🔒 15.Şubat.2011 'e az kaldı. Salavat Kampanyası Başladı. Hedef : 25.000.000
80.238 görüntülenme · 1.061 yanıt
s.a arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende salavat getirip sayısını burdan size bildireceğim Allah'a emanet olun bu kardeşinizide duanızda eksik etmeyin dualarımdasınız
hacer_fatih, post: 1338893, member: 101646s.a arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende salavat getirip sayısını burdan size bildireceğim Allah'a emanet olun bu kardeşinizide duanızda eksik etmeyin dualarımdasınız
Ve aleyküm selam ve rahmetullah kardeşim.. Hoş geldiniz. Üyeliğiniz hayırlara vesile olsun inşaallah. İnşaallah hep beraber salavat sayımızı çoğaltırız. Dua eder, dua bekleriz kardeşim..
Muhakkak ki, Allah ve melekleri, peygambere hep salat ile ikramda bulunurlar.Ey iman edenler, haydi ona teslimiyetle salat ve selam getirin!
AHZAB - 56
Muhakkak ki, Allah ve melekleri, peygambere hep salat ile ikramda bulunurlar.Ey iman edenler, haydi ona teslimiyetle salat ve selam getirin!
AHZAB - 56
hacer_fatih, post: 1338893, member: 101646s.a arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende salavat getirip sayısını burdan size bildireceğim Allah'a emanet olun bu kardeşinizide duanızda eksik etmeyin dualarımdasınız
aleyküm selam kardeşim hoşgeldiniz.benimde hacer fatih diye arkadaşlarım varda ondan soruyorum kusura bakmazsanız benim arkadaşım olan hacermisiniz?oda belki katılırım demiştide .değilsenizde lütfen kusura bakmayın .ALLAHA emanet olun
AHZAB - 56
AHZAB - 56
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/66893-15-subat-2011-e-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-25-000-000 · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.