kaniirfan Gönüldaşın Doğum Günü Hayr Olsun İnşaALLAH...
2.769 görüntülenme · 21 yanıt
berat05 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
esselamün aleyküm DEĞERLİ KARDEŞİM
Doğum Gününüz kutlu olsun
Rabbim hayır ,bereket,ihlaslı imanlı geçecek bir ömür nasip etsin inşallah
Konu açan kardeşimizden de Bize hatırlattığı için Rabbim razı olsun inşallah
Rabbim hayır ,bereket,ihlaslı imanlı geçecek bir ömür nasip etsin inşallah
Konu açan kardeşimizden de Bize hatırlattığı için Rabbim razı olsun inşallah
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
berat05 ve denizyıldızı ikinizede ayrı ayrı tesekkur edıyorum..bana yapmıs oldugunuz dualar inanın benim için çok önemli ..Kendi hayatlarınızda bir sürü sıkıntı stres ve dert içinde olmanıza ragmen hiç tanımadıgınız bir kişiyi tebrik etmeniz,dua etmeniz,temennide bulunmanız inanın ne kadar değerli bir hediye bunu tarif etmek zor..teşekkürler Dostlarım...
selamün aleyküm,
yeni yaşınız hayırlı,bereketli olsun inşallah...Rabbim her daim Yar ve yardımcınız olsun.
selametle...
yeni yaşınız hayırlı,bereketli olsun inşallah...Rabbim her daim Yar ve yardımcınız olsun.
selametle...
selamün aleyküm,
sizi çok tanımıyorum ama konu başlığını görünce ben de tebrik etmek istedim,
Rabbim doğum günlerimizde geçen hayatımızı sorgulamamızı, yanlışlarımızı farkedip düzeltmemizi ve hayırlı bir mümin/mümine olmamızı nasip etsin herkese inşAllah,
selam ve dua ile, hayırlı günler
Rabbim doğum günlerimizde geçen hayatımızı sorgulamamızı, yanlışlarımızı farkedip düzeltmemizi ve hayırlı bir mümin/mümine olmamızı nasip etsin herkese inşAllah,
ceylantur, post: 1239919, member: 79720selamün aleyküm,
Bu güzel kutlama için çokteşekkür ediyorum..senin dediğin gibi hatalarımın azaldıgı ,inancımın sağlamlaştıgı bir ömür istiyorum RABBİM den .ve Ceylantur bu isteğimi senin ve senin gibi düşünen bütün dostlarım için de istiyor ve mesaj için teşekkür ediyorum
es-selamü aleyküm değerli abim...
Yeni yaşınız hayırlı olsun....
Rabbim sevdiklerinizle beraber sağlıklı sıhhatli iman dolu uzun bir ömür nasip eylesin...
ALLAH yar ve yardımcınız olsun...B)
(biraz deç oldu ama :()
Rabbim sevdiklerinizle beraber sağlıklı sıhhatli iman dolu uzun bir ömür nasip eylesin...
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
şehadetgülü, post: 1241254, member: 104334es-selamü aleyküm değerli abim...
aleykum selam şehadetgülü ...Amin ..duandaki gibi bir ömrü ALLAH her birimize nasip etsin
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/67099-kaniirfan-gonuldasin-dogum-gunu-hayr-olsun-insaallah · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.