B) B) B)
Her Şey Allah Diyor....
3.609 görüntülenme · 49 yanıt
RE: Her Şey Allah Diyor....
B) B) B)
B) B) B)
Amin kardeşim sizlerdende
deren75 yazdı:
fotografları ilk kez gördüm.ve titredim.inanmak için baska ne delili isterlerki.vesile olandan Allah razı olsun.
Amin kardeşim sizlerdende
Allah razı olsun kardeşim. Bu da dünya haritası
gecem yazdı:
EMEGİNE SAGLİK.
Allah razı olsun kardeşim. Bu da dünya haritası
B) B) B)
B) B) B)
B) B) B)
B) B) B)
B) B) B)
B) B) B)
ARILAR BİLE RABBİMİN VARLIĞINA BİR DELİL DAHA SUNUYOR, O'NUN VARLIĞINDAN ŞÜPHE EDENLERE NE GÜZEL BİR CEVAP İŞTE... TAM İBRETLİK RESİMLER BUNLAR.. PAYLŞTIĞIN BU GÜZELLİKLERİÇİN SAĞOL... ELİNE,EMEĞİNE, YÜREĞİNE SAĞLIK..
xtar yazdı:
B) B) B)
ARILAR BİLE RABBİMİN VARLIĞINA BİR DELİL DAHA SUNUYOR, O'NUN VARLIĞINDAN ŞÜPHE EDENLERE NE GÜZEL BİR CEVAP İŞTE... TAM İBRETLİK RESİMLER BUNLAR.. PAYLŞTIĞIN BU GÜZELLİKLERİÇİN SAĞOL... ELİNE,EMEĞİNE, YÜREĞİNE SAĞLIK..
Allah razı olsun kardeşim
Allah razı olsun kardeşim
ALLAH RAZI OLSUN ÇOK TEŞEKKÜRLER PAYLAŞIM İÇİN.YERİN VE GÖK'ÜN SAHİBİ OLAN ALLAH'IN ADIYLA HERŞEY.B)
ALLAH RAZI OLSUN ÇOK TEŞEKKÜRLER PAYLAŞIM İÇİN.YERİN VE GÖK'ÜN SAHİBİ OLAN ALLAH'IN ADIYLA HERŞEY.B)
Amenna se saddekna. Rabbim sizlerden de razı oldun.
Tayfun_Dokgoz yazdı:
Amenna se saddekna. Rabbim sizlerden de razı oldun.
O'ndan başka ilah yok... Rabbim senden razı olsun kardeşim çoook etkileyici. Allah O'nun bak dediği yerden bakmayı nasib etsin. amin.
O'ndan başka ilah yok... Rabbim senden razı olsun kardeşim çoook etkileyici. Allah O'nun bak dediği yerden bakmayı nasib etsin. amin.
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
Amşn kardeşim allah razı olsun
nuresma yazdı:
Amşn kardeşim allah razı olsun
Selamunaleykum,
Secde eden ağaç Almanyada, Diğer bölge afrika kıtası ama ülkeyi bilmiyorum
k.s.e.o.
zeynep44 yazdı:
ÇOK GÜZEL ACABA O BÖLGE TAM OLARAK NEREYE DENK GELİYOR, HANGİ ÜLKE? BİLGİ SAHİBİ OLABİLİR MİYİZ ACABA?
Selamunaleykum,
Secde eden ağaç Almanyada, Diğer bölge afrika kıtası ama ülkeyi bilmiyorum
k.s.e.o.
Allah razı olsun. Allaha emanet olun.
tebessumd yazdı:
emeğine sağlık kardeşim.selaam ve dua ile.
Allah razı olsun. Allaha emanet olun.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/6703-her-sey-allah-diyor · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.