ne duruyoruz--->istemezmisin

946 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
hasann

hasann

Kıdemli Üye · 132 mesaj

B)S.AB)
MÜSLÜMAN KARDEŞLERİM SABAH NAMAZINDAN SONRA KİMKİ KUŞLUK
NAMAZI KILARSA TAM BİR HAC BİR UMRE SEVABI ALIRB)
ŞİMDİ HACCA GİTMEK NERDEN BAKSAN 3000/4000$
HER GÜN YAPSAN HER DEFASINDA BİR HAC BİR UMRE SEVABI ALIRSIN
İSTEMEZMİSİN

B)ALLAH'IM BENİ CENNETİN RAYİHASI İLE RAYİHALANDIR,VE CENNET NİMETLERİNDEN BENİ RIZIKLANDIRB)
mertmurat

mertmurat

Aktif Üye · 53 mesaj

RE: ne duruyoruz--->istemezmisin

Sevaplari birbirleri ile kiyaslamanin dogru olacagini sanmiyorum.
Hac, eger sartlarina uygunlugunuz acisindan size farz olmussa, gitmekten baska bir secenek yoktur.

hasann

hasann

Kıdemli Üye · 132 mesaj

a.s mert murat kardeşim allah dostu olan efendi hazretlerimizin dile getirdiği bir sözdür ki bunu peygamber efendimizde edile getirmişB) sanmıyorum kelimelerin allah ile aranı açmış olursunB)selametle kalın
mertmurat

mertmurat

Aktif Üye · 53 mesaj

s.a. hasann kardesim.
Insaallah dogrudur. Cunku peygamberimize atfedilen o kadar cok soz var ki, aslinda kendisi tarafindan soylenmemis. Bize dusen, bu tur konularda soylenilen her seye hemen inanmak yerine, arastirip dogrusunu ogrenmek olmali diye dusunuyorum.
Kendi adima, guvendigim hadis kaynaklari var. Bunlarin disindakilere itibar etmiyorum.
Saglicakla...
hasann

hasann

Kıdemli Üye · 132 mesaj

TABİKİ DOĞRU!MERTMURTA ABİM DİNİNİ ZEDELİYOSUN DİKKATİNİ ÇEKERİM ALLAH DOSTU OLAN EFENDİ HAZRETLERİ MAHMUT USTA OSMAN OGLU DİLE GETİRİYOR BİR ALLAH DOSTU NUN BİR KELİMESİNE BİLE ŞÜPHE DUYARSAK HAŞA VE KELLA ALLAHLA ARAMIZI AÇMIŞ OLURUZ BU KONULARA BIRAZ DIKKATLİ BAKSAN B)SELAMETLE
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.