Esselamün aleyküm

1.290 görüntülenme · 13 yanıt

Paylaş:
irem merve

irem merve

Yeni Üye · 0 mesaj

Aranıza yeni katılıyorum bir oglum ve bir de torunum var burada daha iyi bilgilerle boş zamanımmı değerlendirmek ve güzelşeyler ögrenmek için üye oldum çok güzel dualar okudum .Rabbim yazan emeğı geçen kardeşlerimizden razı olsun :a15: inş
gulum.se

gulum.se

Mübarek Üye · 3.801 mesaj

ve aleyküm selam kardeşim....
üyeliginiz hayırlı ve daim olsun inşallah....
allaha emanet olun...
_AYDIN_

_AYDIN_

Mübarek Üye · 1.485 mesaj

ve aleyküm selam...
hoş geldiniz,üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşaALLAH...
selam ve dua'ile...
Cihat-82

Cihat-82

Kıdemli Üye · 232 mesaj

Ve aleyküm selam. Üyeliğinizin hayırlı olması dileğiyle.
MEVA_İSLAM

MEVA_İSLAM

Aktif Üye · 73 mesaj

Ve aleyküm selam hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle selam ve dua ile....B)B)B)
yusuf özer

yusuf özer

Yeni Üye · 3 mesaj

bende yeniyim daha burda hiç birşey bilmiyorum bende hafızlık hakkında bi kaç şeyler yazmak istiyorum ama yapamadım banada yardımcı olursanız çok memnun olurum resim koymayıda istiyorum.
Cileli54

Cileli54

Kıdemli Üye · 329 mesaj

ve Aleyküm Selam,hosgeldiniz

Sizin icin de hayirli olur insALLAH
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

irem merve, post: 1240474, member: 96566Aranıza yeni katılıyorum bir oglum ve bir de torunum var burada daha iyi bilgilerle boş zamanımmı değerlendirmek ve güzelşeyler ögrenmek için üye oldum çok güzel dualar okudum .Rabbim yazan emeğı geçen kardeşlerimizden razı olsun :a15: inş

Ve Aleykümselam Hoş geldin irem merve sitemize hayırlar bereketler getirdini nihayet benim akranlarımda yavaş yavaş çoğalıyoruz bende kendimi tanıtayım ellidört yaşındayım dört çocuğum var ikisi kız ikisi erkek beş torunum var enbüyük torunum onbeş yaşında en küçük torunum beş yaşında sakın bu siteden çıkma :a35:
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

Ahmed_1907

Ahmed_1907

Mübarek Üye · 992 mesaj

Ve aleyküm selam abla hayırlara vesile olur inşallah haramıza hoşgeldin
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
ERZURUMLİ

ERZURUMLİ

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

Ve aleykum selam,

Hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun,bizlerde sizlerden istifade etmek isteriz,hayırlı paylaşımlar dilerim...
yusufolcay

yusufolcay

Yeni Üye · 3 mesaj

bende yeniyim burda sizde hoş geldiniz yeni dostluklar ve yararlı bilğilere ulaşmanız dileğiyle ..
glrrr

glrrr

Yeni Üye · 1 mesaj

merhaba sitenize yeni üye oldum..sitenin içeriği çok hoşuma gitti..burdan çok şeyler öğreneceğimi düşünüyorum..
berku

berku

Yeni Üye · 1 mesaj

Esselamün aleyküm,ben de yeni üye olanlardanım.Paylaşan ve emek verenlerden Allah razı olsun.
smyyes

smyyes

Mübarek Üye · 3.791 mesaj

berkuEsselamün aleyküm,ben de yeni üye olanlardanım.Paylaşan ve emek verenlerden Allah razı olsun.

hoşgeldiniz kardeşim.anlaşılan siteyi fethe başlamışsınız.:a26:
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.