dostluk

8.417 görüntülenme · 135 yanıt

Paylaş:
gecem

gecem

Mübarek Üye · 1.631 mesaj

RE: dostluk

sevvalmina yazdı:
fatma kardeşim benim çok arkadaşım oldu 4 tanede dostum dediğim insan vardı ama suan sadece 1 kaldı hepsini çıkardım hayatım çünkü gerçek dost herşekilde yanında olmalı üzüntünde mutluluğunda da ve inan hepsinden çok kötü şeyler gördüm hepsi bi anlık nefislerine kapıldı o yüzden gerçek dost bulmak çok zor insana en iyi dost ailesi.
EWET HAKLISI BENDE BU YAZINI İLK KATILDIGIM YAZIMDA 3 DOSTUM VARDI ŞİMDİ TEK DEMİŞTİM BÖYLE ŞEYLER DOSTLUGU DA BİTİRİYOR DA BENCE EN ÖNEMLİSİ GÜVENİ YOK EDİYORRR
samirasert

samirasert

Üye · 25 mesaj

Allah a emanet olun arkadaşlar selametle...
zerrin

zerrin

Mübarek Üye · 2.172 mesaj

gecem yazdı:
zerrin yazdı:
GECEM BEN Bİ SADE KAHVE ALAYIM..
EVET DEVAM EDELİMM.. BEN BU DURUMA ÇOK ÜZÜLÜYORUM AMA.. ERKEKLER NEDEN BÖYLE BİLMİYORUM.. BURDA BİRAZ DAHA AÇALIM KONUYU.
CANIM KAHVEN
GELDİİİ AFİYET OLSUN

TEŞEKKÜR EDEİRM ELİNE SAĞLIK PEKTE GÜZEL OLMUŞ..
NEYSE KONUYA DÖNELİMM.. BENCEDE ERKEKLE BAYANIN DOSTLUĞU YANİ GERÇEKTEN DOST OLMALARI ZOR. OLAN VAR OLMAZ DEMİYORUMM. AMA İKİ TARAFTAN BİRİNİN DUYGULARI DEĞİŞEBİLİYOR. VE BU BAZEN BAYANDA OLABİLİYOR DEĞİLMİ???
samirasert

samirasert

Üye · 25 mesaj

Nedir paylaşılamayan dostlukta anlamam. somut olan bişey değildir neden insanlar kırarlar birbirlerini 3 günlük dünyada. Paylaşması bilinse okadar güzel şeyler varki içinde ama neden dostluğa kıskançlık öfke çıkar girer bilmem. Benim dostum yok. ben değil hep onlar beni kaybetti. Ama kaybeden onlar olsada üzülen hep ben olmuşumdur. Bencil olmayan insanların ihtiyacı gibidir dost. Bende vazgeçilmez bi ihtiyaç gibi görüyorum ama hep yaralanıyorum. En son 7 yıllık dostumu ama dostum dahi diyemediğim kardeşimden öte birini kaybettim değmeyen şeyler uğruna. değmeyen şeyler çünkü dostluk bağını kıracak bi güç yok bence ki kişi gerçek dostsa demekki dost değilmiş sanmışım sadece. bence dostluklar bitmez bitenlerde bence dostluk değildir. Allaha emanet olun.
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

Mübarek Üye · 3.537 mesaj

samirasert yazdı:
Nedir paylaşılamayan dostlukta anlamam. somut olan bişey değildir neden insanlar kırarlar birbirlerini 3 günlük dünyada. Paylaşması bilinse okadar güzel şeyler varki içinde ama neden dostluğa kıskançlık öfke çıkar girer bilmem. Benim dostum yok. ben değil hep onlar beni kaybetti. Ama kaybeden onlar olsada üzülen hep ben olmuşumdur. Bencil olmayan insanların ihtiyacı gibidir dost. Bende vazgeçilmez bi ihtiyaç gibi görüyorum ama hep yaralanıyorum. En son 7 yıllık dostumu ama dostum dahi diyemediğim kardeşimden öte birini kaybettim değmeyen şeyler uğruna. değmeyen şeyler çünkü dostluk bağını kıracak bi güç yok bence ki kişi gerçek dostsa demekki dost değilmiş sanmışım sadece. bence dostluklar bitmez bitenlerde bence dostluk değildir. Allaha emanet olun.

KALBİMİZE SÖZ GEÇİREBİLSEK Bİ HER ŞEY GÜZEL OLUCAKTA
zerrin

zerrin

ben çoğuna göre iyi bir dostumdur.. ama benim dostum yok.. sana ihtiyacım var kendimi iyi hissetmiyorum dediğimde yanımda bulunacak, derdimi derdi bilecek dostum yok.. ama ben herşeye rağmen onların dostu olmaya devam ettim ederimde..
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

zerrin yazdı:
gecem yazdı:
zerrin yazdı:
EVET DEVAM EDELİMM.. BEN BU DURUMA ÇOK ÜZÜLÜYORUM AMA.. ERKEKLER NEDEN BÖYLE BİLMİYORUM.. BURDA BİRAZ DAHA AÇALIM KONUYU.
CANIM KAHVEN
GELDİİİ AFİYET OLSUN

NEYSE KONUYA DÖNELİMM.. BENCEDE ERKEKLE BAYANIN DOSTLUĞU YANİ GERÇEKTEN DOST OLMALARI ZOR. OLAN VAR OLMAZ DEMİYORUMM. AMA İKİ TARAFTAN BİRİNİN DUYGULARI DEĞİŞEBİLİYOR. VE BU BAZEN BAYANDA OLABİLİYOR DEĞİLMİ???

BÜYÜK KONUŞMAMAK LAZIM BEN HEP Abime kızardım kızla erkek hiç bir zaman arkadaş dost olamaz.şimdi ben dost oldum.DOSTA KARŞI BİZLER GALİBA DİŞİ OLUYORUZ.
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

zerrin yazdı:
ben çoğuna göre iyi bir dostumdur.. ama benim dostum yok.. sana ihtiyacım var kendimi iyi hissetmiyorum dediğimde yanımda bulunacak, derdimi derdi bilecek dostum yok.. ama ben herşeye rağmen onların dostu olmaya devam ettim ederimde..

BAKSEN ZERRİN NEYMİŞ YA.AMA HER DARDA OLDUGUMUZDA YANIMIZDA OLAMAZLAR
gecem

gecem

Mübarek Üye · 1.631 mesaj

FATMA_ERGUN yazdı:
zerrin yazdı:
gecem yazdı:
zerrin yazdı:
CANIM KAHVEN
GELDİİİ AFİYET OLSUN

BÜYÜK KONUŞMAMAK LAZIM BEN HEP Abime kızardım kızla erkek hiç bir zaman arkadaş dost olamaz.şimdi ben dost oldum.DOSTA KARŞI BİZLER GALİBA DİŞİ OLUYORUZ.
BENİM DE ÇOK DOSTUM VARDI DERDİM AMA ÇOK DEGİL AZMİŞ ANLATMAK İSTEDIGIM BUYDU...
DUN_SURGUNU_YA

DUN_SURGUNU_YA

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

samirasert yazdı:

Haklısınız size katılıyorum. Gerçek dostluk asla bitmez, bitenler sahte dostluklardır.
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

Gerçek dostluk asla bitmez, bitenler sahte dostluklardır

DUN_SURGUNU_YA YAZDI

YÜREGİNİZE SAGLIK SILOGAN YAPALIM BU SÖZÜNÜZÜ
DUN_SURGUNU_YA

DUN_SURGUNU_YA

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

FATMA_ERGUN yazdı:
Gerçek dostluk asla bitmez, bitenler sahte dostluklardır

DUN_SURGUNU_YA YAZDI

YÜREGİNİZE SAGLIK SILOGAN YAPALIM BU SÖZÜNÜZÜ

Teşekkür ederim.B) Olur yapalım.

Gerçek dostluk asla bitmez,
Bitenler sahte dostluklardır.
zerrin

zerrin

FATMA_ERGUN yazdı:
zerrin yazdı:

BEN HER ZAMAN OLSUNLAR DEMİYORUM. TABİKİ HER İSTEDİĞİMİZDE YANIMIZDA OLAMAZLAR. AMA MANEN YANINDA HİSSEDERSİN ONLARI DEĞİLMİ OLMASALAR BİLE. AMA BENİM YANIMDA HİSSETTİĞİM KİMSE YOK.. VE ONLAR DA ZATEN HİÇ YANIMDA DEĞİLLER...
BENİM TEK DOSTUM VAR ERKEK.. ODA ZATEN İLERİSİ İÇİN CİDDİ DÜŞÜNDÜĞÜM BİRİ.. HER AN YANIMDA OLAN SADECE O VAR.. UZAKLIK OLSADA ARADA YANIMDA BİLDİĞİM..
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

zerrin yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
zerrin yazdı:

BEN HER ZAMAN OLSUNLAR DEMİYORUM. TABİKİ HER İSTEDİĞİMİZDE YANIMIZDA OLAMAZLAR. AMA MANEN YANINDA HİSSEDERSİN ONLARI DEĞİLMİ OLMASALAR BİLE. AMA BENİM YANIMDA HİSSETTİĞİM KİMSE YOK.. VE ONLAR DA ZATEN HİÇ YANIMDA DEĞİLLER...
BENİM TEK DOSTUM VAR ERKEK.. ODA ZATEN İLERİSİ İÇİN CİDDİ DÜŞÜNDÜĞÜM BİRİ.. HER AN YANIMDA OLAN SADECE O VAR.. UZAKLIK OLSADA ARADA YANIMDA BİLDİĞİM..

TAMAM YA TAMAM ANLADIK NE HAVA ATIYORSUN
zerrin

zerrin

FATMA_ERGUN yazdı:
zerrin yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
zerrin yazdı:

TAMAM YA TAMAM ANLADIK NE HAVA ATIYORSUN

AY NE HAVA ATICAM YA.. HEM KİME ATICAMM.. ABLACIMMMM
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

VALLA BİLMİYORUM ARTIK NE DİYİN RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLLAH
zerrin

zerrin

FATMA_ERGUN yazdı:
VALLA BİLMİYORUM ARTIK NE DİYİN RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLLAH

AMİN ABLACIM.. ALLAH RAZI OLSUNN B)
DARISI BAŞINA.. SENİN MÜRÜVVETİNİ GÖRÜRÜZ İNŞALLAH ÖNCE.
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

:)NE MÜRÜVETİYA BEKLE BEN KARİYER YAPIYORUM.RABBİM DOGRU YOLDAN AYIRMASIN HAYIRLI KISMETLER NASİP ETSİN.HAYIRLI DOSTLUKLAR NASİP ETSİN.CAHİLLİKTEN CAHALETTEN FİTNE FESETTAN UZAK HAYIRLI ÖMÜRLER NASİP ETSİN.ONA LAYIK KUL, SEVGİLİSİNE LAYIK ÜMMET, AİLEMİZE LAYIK EVLAT, ARKADAŞ AKRABAMIZA DOSLARIMIZA LAYIK OLMAYI NASİP ETSİN.HER İKİ CİHANDADA YÜZÜMÜZÜ AK EYLESİN.ALLAH KURAN RESUL İMAN VE İSLAM AŞKIYLA YANMAYI CÜMLEMİZE NASİP EYLESİN İNŞ
sevvalmina

sevvalmina

Mübarek Üye · 1.747 mesaj

FATMA_ERGUN yazdı:
:)NE MÜRÜVETİYA BEKLE BEN KARİYER YAPIYORUM.RABBİM DOGRU YOLDAN AYIRMASIN HAYIRLI KISMETLER NASİP ETSİN.HAYIRLI DOSTLUKLAR NASİP ETSİN.CAHİLLİKTEN CAHALETTEN FİTNE FESETTAN UZAK HAYIRLI ÖMÜRLER NASİP ETSİN.ONA LAYIK KUL, SEVGİLİSİNE LAYIK ÜMMET, AİLEMİZE LAYIK EVLAT, ARKADAŞ AKRABAMIZA DOSLARIMIZA LAYIK OLMAYI NASİP ETSİN.HER İKİ CİHANDADA YÜZÜMÜZÜ AK EYLESİN.ALLAH KURAN RESUL İMAN VE İSLAM AŞKIYLA YANMAYI CÜMLEMİZE NASİP EYLESİN İNŞ

AMİN ALLAH İNŞALLAH GÖNLÜNDEKİLERİ NASİP EDER.
zerrin

zerrin

FATMA_ERGUN yazdı:

AMİN ABLACIMM... ABLACIM SEN KARİYER YAP AMA SONRA KARİYER YAPİM DERKEN KISMETLERİNİ KAÇIRMADA :D
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.