mir_erhan, post: 1231131, member: 83361esselamün aleyküm ve rahmetüllahi ve berekatüh...
allah celle celalüh ibadetlerimizi ve bu sabah yaptığımız bütün duaları ulu dergahında kabul buyursun inşallah...
birinci gruptaki Gevher kardeşimiz Yusuf kardeşimiz Deniz yıldızı kardeşim, Kördüğüm kardeşim ve Gülsengül kardeşim için yürekten dualar yaptım bende..
Rabbim yüreklerinizden geçen güzel şeylerin hayırlı olanlarını en kısa zamanda sizlere nasip etsin inşallah.... amin...
gevher kardeşim. bende elimden geldiğince yoklamalara katılıp bu hasasiyete iltica etmeyi düşünüyorum. ama olurda dünyevi sıkıntılardan dolayı bir gün bildiremezsek ne olur haklarınızı helal edin ve bizi hemen dualarınızdan çıkarmayın...
inşallah artık sürekli bir alışkanlık olur hep duacı oluruz birbirimize...
,
allah celle celalüh sizlerden razı olsun...Mümin Ve Müheymin olana emanet olun...
selam ve dua ile
ve aleykümselam Mir-Erhan kardeşim...
Öncelikle Rabbim razı olsun , dualarınızda yer verdiğiniz için.
Sizler bu şekilde yazınca ben kendimi '' ÖCÜ '' gibi hissediyorum ama...:a11:
Değerli kardeşlerim , biz bir aileyiz . Ve isteriz ki tüm kardeşlerimiz bu dua platformunda yer alsın.
Ancak daha önce bir çok dua sayfasında olan bir durumu önlemek adına bu yoklama tedbirini düşündük.
Siz önceden mazeretinizi bildirdiğiniz sürece ( örneğin evimde bilgisayar yok internet cafeden girmeye çalışıyorum ; sınav haftam , bu nedenle giremeyebilirim ; iş yeri müsait değil gündüzleri giremeyebilirim gibi ...) sizlerin başımızın üstünde yeri var , nasıl listeden çıkarabiliriz sizi, bunun vebalini nasıl öderiz sonra?
Bu çıkarma olayı sayfaya aklına estiğinde uğrayıp , canı istemediğinde gelmemeyi önlemek içindir.
Mazeretleriniz kabuldur , listede yeriniz daim olur inşaAllah.:a21: