Güzellikler adina caba sarfeden herkezden ALLAH razi olsun,sizlerden de.
İslamiyet.GenÇ.tr nin ŞİRİNLERİ :)
32.289 görüntülenme · 179 yanıt
Her nekadar sitedeki sahislari tanimiyorsam da,güzellik ifade ettigi,samimiyeti,ve sevdiklerini unutmadiginin hos bir tazda anlatimi olarak buldum.
smyyes, post: 1238874, member: 96566Allah razı olsun kardeşim.yorumları da okudum baya güldürdünüz bizleri.
bu arada karakterleri de iyi belirlemişsiniz:a04:
teşekkür ederim kardeşim..beğenmene sevindim..az bi kendime geliyim devamı da gelecek inş..;)
Cileli54, post: 1238883, member: 81595Her nekadar sitedeki sahislari tanimiyorsam da,güzellik ifade ettigi,samimiyeti,ve sevdiklerini unutmadiginin hos bir tazda anlatimi olarak buldum.
teşekkür ederim cileli kardeşim..arada bi tebessüm edelim istedim..Allah cümlemizden razı olsun..;)
şirinlerin devamı.......:a26:

resimde, geçen şirinlerde olmayan şirinleri koydum ama bir istisna; malum modlarımız mızıkçılık yaptı biraz..ben de en genç şirinler yaptım:a04:

hakkınızı helal edin kardeşlerim ..:a35:

resimde, geçen şirinlerde olmayan şirinleri koydum ama bir istisna; malum modlarımız mızıkçılık yaptı biraz..ben de en genç şirinler yaptım:a04:

bir_umut, post: 1239787, member: 99321deniz yıldızı kuzenn her zamanki modunda:a04:
ben yine aksiyona devam:a01:
:a04:
hehehee:a37: hakkaten aynı moddayımm yine zıplıyorumm uçuyorumm:a15:
sen yine hangi iş peşindesin yaww bi otur dinlenn:a16:
selamun aleyküm değerli kardeşimiz,
Allah cc sizi de güldürsün inşAllah, Rabbim şifa versin tez zamanda size. MaşAllah hasta performansınız buysa iyi halinizi göreceğiz bakalım :)
Modların son resimlerine çok güldüm, abilerim/ablalarım yanlış anlamasınlar inşAllah, hakkınızı helal ediniz.
selam ve dua ile, hayırlı günler
Allah cc sizi de güldürsün inşAllah, Rabbim şifa versin tez zamanda size. MaşAllah hasta performansınız buysa iyi halinizi göreceğiz bakalım :)
Modların son resimlerine çok güldüm, abilerim/ablalarım yanlış anlamasınlar inşAllah, hakkınızı helal ediniz.
bir_umut, post: 1239761, member: 103554şirinlerin devamı.......:a26:
ceylantur, post: 1239903, member: 85566selamun aleyküm değerli kardeşimiz,
Aleyküm selam ..
amiinn ..hasta da olsam bişeyler üretmeden duramıyorum..ki mizah da lazım arada demi:a26: bu arada sinizüt tedavi ilaçlar berbat bi durumdayım desem yerinde olur amaa kendimi böyle daha iyi hissediyorum diğer türlü hasta modunda daha beter oluyor gibi sanki..çenem düştü yine :H
ferahhfeza, post: 1239904, member: 97374
yorumsuz :D
yorum yok ama " :D " herşeyi yorumluyor herhal:a01:
gülnisa, post: 1239906, member: 97374selamunaleykum en esvdiğim çizgi filmdi emeğinize sağlık:)
allaha emanet olun
çok mutlu kalın
Aleyküm selam ...
teşekkürler kardeşim;)
bu arada modlarımızın iyi niyetine sığınarak yapılmıştır..bunuda belirtiyim de sonra:a32:
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 511
- Ödül
- 113
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
esselamün aleyküm ve rahmetüllahi ve berekatüh..
ellerinize sağlık bizileri de bu şirinlerin ailesinde unutmadığınız için
allah celle celalüh sizleri unutmasın..amin..
selam ve dua ile
selam ve dua ile
_YUSUF_, post: 1239928, member: 59734Emeğine Sağlık Bir_umut kardeşim :a26:
eyvallah kardeşim...beğenmenize sevindim ;)
mir_erhan, post: 1239946, member: 98391esselamün aleyküm ve rahmetüllahi ve berekatüh..
selam ve dua ile
Aleykümüsselam kardeşim...
amiinn ne güzel dilekleriniz var..insan bunları gördükçe daha bi gayrete geliyor..eyvallah;)
gulum.se, post: 1239948, member: 85239emegine saglik bir_umut kardeşim...
Beni süslü yapmişsin çok hoşuma gitti....
Teşekkürler..::):):):):):):):):)::)
öyle oldu :D beğendiğinize göre süsü de seviyosunuz galiba ..isabet olmuş diyebilirim herhal:a15:
Gök Kubbe, post: 1239952, member: 98391Ben hiç birinde yokum:a17::a17::a17::a09::a09::a09:
üzülmeyinnn size yer vardır mutlak;) ben fazla kimseyi tanımıyorum ..buraya nickname leri verin gerisini bana bırakın ;)
bu arada kuran a sevdalı, ammar bin yasir ; bu isimleri koyamadım içinde kuran ve diğer isimde tamamıyla verildiği için ..saygıdan ki yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermesin ;) sizi de böylelikle anmış bulunduk ;)
bir_umut, post: 1239962, member: 85566öyle oldu :D beğendiğinize göre süsü de seviyosunuz galiba ..isabet olmuş diyebilirim herhal:a15:
COLOR]
teşekkürler. fazla süsülü degilim ama dikkat ederim giyimime...
üniversitede bana arkadaşlar süslü derdi bazen o aklıma geldi...
tekrar teşekkürler. emeginize saglık...
GEVHER 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 2.519
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj
bir_umut, post: 1239761, member: 103554şirinlerin devamı.......:a26:
Selamünaleyküm BİR_UMUT kardeşimiz...
Ben yine mızmızlanayım birazcık daha...
Hani benim ayakkabılarım nerde ?... :a17:
Doğru dürüst bir kıyafetim bile yok.... :a09:
Şaka...şaka...:a26:
Emeklerinize sağlık olsun Bir_umut kardeşim.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/66849-islamiyet-genc-tr-nin-sirinleri · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.