🌙 Mevlid Kandili Bu güne özel içerikler →

Ikaz

2.428 görüntülenme · 14 yanıt

Paylaş:
leon.

leon.

Kıdemli Üye · 131 mesaj

bazen ikaz vazifesi hiç ummadığınız yerde önünüze çıkabilir 80 li yıllarda askerliğimi yapmaktaydım askerlikte her gün gece dersleri oluyordu gece deslerini subaylar veriyordu bir bölük komutanı daha çok gece derslerine daha çok gelerek ders vermiye başladı her gece dersler değişik konularda olmasına rağmen o bölük komutanı her gece aynı konuya takılıyordu yine birgün başladı ecdadımıza ve dinimize yalan yanlış atıp tutuyordu hergün bu komutanın aynı yalanlarında ısrar etmesi canımı sıkmıştı 3 bölük 120 kişi civarında dersteydik bu 120 kişi arasında 2 kişi biri cami imamı biride kuran kursu hocasıydı bu dinimizi bilen hoca arkadaşlara dedim ki bu komutanımız görüyorsunuz yalan söylüyor dersi bahane ederek dinimiz ve ecdadımıza hakaret ediyor siz el kaldırarak komutanım anlattığınız konuda yanlışsınız demeniz lazım hadi dier arkadaşlar bu konuları bilmiyor ama siz dinimizi ve ecdadımızın asilliğini biliyorsunuz nasıl itiraz etmiyorsunuz dedim her ikiside biz karışmayız bu ters biri buna karşı çıkılmaz aman ha dediler ben komutanın daha fazla yalan konuşmasına müsaade edemezdim el kaldırdım ve yüksek sesle KOMUTANIM SİZ YALAN SÖYLÜYORSUNUZdersi bahane ederek dinimiz ve osmanlıyı kötülüyorsunuz dedim şok olmuştu bende onu kendi bölüğünün askerlerinin yanında foyasını meydana çıkarmıştım...GEL LEN BURAYA DEDİ...vardım bana bir girişti tekme yumruk tokat beni adeta haşat etti her halde bi 3 dakika dövdü AMA O NE O DAYAĞI YİYEN BEN kendimi o kadar dinç o kadar sağlıklı hiç bir fiske yememiş gibi o kadar sağlıklı ve iyiyidim ki sanki o dayağı ben yimemiştim ve komutanın bana o destekli yumruk ve tekmelerini inanın duymadım hiç haberim olmadı ama komutana baktım kan ter içinde hızlı hızlı soluyor dayağı o yimiş gibi bitkin bi haldeydi ayakta zor duruyordu ders bitmiştir dedi tekrar yerime döndüm hoca arkadaşlarım benim yanımdan hemen uzaklaştı komutana karşı çıkan benle beraber gözükmek istemiyorlardı çünkü sonuçta komutanın tepkisi banaydı kalan askerlik süremde o komutan beni görse çaktırmadan yolunu değiştirirdi ve bu olaydan sonra kapısına hep 2 nöbetci dikti ben erdim o ise subay bu din düşmanları aslında hep böyle korkak dırlar... ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR...dayak yime pahasınada olsa.. İKAZ..görevimi yaptım ama dayak yidiğimden haberim yok leon
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Hayirli cumalar diliyorum.
çok değerli bir paylaşimdi.allah razi olsun.
Benim anlayamadiğim.yaninizda gerçekten hoca arkadaşlariniz olmasina ragmen konuya vakif insanlarin susmasina çok şaşirdim.allah islah eylesin.
Sizi kutluyorum.allaha emanet olun.selametle kalin.
leon.

leon.

Kıdemli Üye · 131 mesaj

kardelele, post: 1245507, member: 99647Hayirli cumalar diliyorum.
çok değerli bir paylaşimdi.allah razi olsun.
Benim anlayamadiğim.yaninizda gerçekten hoca arkadaşlariniz olmasina ragmen konuya vakif insanlarin susmasina çok şaşirdim.allah islah eylesin.
Sizi kutluyorum.allaha emanet olun.selametle kalin.
Bu iki hoca arkadaş bir hafta benden uzak durmuya çalıştı ne acı hakikatleri söyleyen birisiyle bile yan yana görülmekten komutan görür de bizi de düşman bilir diye yaklaşmadılar cenabı allah böyle hakikati söylemeye korkan hocalardan milletimizi uzak eylesin amin
allah razı olsun
ERZURUMLİ

ERZURUMLİ

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

leon., post: 1245448, member: 92422bazen ikaz vazifesi hiç ummadığınız yerde önünüze çıkabilir 80 li yıllarda askerliğimi yapmaktaydım askerlikte her gün gece dersleri oluyordu gece deslerini subaylar veriyordu bir bölük komutanı daha çok gece derslerine daha çok gelerek ders vermiye başladı her gece dersler değişik konularda olmasına rağmen o bölük komutanı her gece aynı konuya takılıyordu yine birgün başladı ecdadımıza ve dinimize yalan yanlış atıp tutuyordu hergün bu komutanın aynı yalanlarında ısrar etmesi canımı sıkmıştı 3 bölük 120 kişi civarında dersteydik bu 120 kişi arasında 2 kişi biri cami imamı biride kuran kursu hocasıydı bu dinimizi bilen hoca arkadaşlara dedim ki bu komutanımız görüyorsunuz yalan söylüyor dersi bahane ederek dinimiz ve ecdadımıza hakaret ediyor siz el kaldırarak komutanım anlattığınız konuda yanlışsınız demeniz lazım hadi dier arkadaşlar bu konuları bilmiyor ama siz dinimizi ve ecdadımızın asilliğini biliyorsunuz nasıl itiraz etmiyorsunuz dedim her ikiside biz karışmayız bu ters biri buna karşı çıkılmaz aman ha dediler ben komutanın daha fazla yalan konuşmasına müsaade edemezdim el kaldırdım ve yüksek sesle KOMUTANIM SİZ YALAN SÖYLÜYORSUNUZdersi bahane ederek dinimiz ve osmanlıyı kötülüyorsunuz dedim şok olmuştu bende onu kendi bölüğünün askerlerinin yanında foyasını meydana çıkarmıştım...GEL LEN BURAYA DEDİ...vardım bana bir girişti tekme yumruk tokat beni adeta haşat etti her halde bi 3 dakika dövdü AMA O NE O DAYAĞI YİYEN BEN kendimi o kadar dinç o kadar sağlıklı hiç bir fiske yememiş gibi o kadar sağlıklı ve iyiyidim ki sanki o dayağı ben yimemiştim ve komutanın bana o destekli yumruk ve tekmelerini inanın duymadım hiç haberim olmadı ama komutana baktım kan ter içinde hızlı hızlı soluyor dayağı o yimiş gibi bitkin bi haldeydi ayakta zor duruyordu ders bitmiştir dedi tekrar yerime döndüm hoca arkadaşlarım benim yanımdan hemen uzaklaştı komutana karşı çıkan benle beraber gözükmek istemiyorlardı çünkü sonuçta komutanın tepkisi banaydı kalan askerlik süremde o komutan beni görse çaktırmadan yolunu değiştirirdi ve bu olaydan sonra kapısına hep 2 nöbetci dikti ben erdim o ise subay bu din düşmanları aslında hep böyle korkak dırlar... ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR...dayak yime pahasınada olsa.. İKAZ..görevimi yaptım ama dayak yidiğimden haberim yok leon

Esselamu aleykum,

Doğruları anlatmak için zalimin karşısında susmamışsınız çok güzel ve makbul bir davranış,evet dediğiniz gibi özellikle hocaların susmaması gerekir,ne var ki geçmişimiz de konuşan hocaları milletimiz sahiplenmediği için ya öldürüldüler,ya hapislerde çürüdüler,ya da sürüldürler,aslında görev milletindir,madem islam milletiyiz seçimlerimizi bileceğiz,ancak görülüyor ki bu ülkede ki müslümanlar çok az çünkü çok az bir kesim '' Ne olacak bu ümmetin hali '' diyor...
Paylaşımın için ALLAH TEALA razı olsun kardeşim...
arzu74

arzu74

Mübarek Üye · 2.336 mesaj

arkadaşım insanlar işlerine geldiği gibi davranıyorlar.Kardelele çalışıp çalışmadığını bilmiyorum ben eğitimciğim ama bana dokunmayan bin yaşasın mantığı güdenler ya da yönetmelikleri kendilerine göre yorumlayanlar çok fazla.Geçen yaz en yakın arkadaşım ile bu nedenle aramız açoldı.Arkadaşım hiç okula gelmeden maaşını almak istedi ancak ben ve diğer arkadaşlar biz de geçen yıl doğum yaptık çifte standart neden diyince biz kötü olduk.insanlar malese işlerine geldiği gibi davranıyorlar.selametle kalın.Allah kendini bilen insanlarla karşılaştırsın
mürmüdük

mürmüdük

Mübarek Üye · 6.952 mesaj

Yüreğine bereket..
EN BÜYÜK SEVAP KÜFÜR KARŞISINDA HAKKI HAYKIRMAKTIR...
Allahcc yar ve yardımcın olsun inşaALLAH...
Besmele...Selam...Dua...
leon.

leon.

Kıdemli Üye · 131 mesaj

mürmüdük, post: 1245916, member: 73595Yüreğine bereket..
Besmele...Selam...Dua...

cenabı allah razı olsun
_AYDIN_

_AYDIN_

Mübarek Üye · 1.485 mesaj

selamun aleyküm abicim...
emeğine sağlık.ALLAH azze ve celle razı olsun...
PeNYe.Zz

PeNYe.Zz

Kıdemli Üye · 353 mesaj

esselamu aleyküm susmamakla en doğrusunu yapmışsınız.allah razı olsun
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

mürmüdük, post: 1245916, member: 73595Yüreğine bereket..
Besmele...Selam...Dua...

mürmüdük kardeşime bende katılıyorum en büyük sevap küfür karsısında hakkı haykırmaktır.helal olsun leon abi bu anınız korkaklara ders olsun ALLLAH razı olsun bizimle paylaştıgınız için selametle kalınız..
leon.

leon.

Kıdemli Üye · 131 mesaj

ebuzer25, post: 1246367, member: 103783mürmüdük kardeşime bende katılıyorum en büyük sevap küfür karsısında hakkı haykırmaktır.helal olsun leon abi bu anınız korkaklara ders olsun ALLLAH razı olsun bizimle paylaştıgınız için selametle kalınız..

cümlenizden tüm allah razı olsun diyen kardeşlerimiz dende
allah razı olsun Leon
leon.

leon.

Kıdemli Üye · 131 mesaj

PeNYe.Zz, post: 1246364, member: 103504esselamu aleyküm susmamakla en doğrusunu yapmışsınız.allah razı olsun

ALLAH sizden de razı olsun
leon.

leon.

Kıdemli Üye · 131 mesaj

leon., post: 1245448, member: 92422bazen ikaz vazifesi hiç ummadığınız yerde önünüze çıkabilir 80 li yıllarda askerliğimi yapmaktaydım askerlikte her gün gece dersleri oluyordu gece deslerini subaylar veriyordu bir bölük komutanı daha çok gece derslerine daha çok gelerek ders vermiye başladı her gece dersler değişik konularda olmasına rağmen o bölük komutanı her gece aynı konuya takılıyordu yine birgün başladı ecdadımıza ve dinimize yalan yanlış atıp tutuyordu hergün bu komutanın aynı yalanlarında ısrar etmesi canımı sıkmıştı 3 bölük 120 kişi civarında dersteydik bu 120 kişi arasında 2 kişi biri cami imamı biride kuran kursu hocasıydı bu dinimizi bilen hoca arkadaşlara dedim ki bu komutanımız görüyorsunuz yalan söylüyor dersi bahane ederek dinimiz ve ecdadımıza hakaret ediyor siz el kaldırarak komutanım anlattığınız konuda yanlışsınız demeniz lazım hadi dier arkadaşlar bu konuları bilmiyor ama siz dinimizi ve ecdadımızın asilliğini biliyorsunuz nasıl itiraz etmiyorsunuz dedim her ikiside biz karışmayız bu ters biri buna karşı çıkılmaz aman ha dediler ben komutanın daha fazla yalan konuşmasına müsaade edemezdim el kaldırdım ve yüksek sesle KOMUTANIM SİZ YALAN SÖYLÜYORSUNUZdersi bahane ederek dinimiz ve osmanlıyı kötülüyorsunuz dedim şok olmuştu bende onu kendi bölüğünün askerlerinin yanında foyasını meydana çıkarmıştım...GEL LEN BURAYA DEDİ...vardım bana bir girişti tekme yumruk tokat beni adeta haşat etti her halde bi 3 dakika dövdü AMA O NE O DAYAĞI YİYEN BEN kendimi o kadar dinç o kadar sağlıklı hiç bir fiske yememiş gibi o kadar sağlıklı ve iyiyidim ki sanki o dayağı ben yimemiştim ve komutanın bana o destekli yumruk ve tekmelerini inanın duymadım hiç haberim olmadı ama komutana baktım kan ter içinde hızlı hızlı soluyor dayağı o yimiş gibi bitkin bi haldeydi ayakta zor duruyordu ders bitmiştir dedi tekrar yerime döndüm hoca arkadaşlarım benim yanımdan hemen uzaklaştı komutana karşı çıkan benle beraber gözükmek istemiyorlardı çünkü sonuçta komutanın tepkisi banaydı kalan askerlik süremde o komutan beni görse çaktırmadan yolunu değiştirirdi ve bu olaydan sonra kapısına hep 2 nöbetci dikti ben erdim o ise subay bu din düşmanları aslında hep böyle korkak dırlar... ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR ...ELHAMDÜLİLLAH ...dayak yime pahasınada olsa.. İKAZ..görevimi yaptım ama İNANIN dayak yidiğimden haberim yok leon

tÜRKİYEMİZDE halkdan tepki geleceğini bile bile MÜSBET HAREKET EDEN ACI DA OLSA doğruyu hakikati söyliyen FETHULLAH GÜLEN HOCAM DAN DA ALLAH RAZI OLSUN leon
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Çok güzel leon helal olsun doğru bildiğini söylemek onu bir başkasının bildiği halde uyayarmamak yediğin dayağa değmiş aslında o sana diken değil güller atmış nasıl korkudan kapısına adam dikiyo o yanındakilerede yazıklar olsun

bu gülde hediyem olsun :a15:
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

leon.

leon.

Kıdemli Üye · 131 mesaj

hafizeÇok güzel leon helal olsun doğru bildiğini söylemek onu bir başkasının bildiği halde uyayarmamak yediğin dayağa değmiş aslında o sana diken değil güller atmış nasıl korkudan kapısına adam dikiyo o yanındakilerede yazıklar olsun

bu gülde hediyem olsun :a15:

allah razı olsun hediyen ede çok teşekkürler
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.