dostluk
8.417 görüntülenme · 135 yanıt
RE: dostluk
ÖNEMLİ OLAN DOSTUM DEDİGİN İNSANIN DERDİNİ KEDERİNİ VE SEVİNÇİNİ YAPLASMAK DEGİLMİDİR.
SEN KISKANIYOSUN DIYE DEGİLDİ BU TEKLIF İÇTENLIKLE SUNDUM GALIBA KABULŞL EDİLDİ.:p:pYALNİŞSA UYAR LÜTFEN FATMACIM
"""BİR DOST NEDİR??????ÖTEKİ BEN.............""DOSTUM MA FATMA ERGUN
FATMA_ERGUN yazdı:
gecem yazdı:
guler yazdı:SAGOL CANIM FATMA SENDE DOSTUMSUN DEYECGİM AMA SENIDE KABUL EDERSEN
B)B)B)Gecem Buda Benden Sana...B)B)B)
"DOSTLUK İKİ VÜCUTTA YAŞAYAN BİR RUH GİBİDİR,İKİ RUHTA YAŞAYAN BİR VÜCUTTUR" DOSTLARIMAB)B)
KISKANMIYAYIM DİYEMİ YAPIYORSUN YOKSAAA...
AMA BEN ZOR DOSTUMDUR BENİM DOSTUM BENİM DERDİMİ ÇEKECEK.ZORUMDUR AMA DOSTUMU ÇOK SEVERİM BENİM İÇİN ZEVKTİR NEDEN OLMASIN.
ÖNEMLİ OLAN DOSTUM DEDİGİN İNSANIN DERDİNİ KEDERİNİ VE SEVİNÇİNİ YAPLASMAK DEGİLMİDİR.
SEN KISKANIYOSUN DIYE DEGİLDİ BU TEKLIF İÇTENLIKLE SUNDUM GALIBA KABULŞL EDİLDİ.:p:pYALNİŞSA UYAR LÜTFEN FATMACIM
VAy vay şımarayım bari.SAGOLUN YA GÜZEL MORAL OLDU VALLA BEN İŞLERİ BİTİRİİRM ŞİMDİ.
elzem yazdı:
böyle dostları görünce kıskanmamak elde değil fatma kardeş ama ne güzel
bide şunu söyliyeyim FATMA ERGUN sen bizle dost ol her türlü derdini çekeriz fatmaların derdi çekilir
VAy vay şımarayım bari.SAGOLUN YA GÜZEL MORAL OLDU VALLA BEN İŞLERİ BİTİRİİRM ŞİMDİ.
OH OH SÖYLEYİN SÖYLEYİN VALLA SÜPERSİNİZ HA.BENİM DERDİMİ ÇEKİCEKSİNİZ YANİ ÖYLEMİ.VALLA BENDEN GÜNAH GİTTİ.HADİ BAKALIM
gecem yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
gecem yazdı:
guler yazdı:SAGOL CANIM FATMA SENDE DOSTUMSUN DEYECGİM AMA SENIDE KABUL EDERSEN
B)B)B)Gecem Buda Benden Sana...B)B)B)
"DOSTLUK İKİ VÜCUTTA YAŞAYAN BİR RUH GİBİDİR,İKİ RUHTA YAŞAYAN BİR VÜCUTTUR" DOSTLARIMAB)B)
KISKANMIYAYIM DİYEMİ YAPIYORSUN YOKSAAA...
AMA BEN ZOR DOSTUMDUR BENİM DOSTUM BENİM DERDİMİ ÇEKECEK.ZORUMDUR AMA DOSTUMU ÇOK SEVERİM BENİM İÇİN ZEVKTİR NEDEN OLMASIN.
OH OH SÖYLEYİN SÖYLEYİN VALLA SÜPERSİNİZ HA.BENİM DERDİMİ ÇEKİCEKSİNİZ YANİ ÖYLEMİ.VALLA BENDEN GÜNAH GİTTİ.HADİ BAKALIM
OH OH SAGOLUN YA.:)
elzem yazdı:
fatma ergun gibileri dostlar başına selam olsun tüm dostlara
OH OH SAGOLUN YA.:)
elzem yazdı:EWET BEN BU SÖZE KATILIYORUM DIYMI AMA ARKADAŞIM GÜNAYDIN:D:DB)B)
eeh FATMA ERGUN görüyosun demi ne kadar tanımasak bile burdaki kardeşlerimle dost gibiyiz ALLAH senden ve diğer kardeşlerimden razı olsun
Dostluklar, sanal da olsa degerlidir. Sanal dedigimiz ortam, gercek yasamin bir kesiti degil midir?
Ne varki; sanal alemde insanlari taniyabilme sansimiz gercek hayattakiler kadar kolay olmadigindan daha dikkatli olmaliyiz.
Nette tanidigim bir cok insan var. Yuzlerini bile gormedim ama belli konularda arkadaslik yapiyorum. Onlar icin, gercek anlamda "dostlarim" diyemem. Cunku "dost" cok daha derin bir kavram bana gore. Ote yandan bu dusunce, onlara deger vermeme de engel olamiyor.
Bana gore; deger verilecek arkadasliklarin ayirimi, sanal yada gercek olup olmadiklari ile degil, onlarla "neleri ve ne olcude paylastigim" konusu ile belirlenir...
Dostluklar, sanal da olsa degerlidir. Sanal dedigimiz ortam, gercek yasamin bir kesiti degil midir?
Ne varki; sanal alemde insanlari taniyabilme sansimiz gercek hayattakiler kadar kolay olmadigindan daha dikkatli olmaliyiz.
Nette tanidigim bir cok insan var. Yuzlerini bile gormedim ama belli konularda arkadaslik yapiyorum. Onlar icin, gercek anlamda "dostlarim" diyemem. Cunku "dost" cok daha derin bir kavram bana gore. Ote yandan bu dusunce, onlara deger vermeme de engel olamiyor.
Bana gore; deger verilecek arkadasliklarin ayirimi, sanal yada gercek olup olmadiklari ile degil, onlarla "neleri ve ne olcude paylastigim" konusu ile belirlenir...
SEN ZATEN EKSİK KALMA.
zerrin yazdı:
DOSTLUK GÜZEL ŞEY.
BİDE GERÇEK DOSTU BULABİLSEK..
E AMA BENİ NİYE ÇAĞIRMIYOSUNUZ?????
SEN ZATEN EKSİK KALMA.
AAA. FATMA ABLAM GELMİŞŞŞ.. HOŞGELMİŞŞŞ.. GÖZÜMÜZ YOLLARDA KALMIŞTIII..
TAMAM ABLACIM KISKANMA.. GİTMİYORUM BENN. SEN GEL BANA KAHVALTIYA :D
FATMA_ERGUN yazdı:
zerrin yazdı:
DOSTLUK GÜZEL ŞEY.
SEN ZATEN EKSİK KALMA.
SEN VARYA NE KISKANMASI YA. BEN ŞEKER YİYORUM ŞEKER HASTASI OLUCAM VALLA.HEM BEN SABAHTANDIR BURDAYIM SEN YOKSUN
zerrin yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
zerrin yazdı:
DOSTLUK GÜZEL ŞEY.
SEN ZATEN EKSİK KALMA.
SEN VARYA NE KISKANMASI YA. BEN ŞEKER YİYORUM ŞEKER HASTASI OLUCAM VALLA.HEM BEN SABAHTANDIR BURDAYIM SEN YOKSUN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/6766-dostluk · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.