esselamü aleyküm

739 görüntülenme · 3 yanıt

Paylaş:
rumeysasevval

rumeysasevval

Üye · 23 mesaj

gecenin bir yarısında çok canımın sıkkın olduğu bir zamanda tesadüfen buldum bu siteyi rabbımın yardımıyla sıkıldığım seylerin ne kadarda boş olduğunun farkına vardım bu site sayesinde,islamiyetten çok yoksun olan bu şehirde bana unuttuğum bilgi ve duygularımı hatırlattığı için bu sitede emegi geçen herkese sonsuz teşekkürler...allah hepinizden razı olsun...
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

ecmain kardeşim. aramıza hoşgeldin. İnanın tüm sitresli geçen güne inad tek sığınağımız önce rabbimiz sonra bu sitede ki kardeşlerimizdir. üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah. selametle kalın
ERZURUMLİ

ERZURUMLİ

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

rumeysasevvalgecenin bir yarısında çok canımın sıkkın olduğu bir zamanda tesadüfen buldum bu siteyi rabbımın yardımıyla sıkıldığım seylerin ne kadarda boş olduğunun farkına vardım bu site sayesinde,islamiyetten çok yoksun olan bu şehirde bana unuttuğum bilgi ve duygularımı hatırlattığı için bu sitede emegi geçen herkese sonsuz teşekkürler...allah hepinizden razı olsun...

Ve aleykum selam,

Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun kardeşim,hayırlı paylaşımlar yapmanızı ve sizden istifade etmeyi dileriz,sitemize hoş geldiniz...
Azerbaycan_li

Azerbaycan_li

Mübarek Üye · 1.201 mesaj

aleykum salam ve rahmetullah...hoş geldiniz Allah sıkıntınızı gidersin...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.