Esselamun aleykum

767 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
ESRA AYNUR

ESRA AYNUR

Yeni Üye · 1 mesaj

tum musluman aleminin gunu hayirlara vesile olmasini dilerim.ben yurtdisindan katiliyorum size ins benim icinde hayirli olur busite .RABBIM zorda kalanlarin yardimcisi olur ins :G
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

ve alyküm selam..
hoşgeldiniz kardeşim. iyiki gelmişsiniz.
üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah..

selam ve dua ile
gncl

gncl

Kıdemli Üye · 471 mesaj

a.selam .. inş bende yenı uyelık aldım burda bıraz ınceleme fırsatı buldum kendımce .emınımkı faydası olcaktır cunku paylaşimlar cok guzel net uzerınden başi boş sıtelerde zaman kaybetmektense burda burda boş boş dolanmak ıyıdır benım ıcın ....allahın selamı uzerınıze olsun selamun aleykum..
fatmali

fatmali

Yeni Üye · 8 mesaj

selamün aleyküm allah razı olsun tüm müslüman aleminin cuması hayırlı olsun az önce üye oldum siteye inşallah hayırlı olur
fatmali

fatmali

Yeni Üye · 8 mesaj

allah razı olsun kardeşim allahın selameti üzerinize olsun
fatmali

fatmali

Yeni Üye · 8 mesaj

selamün aleyküm evt haklısınız ben bilgi alışverişi olsun isterim az veya çok islami bilgilerimizi paylaşmak amacıyla üye oldum
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

ve aleyküm selam hoş geldiniz.
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

V.a.selam kardeşim.
Hoşgeldin aramıza.
deniz hışır

deniz hışır

Kıdemli Üye · 145 mesaj

hoşgeldiniz. hayırlısı olsun...:a12:
ahmetsabanci67

ahmetsabanci67

Üye · 14 mesaj

fatmali, post: 1249030, member: 92422selamün aleyküm evt haklısınız ben bilgi alışverişi olsun isterim az veya çok islami bilgilerimizi paylaşmak amacıyla üye oldum

s a gününüz hayırlı olsun kardeşlerim sohbet etmek isteyen ve sorularınız varsa her türlü yardımcı olurun Allah ın izni ile inşallah hayırlı günler dilerim en hızlı cevap almak isterseniz ahmetsabanci67@hotmailden ulaşabilirsiniz ..... arkadaşlar herkesin yarasına meğlem olmak isterim kardeşlerim Allah a emanet olun ....
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.