Hakkınızı Helal edin
3.236 görüntülenme · 35 yanıt
GEVHER 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 2.519
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj
Rabbim sağ salim gidip gelmenizi ve Geri dönüşte bizlere anlatacak güzel olaylar yaşamanızı nasip etsin.
Var ise hakkımız helal olsun.
Hayırlı yolculuklar ablamız.
hayırlısıyla gidip gelmeni nasip etsin ALLAH İNŞALLAH...
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Ve Aleykumselam...
hanife deniz, post: 1237339, member: 102862Selamun Aleykum Kardeşlerim,Can Ailem,
Allah nasibederse Pazar günü saat 17.30 da Ürdüne gitmek üzere Bursadan hareket edeceğim.
Bir süre sizlerden ve siteden ayrı kalacağım.İnş.Allah geri dönmeyi nasibeder.
Eğer benim bir hakkım varsa hepinize ayrı ayrı HELAL OLSUN.
Kardeşlerim sizlerden isteğim bana,haklarınızı HELAL ETMENİZ.
Hepinizi RABBİME emanet ediyorum.
Selam ve Dua ile
Rabbim hayırlısıyla gidip dönmenizi nasip eylesin inşallah...
Ayrıca;
Oradaki ve uğradığınız yerlerdeki günümüzün sahabe misal kardeşlerimize de selamlarımızı söyleyin inşallah...
Allaha emanet olun...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Selam ve Dua ile
hanife deniz, post: 1237339, member: 102862Selamun Aleykum Kardeşlerim,Can Ailem,
Allah nasibederse Pazar günü saat 17.30 da Ürdüne gitmek üzere Bursadan hareket edeceğim.
Bir süre sizlerden ve siteden ayrı kalacağım.İnş.Allah geri dönmeyi nasibeder.
Eğer benim bir hakkım varsa hepinize ayrı ayrı HELAL OLSUN.
Kardeşlerim sizlerden isteğim bana,haklarınızı HELAL ETMENİZ.
Hepinizi RABBİME emanet ediyorum.
Selam ve Dua ile
.
Hepiniz iyisinizdir inş.Çk şükür ben henüz evime varmasamda döndüm.Ürdünde,biri,dünyada iken cennetle müjdelenenlerden olmak üzere üç sahabe kabrini,Hz.ŞuaypA.s. ve Yuşa peygamberin Kabirlerini,Türk şehitliğini ziyaret etme fırsatım oldu oralarda sizleri unutmadım,hepiniz için dua ettim,inş.RABBİM kabul eder.Lut kavminin helak edildiği Ölü denize de gittim orada da Rabbimden bizi helak olanlardan değil istikametten ayrılmayanlardan eylemesini istedim.
Selam ve Dua ile
abla tekrar girer misin bilmiyorum ama yeni hatim açtık ben sen de dönersin diye düşündüm cüz ayırdım linki veriyorum
http://forum.islamiyet.gen.tr/kuran-i-kerim/95100-islamiyetgentr-hatim-grubu-1hafta-14.html#post1255452
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Ve Aleykumselam...
hanife denizSelamun Aleykum Kardeşlerim
Hepiniz iyisinizdir inş.Çk şükür ben henüz evime varmasamda döndüm.Ürdünde,biri,dünyada iken cennetle müjdelenenlerden olmak üzere üç sahabe kabrini,Hz.ŞuaypA.s. ve Yuşa peygamberin Kabirlerini,Türk şehitliğini ziyaret etme fırsatım oldu oralarda sizleri unutmadım,hepiniz için dua ettim,inş.RABBİM kabul eder.Lut kavminin helak edildiği Ölü denize de gittim orada da Rabbimden bizi helak olanlardan değil istikametten ayrılmayanlardan eylemesini istedim.
Selam ve Dua ile
Allah Celle Celalühu binler razı olsun inşallah...
Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah...
Allaha emanet olun...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Rabbim razı olsun dualarında bizlere de yer ayırmışsın.
Rabbim kabul eylesin..
Çok özledik senii:a12:
Kandiliniz Mubarek olsun.
Cakdoc kardeşim ne sormuştun merak ettim? bende sizleri çok özledim,çok şükür tekrar buradayım,çok güzel yerler gördüm,maneviyat yüklü yanları yerleri ayrı,en güzeli bizim memleketimiz.Cennett vatnımız.
hepinize dua ettim,inş.Rabbim Rahman ve Rahim sıfatlarıyla merhametiyle kabul etsin.
Selam ve Dua ile
Tefriciye köşemizde Elifimbenim kardeşimize tefriciye başladık.Kardeşimizin emeği çok,katılımlarınızı bekliyorum.Allah razı olsun.
Selam ve dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/66836-hakkinizi-helal-edin · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- hakkınızı helal edin kardeşlerim.... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 28 cevap
- ALLAH AŞKINA kardeşlerim hakkınızı helal edin Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Hakkınızı helal edin !!! Tanışma Köşesi 24 cevap
- HAKKINIZI HELAL EDİN Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- hakkınızı helal edin gidipte dönmemek,dönüpte görmemek var Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 21 cevap
- hakkınızı helal edin okuyun Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.