HarunYahya.Tv - ADNAN OKTAR'IN İSRAİLLİ YETKİLİLER VE DİNİ LİDERLERLE YAPTIĞI BASIN TOPLANTISI (20 Ocak 2010))
Konferanstan Resimler:

Daha fazla bilgi ve resimler için harunyahya.org sitesini ziyaret edebilirsiniz.
5.297 görüntülenme · 22 yanıt

ERZURUMLİ, post: 1237064, member: 22944Esselamu aleykum,
Bu adamın ne olup olmadığını zaten cümle alem biliyor bilerek buna uyanları ise çok vahim haller beklemektedir,mehdi hazretlerinin çıkması ve çıkıpta yapması gerekli olan işlerin içinde böyle bir fotoğraf karesinden bahsetmiyor ALLAH'ın Rasulu s.a.v ...
Ne hikmetse Adnan Oktar namı diğer Harun Yahya adlı kişi ALLAH rasulunun s.a.v '' Mehdi zuhur edince ben mehdiyim demeyecek ...'' hadislerinden başka Mehdinin zuhuru ve filleri hususunda diğer hadislerin hiç birisini söylemez ve benimsemez bunuda kendine bir övgü olarak kabul eder öyle ya gidin sorun asla '' Ben mehdiyim '' demez çevresinde ki insanlar diyince de men etmez...
Hele hele bu Adnan Oktar son zamanlarda gerilen İsrail - Türkiye ilişkilerinde israilin türkiye ayağı gibi görünerek israilli dostlarına hizmet etmek gibi bir görev üstlenmekle büyük bir övünç duymalıdır...
ALLAH c.c bunları ıslah etsin bile diyemiyorum çünkü çok kişiyi küfre düşürdüler ...
abd-rahman
Yeni Üye · 0 mesaj
_SeNaToR_, post: 1237050, member: 93376Laik atatürkçü müşrik.
✦ Mübarek Üye
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj
selimoğluSayın SeNaTOR arkadaşım; Adnan Oktarın müşrik olduğuna deliliniz nedir?
Bir kişinin bir yahudiyle görüşmesi onu Yahudi, bir hristiyanla görüşmesi onu Hristiyan yaparmı?
Onun müşrik olduğu kanaatına nasıl vardınız?
_SeNaToR_laikliği benimsemesi
demokrasiyi benimsemesi
cumhuriyeti benimsemesi ve bunlara sevgi göstermesi onun müşrik olmasına yeter.bunlar sadece 3 delil onlarca delil getirebilirim
El vera vel bera akidesine zıt düşmesi(YAni yahudi ve hristiyanları dost edinmesi)
Atatükçü oluşu....
Uzar gider...
✦ Mübarek Üye
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj
oranserter, post: 1261705, member: 54443ben de mi acaba müşriğim ?!?!?!?!?
laiklik
demokrasi ve
atatürkçülüğü benimsiyorum !
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/66810-adnan-oktar-in-israilli-yetkililer-ve-dini-liderlerle-basin-toplantisi · 06.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.