🔒 AHiRET YAZ 2222 YE GöNDER

2.681 görüntülenme · 3 yanıt

🔒 Konu kilitli
Paylaş:
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

MATRAK MESAJLAR:

AHiRET YAZ 2222 YE GöNDER, AHiRET SORULARI CEBiNE GELSiN SORULARI DOĞRU CEVAPLA SONRA 5 VAKİT NAMAZ KIL CENNETE GİDEN İLK 5000 KİŞİ İÇİNDE OL,

ASK BIR ODUN SENDE BIR KOMUR. BEN BIR SOBA SEN BIR BACA, YOK BIZIM DAMDA ATMACA.

FAZLA DUSUNME, BAKMA OYLE BON BON. MESAJ GELDI ISTE, OKUSANA KARDESIM.. SANA BIR DE NASIHAT VEREYIM BARI NE KADAR AZ DUSUNURSEN HAYATTA O KADAR BASARILI OLURSUN!

EGER KISIHEM AKILLI HEMDE CALISKAN ISE TAKDIR ET,AKILLI DEGIL,CALISKAN ISE DIKKAT ET,AKILLI OLUP TEMBEL ISE IKAZ ET,HEM AKILSIZ HEM DE TEMBEL ISE IMHA ET!

HEY GARSON BANA KALBIM KADAR YANIK BIR DONER, DUSUNCELERIM KADAR KARISIK BIR SALATA, VE ACILARIM KADAR KOYU BIR KAHVE GETIR.
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

lana

lana

Mübarek Üye · 939 mesaj

RE: AHiRET YAZ 2222 YE GöNDER

Selamunaleyküm kardeşim emeğine sağlık çok güzel.Selametle kalın...B)
maharaja

maharaja

Aktif Üye · 82 mesaj

"ASK BIR ODUN SENDE BIR KOMUR. BEN BIR SOBA SEN BIR BACA, YOK BIZIM DAMDA ATMACA."
bu komikmiş ama sonu olmamış sanki :p
lale&gül

lale&gül

Mübarek Üye · 2.137 mesaj

emeğine sağlık
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
Paylaş:

İlgili Konular

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.