*ayşe*ye ye bişey olmaz canım kardesım.yeşiller de pek yakısmıs :)
hayyyyıııııııırrrr herkesın hosuna gıtttııııııııııııı.takcak utancak bır durum yok.tebrıkler:a15:
benim de hoşuma gittii:a12::a12:
tebrikler bir_umut kardeşim..
32.289 görüntülenme · 179 yanıt
hayyyyıııııııırrrr herkesın hosuna gıtttııııııııııııı.takcak utancak bır durum yok.tebrıkler:a15:
tek_dileğim, post: 1244452, member: 103477benim de hoşuma gittii:a12::a12:
tebrikler bir_umut kardeşim..
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
bir_umut, post: 1244417, member: 59734:a03::a03:
yeni bi konu açmıyorum burası en müsaiti olduğu için buraya yazıyorum..
ERKAN kardeşim eminim okuyacaktır (inş)..
acaba bu yeşil ne anlamda ? gevher kardeşim gibi ihtimalleri sıralamak istiyorum vee şu an ne kadar utandığımı da bildirerek tabii:
acabaa "yahu bunun konuyu kapatacağı yok, sitenin huzuru açısıdan bi sandalye verelim de sussun artık" mı
yoksa," bu hırsla bizim koltuğa bile göz dikecek ,en baştan halledelim "mi
belli bir msj rekoru kırdım desem o da değil??
ciddi anlamda merak içindeyim vee hakikaten çok utanıyorum ki yaptığım sadece siteye "kendimizle" hani fıkradır odur budur değil de var olan şeylerle kendimizle tebessüm etmek ettirmekti...eğer bu yeşil yukarıdaki iki sebebtense eski haline gelsin lütfen..
gerçekten şu an tahmin edemiyeceğiniz kadar utanıyorum..umarım bi şekilde cevap alırım
saygılarımla
(hem öyle olmuşsa da moderatör bile yazmıyor..şaka şaka yine muzurluk yapmadan duramadım :) )
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
acaba bu yeşil ne anlamda ? gevher kardeşim gibi ihtimalleri sıralamak istiyorum vee şu an ne kadar utandığımı da bildirerek tabii:
acabaa "yahu bunun konuyu kapatacağı yok, sitenin huzuru açısıdan bi sandalye verelim de sussun artık" mı
ciddi anlamda merak içindeyim vee hakikaten çok utanıyorum ki yaptığım sadece siteye "kendimizle" hani fıkradır odur budur değil de var olan şeylerle kendimizle tebessüm etmek ettirmekti...eğer bu yeşil yukarıdaki iki sebebtense eski haline gelsin lütfen..
gerçekten şu an tahmin edemiyeceğiniz kadar utanıyorum..umarım bi şekilde cevap alırım
saygılarımla
(hem öyle olmuşsa da moderatör bile yazmıyor..şaka şaka yine muzurluk yapmadan duramadım :) )
berat05, post: 1244605, member: 86712Şimdi elime düştünüz kardeşim....:a31:
yaktım sizi :a01:
yeşil in anlamını anlatacağım size...:a35:
Siz mi bize koltuk kaygısı yaşattınız...
Gevher kardeşimiz ve banaydı değil mi o sözler......
Tamammm.....
En kısa zamanda görüşmek üzere:K

berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
mavci, post: 1244608, member: 104100Noluyor?:a24:
Şirinlerin köyünde söz savaşı olur mu?:a04:
kardelele, post: 1244555, member: 103715"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
emeğinize sağlik.çok güzel olmuş.selametle kalin.
TURUSİNA, post: 1244564, member: 82164:) emeğinize sağlık değerli kardeşim bizler yokuz ama kırılmayız gönüller sizlerle :))
berat05, post: 1244605, member: 86712Şimdi elime düştünüz kardeşim....:a31:
yaktım sizi :a01:
yeşil in anlamını anlatacağım size...:a35:
Siz mi bize koltuk kaygısı yaşattınız...
Gevher kardeşimiz ve banaydı değil mi o sözler......
Tamammm.....
En kısa zamanda görüşmek üzere:K
ayşe.a, post: 1244654, member: 20924uleeeyynnnn hani ben hee hani bennn:a13:
siz beni şirin olarak görmüyor musunuz yoksa siz beni beyenmiyor musunuzzz:a01:
şehadetgülü, post: 1244969, member: 93094bu kuzenlerden korkulur doğrusu......:a21:
çok şirin bir sayfa hazırlamışsınız bir_umut kardeşim.....
görevinizdede başarılar....:H
GEVHER 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj
saygılarımla
GEVHER, post: 1245083, member: 93094Nihayet bir süre de olsa rahatlayacağım anlamına geliyor bu inşaAllah.
Siz bu Yeşil şokunu yaşarken , Erkan kardeşimle kafa kafaya verip sizi UZAYIN EN DERİNLİKLERİNE göndermenin bir yolunu bulacağız... :a04:
Eee... Etme bulma dünyası...
Ben , uzaya gönderilmemin ve geri dönüşte de temizlik işiyle görevlendirilmemin intikamını almaz mıyım kardeşim... :a01:
Şaka bir yana , içiniz rahat olsun kardeşim.
Hakediyorsunuz ki bu vazife ile görevlendirildiniz.
Hayırlı olsun kardeşim , ve inşaAllah vazifenizi de layığıyla yerine getireceksiniz.
ebuzer25, post: 1244349, member: 54443dört gözle bekliyorum bir umut kardeş:a32:
ılgın_gümüş, post: 1245108, member: 99321biz daha çok bekleriz ebuzer kardeş :a36::a17::a17::A:A:a09::a45:ağaç olduk hala ses yok :a45: ahada küstümmmmmmm
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/66849-islamiyet-genc-tr-nin-sirinleri · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.