gecenin bir yarısında çok canımın sıkkın olduğu bir zamanda tesadüfen buldum bu siteyi rabbımın yardımıyla sıkıldığım seylerin ne kadarda boş olduğunun farkına vardım bu site sayesinde,islamiyetten çok yoksun olan bu şehirde bana unuttuğum bilgi ve duygularımı hatırlattığı için bu sitede emegi geçen herkese sonsuz teşekkürler...allah hepinizden razı olsun...
esselamü aleyküm
739 görüntülenme · 3 yanıt
ecmain kardeşim. aramıza hoşgeldin. İnanın tüm sitresli geçen güne inad tek sığınağımız önce rabbimiz sonra bu sitede ki kardeşlerimizdir. üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah. selametle kalın
rumeysasevvalgecenin bir yarısında çok canımın sıkkın olduğu bir zamanda tesadüfen buldum bu siteyi rabbımın yardımıyla sıkıldığım seylerin ne kadarda boş olduğunun farkına vardım bu site sayesinde,islamiyetten çok yoksun olan bu şehirde bana unuttuğum bilgi ve duygularımı hatırlattığı için bu sitede emegi geçen herkese sonsuz teşekkürler...allah hepinizden razı olsun...
Ve aleykum selam,
Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun kardeşim,hayırlı paylaşımlar yapmanızı ve sizden istifade etmeyi dileriz,sitemize hoş geldiniz...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/67809-esselamu-aleykum · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- esselamü aleyküm verahmatüllahi veberekatühü Tanışma Köşesi 9 cevap
- esselamü aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü Tanışma Köşesi 7 cevap
- esselamü aleyküm Tanışma Köşesi 3 cevap
- Esselamü aleyküm Tanışma Köşesi 5 cevap
- Esselamü Aleyküm.. Tanışma Köşesi 17 cevap
- esselamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü Tanışma Köşesi 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.