mürmüdükHARP HİLEDİR...
HARPDE DÜŞMANA HİLE YAPILABİLİR...
Herhangi bir partiyi kasdederek söylemiyorum ,harpde hile kafirlere yapılabilir.
KÜFRÜ YOKETMEK İÇİN FEDAİLİK DAHİL,HİLE YAPILABİLİR..
BÖYLE OLURSA DEMOKRASİ DİNİ DEĞİL ,FEDAİLİK OLUR...
Allahcc halis niyetlilerden eylesin inşaALLAH...
Vesselam..Veddua..
İSLAM DİNİNDEN OLAN KARDEŞİMİZ SENATÖR...
BEN SENİN İSLAMDAN BAŞKA BİR DİNDEN MEDET BEKLEDİĞİNİ HİÇ ZANNETMİYORUM...
Nokta...
Ben diyeceğimi dedim pek birşey söylemek istemiyorum...Bugün afganistanda ırakta çeçenyada türkiyede ve diğer bölgelerder..Türkiyenin terörle mücadele adı altında imzaladıkları antlaşmalar yüzünden şuan binlerce müslüman zindanlarda el kaide,taliban diye atılıyor tek tek içeriye...Şuan cihad bölgelerine gitmek isterken yakalanan onca mücahid adayı zindanlarda yatmakta, bunun vebalini o vekalet verenler ödeyemez.Irak bombalanırken tcden kalkan uçakların bıraktıkları YÜZBİNLERCE TON bombanın vebali o vekalet verenlerin boynunda...Daha yazacaklar çok şuan hapiste yatan salih mirzabeyoğlunun ondan önce üstad necip fazıl kısakürek ve kendini islama adamı nice dava adamlarının vebali vekalet verenlerin boynunda...(bizim tağutlarımız onları içeriye atmadı önceki tağutlar onları tutukladı diye savunmaya geçilirya her zaman gene geçilebileceğinden hatırlatma yapayım).
Bu satırı uzatmaya gerek yok siz yorulana kadar üstlendiğiniz veballeri yazabilirsiniz..
Ha bu arada vekalet vermekle sadece suçlara ortak olunmakla kalınmıyor ayrıca AllaH'tan başka kanun koyucu seçmelerinden ötürü şirk küfrünede giriyorlar..
Son olarak şunları paylaşayım.
Siteye hergün yazılarını koyduğunuz kişi Salih Mirzabeyoğlu....
"Batının demokrasiyi dayatması, herkesin eşit olarak haklardan istifade edeceği bir dünya bütünlüğü için değil, George Orwell'in ünlü eseri "Domuzlar Diktatoryası"nda geçtiği gibi, "hepimiz eşitiz ama, bazılarımız biraz daha eşit" anlayışı çerçevesinde bir düzene boyun eğdirme zorbalığıdır. Birleşmişler Milletler Teşkilatı, bizzat Güvenlik Konseyi'nin yapısı ile bir "Domuzlar Diktatoryası" olduğunu göstermektedir. Güvenlik Konseyi'nin "veto hakkı" olan üyeleri arasında niçin bir tane bile halkı müslüman ülke yok?.. Rejimi İslâmî olmadığı halde bile, halkı müslüman ülkelerin yeri pabuçluk!.."
Kaynak: KENDİ KALEMİNDEN İBDA MİMARI SALİH MİRZABEYOĞLU
Yazılarını Paylaşmadan önce dikkatlice okumanızı tavsiye ediyorum lakin bazı sözlerini sanırım atlıyorsunuz.