Üyelerin Çocukluk Fotoları Burada :)
90.546 görüntülenme · 895 yanıt
bu resimleri nasıl ekliyorsunuz..ben ekliyorum resme tklayınca link acılıyor bak bnlrda öyle değil?? bebek resmlerinin de hpsi cok güzeller maşşallah
Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
smyyesKaLBuN_KeSiR
smmyyes
oo ne güzelmişim:a12:üstüne üstlük bir de sarışınmışım:D
sağol abla unutmadığın için;)
Rica ederim canım ne demek ::)
Gül Berra
ya bide bu erkek:a08:
:)
salavatqetirpembiş pembiş yüzlerim
maviş maviş gözlerim
iki taneymiş dişlerim
aman ne şirin ne şirin::)
KaLBuN_KeSiR abla teşekkür ederim ::)
Rica ederim şair hanım :)
deniz14bu resimleri nasıl ekliyorsunuz..ben ekliyorum resme tklayınca link acılıyor bak bnlrda öyle değil?? bebek resmlerinin de hpsi cok güzeller maşşallah
öncelikle netten bulmuş olduğunuz resme sağ tıklayarak url adresini kopyala diyoruz
mesaj yazma butonunun üst kısmında simgeler var.onların birinin üstüne gelince insert video yazıyor.
ona tıklıyorsunuz.
from url yazıyor.oraya tıklayın.boşluğa kopyalamış olduğunuz url adresini yapıştırıyorsunuz.
tikli olan birşey yazıyor.retrive....diye.ona tıklayarak tik işaretini kaldırın.
kolay gelsin:)
ibra:D :D
bende bi fotoğraf gördümde aklıma sen gelmiştin buraya koyacaktım :) tevafuk oldu :)
KatrePare :)
Arkadasim ne guzel sirin bir cocuklugun resmini hediye etmisim sana. Sende tutmus bana benimle cidden alakasiz fotograf buluyorsun :) Artik tevafuk mu, komik mi bilmiyorum. :)
Ama forumdaki herkes birbirini gorseydi, emin ol benim elime bir kagit kalem verirdin , ama olsun buna da sukur :D
yakaisBenim resmim neden yok?:a23:
Küçükken fotoğraf çekmemişseniz bulamamışlar demek ::)
Ama ben bulurum :D
Nickinizi hep yakarış olarak düşündüğüm için böyle bir çocuk geldi aklıma ::)
Bilmem beğenir misiniz ? :)

Kedi nerden çktı :D
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/67291-uyelerin-cocukluk-fotolari-burada · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.