzemelerle bırlıkte karıstırılıyo ve 170 dc.önceden ısıtılmıs fırında pısırılmeye bırakılır,şerbetı ıçın ıkı su bardağı seker 4 su bar.su ve yarım lımon bılırsınız normalde serbetlı tatlılarda bırının sıcak dığerının soğuk olması gerekıyo fakat bu tatlının özellığı ıkısınınde soğukken bulusması:) evet soğuk şerbetı soğuk kekın üzerıne döküyoruz yarım saat bekletmek yeterlı ...AFİYET OLSUNNNNN......
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

hmm irmiksiz hemde :)) revaniye güzellik katan irmiktir kanaatindeyim ama ben :a12: ellerinize sağlık olsun bunuda denemekte fayda var inşa-ALLAH :))

selametle...

Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Azizİslam

Azizİslam

Mübarek Üye · 1.330 mesaj

ilginç bir şeye benziyor :)
rumeysasevval

rumeysasevval

Üye · 23 mesaj

Azizİslam, post: 1254176, member: 54443ilginç bir şeye benziyor :)

denemenizi kesinlikle tavsiye ederim tarife uygun yaptığınızda bı daha vazgeçemeyeceğınız bir tatlı emin olun:))...sırrı hındıstan cevizinde....
cakdoc

cakdoc

Mübarek Üye · 1.507 mesaj

Allah razi olsun kardesim denedim cok guzel oldu:)
rumeysasevval

rumeysasevval

Üye · 23 mesaj

cakdoc, post: 1256069, member: 105103Allah razi olsun kardesim denedim cok guzel oldu:)

amin cümlemizdeen....:)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.