İslamiyet.gen.tr Ailesi '' Dualarda TEK YÜREK ''
354.465 görüntülenme · 4.885 yanıt
ALLAH'IM SİTEDEKİ KARDEŞLERİMİZ İLE BİRLİKTE ACİZLİĞİMİZLE FAKİRLİĞİMİZLE KAPINA GELDİK KAPINDAN AYRILIR İKEN DUALARI KABUL OLMUŞ GÜNAHLARI AF OLMUŞ BİR KUL OLARAK AYRILMAYI BİZLERE NASİP EYLE.EKSİKLERİ İLE BİRLİKTE NAMAZLARIMIZI DUALRIMIZI KABUL EYLE.ADINI ANMAKTAN SANA KULLUK ETMEKTEN BİZLERİ GAFİL KILMA.DÜNYADA VE AHİRETTE BİZLERE İYİLİK VER.SENİN GAZABINDAN SENİN RAHMETİNE LUTFUNA SIĞINIRIZ LUTFUNLA RAHMETİNLE BİZE MUAMELE EYLE.VERDİĞİN İLMİ ARTIR BİZLERE HİDAYET EYLE MAĞFİRET EYLE. BİZLERİ İMANLI SADIK ABİD KULLARINLA HAŞR EYLE.BİZLERİ KÖTÜ İNSANLARIN ŞERRİNDEN GÖRÜNÜR GÖRÜNMEZ KAZALARDAN BELALARDAN MUHAFAZA EYLE.BİZLERE İSLAM AHLAKIYLA YOĞRULMUŞ HAYIRLI EŞLER HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLE.BİZLERİ AHİRETTE KARŞINA ÇIKTIĞIMIZDA UTANACAĞIMIZ AMELLER İŞLEMEKTEN MUHAFAZA EYLE.BİZLERİ KABİR AZABINDAN CEHENNEM AZABINDAN MUHAFAZA EYLE.İSLAM DİNİ ÜZERİNE YAŞAYIP İSLAM DİNİ ÜZERİNE İMANLA KUR'AN LA KELİME-İ TEVHİD ÜZERİNE SANA TABİ OLARAK ÇENE KAPAMAYI BİZLERE NASİP EYLE.YARABBİ SEN ÜMMEDİ MUHAMMEDİ KORU ÜMMEDİ MUHAMMED DÜŞMANLARINI KAHR EYLE.AMiN
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
burda kendi mesajlarımızı silemiyor muyuz? her neyse bir modumuz aşağıdaki mesajı silerse görüntü açısından daha sağlıklı olacak ve karmaşaya mahal vermemek adına..:a26:
sabah namazımız ifa edilmiştir..Allah kabul etsin
sabah namazımız ifa edilmiştir..Allah kabul etsin
selamün aleyküm,
öncelikle Rabbim razı olsun sizden,
benim kafam karıştı, bugün günlerden salı değil mi? cuma akşamı organizasyonu için yarın akşam demişsiniz? :a40:
selam ve dua ile, hayırlı günler
benim kafam karıştı, bugün günlerden salı değil mi? cuma akşamı organizasyonu için yarın akşam demişsiniz? :a40:
bir_umut, post: 1239328, member: 92996"kaç kişi görevli ne oluyor yahu" dediğinizi duyar gibiyim:a16: şöyle açıklıyayım:
efendim gevher kardeşimizin yer yer etkisini hissettirmesiyle beraber, sadece cuma gecelerine özel bir_umut un etkisi altında kalacaksınız...bunun yanısıra ferrahfeza kardeşimizin de hafta sonuna kadar etkisi devam edecek:a04: mevzuyu çok açtık gelelim konuya;)
Duyduk duymadık demeyin!( bi de duyuru için gümbe de büm efekti olsa süper olacak ya :a12: ) duyanlar duymayanlara bildirsin!..
cuma gecesi yani yarın akşam yine aynı saatte 23.00 da (benim için farketmez uygun olmayanlar çoğunlukta olursa değiştiririz) projemizi hayata geçiriyoruz inş..birlikte cennetin kapısını açmaya, en güzelin huzuruna çıkmaya var mısınız:a26:
listemiz...
Yasin suresi
Fetih suresi
Kelime i tevhid
ve cuma gecelerin olmazsa olmazı salavat
arzu ederseniz Mülk ve Nebe surelerini de okuyabilirsiniz..
ilk hafta için yeterli herhalde;)
hiçbir sayı sınırlaması yoktur..
istenilen miktarda okunabilir ve hatta buraya ne kadar okuduğunuzu yazarsanız , küfemizi ne kadar doldurmuşuz bakarız ;)
selamun aleykum ..
maşaALLAH maşaALLAH degerli bir-umut kardeşim bu ne şevk bune azim siz böyle görünce , insan hizmet yapası geliyor .. yani bir koltuk kapıp bırakmıyası geliyor :)
size çok yaşıktıgını söylemeliyim ..
perşembe akşamları dualarla tek yürek kampanyamızın ...
evet gevher hocamızında degindigi gibi ..
ayrı bir başlık açsak ve hem orada hem burada tanıtımını yapsak hayırlı olur diye düşünüyorum ..
cüretimide bu arada mazur görün .. zira siz görevinizi iyi yapıyorsunuz .. :)
selam ve dualarımla .. ALLAH razı olsun kardeşim ....
maşaALLAH maşaALLAH degerli bir-umut kardeşim bu ne şevk bune azim siz böyle görünce , insan hizmet yapası geliyor .. yani bir koltuk kapıp bırakmıyası geliyor :)
ayrı bir başlık açsak ve hem orada hem burada tanıtımını yapsak hayırlı olur diye düşünüyorum ..
ceylantur, post: 1239334, member: 103477selamün aleyküm,
evet yaa ben bugün çarşamba diyee..ALLAH razı kardeşim
bunda da vardır bir hayır ki daha fazla dolduruz küfemizi:a04::a04:
ceylantur, post: 1239334, member: 103477selamün aleyküm,
Ve Aleyküm selam canım
nasılsın?iyileşmişsindir inşallah
Bütün hasta kardeşlerimize Rahman c.c. Şafi ismiyle şifa versin..
Selam ve baki dualarımlaB)
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 511
- Ödül
- 113
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
esselamün aleyküm ve rahmetüllahi ve berekatüh...
hamd olsun dualarımı en güzel haliyle yerine getirdim.
allah celle celalüh daim ve kabul eylesin hepimizin dualarını..
bu arada AYŞE abalamız yoğunluğundan dolayı isminin silinmesini istemişsin...
Allah bizi hiç bir kardeşimizin dualarından mahrum bırakmasın özellikle sizin dualarınızdan...
BERAT ablamıza bende katılıyorum bu konuda.
Allah celle celalüh bu güzel birlikteliği bozmasın inşallah..
amin..
selam ve dua ile
hamd olsun dualarımı en güzel haliyle yerine getirdim.
allah celle celalüh daim ve kabul eylesin hepimizin dualarını..
bu arada AYŞE abalamız yoğunluğundan dolayı isminin silinmesini istemişsin...
Allah bizi hiç bir kardeşimizin dualarından mahrum bırakmasın özellikle sizin dualarınızdan...
BERAT ablamıza bende katılıyorum bu konuda.
Allah celle celalüh bu güzel birlikteliği bozmasın inşallah..
amin..
selam ve dua ile
bir_umut, post: 1239328, member: 92996"kaç kişi görevli ne oluyor yahu" dediğinizi duyar gibiyim:a16: şöyle açıklıyayım:
efendim gevher kardeşimizin yer yer etkisini hissettirmesiyle beraber, sadece cuma gecelerine özel bir_umut un etkisi altında kalacaksınız...bunun yanısıra ferrahfeza kardeşimizin de hafta sonuna kadar etkisi devam edecek:a04: mevzuyu çok açtık gelelim konuya;)
Duyduk duymadık demeyin!( bi de duyuru için gümbe de büm efekti olsa süper olacak ya :a12: ) duyanlar duymayanlara bildirsin!..
cuma gecesi yani yarın akşam yine aynı saatte 23.00 da (benim için farketmez uygun olmayanlar çoğunlukta olursa değiştiririz) projemizi hayata geçiriyoruz inş..birlikte cennetin kapısını açmaya, en güzelin huzuruna çıkmaya var mısınız:a26:
listemiz...
Yasin suresi
Fetih suresi
Kelime i tevhid
Yasin suresi
Fetih suresi
Kelime i tevhid
hiçbir sayı sınırlaması yoktur..
istenilen miktarda okunabilir ve hatta buraya ne kadar okuduğunuzu yazarsanız , küfemizi ne kadar doldurmuşuz bakarız ;)
Ve Aleyküm Selam değerli kardeşlerim
Rahman c.c. ebeden razı olsun ..
ne kadar güzel düşünmüşsünüz..
Bir umut kardeşim tekrar sizi yeni hayırlı görevde görmek ne güzel...
Rahman c.c. yar ve yardımcınız olsun...
Selam ve baki dualarımla...
ferahhfeza, post: 1239337, member: 96566selamun aleykum ..
est konu düzene girmiştir siz mesajı silin ki yanlış anlaşılma olmasın:a26:
görev konusu hergün takip edemem evet ama cuma geceleri ziyadesiyle bereketli bir gün..hep beraber değerlendirmek beni de mutlu eder..sizi de aşka getiriyorsam ne mutlu:a04:
koltuk meselesine gelince bu kesmez beni:a06:
bir_umut, post: 1239352, member: 103477est konu düzene girmiştir siz mesajı silin ki yanlış anlaşılma olmasın:a26:
görev konusu hergün takip edemem evet ama cuma geceleri ziyadesiyle bereketli bir gün..hep beraber değerlendirmek beni de mutlu eder..sizi de aşka getiriyorsam ne mutlu:a04:
koltuk meselesine gelince bu kesmez beni:a06:
tamam kardeşim hayırlı olsun inşaALLAH ...
SELAM VE DUA İLE .
ben dün dualarımı yapamadım :( özür dilerim sizde bugun bana dua etmeyin halledelim bu konuyu ;)
haklarınızı helal edersiniz inşa-ALLAH :(
haklarınızı helal edersiniz inşa-ALLAH :(
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
ve aleyküm selam canım,
Allah cc razı olsun senden, Rabbime şükür geçen haftaki gibi değilim, akşam saatlerimde ağrılarım oluyor, buna da şükür.
selam ve dua ile, hayırlı günler,
Allah cc razı olsun senden, Rabbime şükür geçen haftaki gibi değilim, akşam saatlerimde ağrılarım oluyor, buna da şükür.
selam ve dua ile, hayırlı günler,
Su-Eda, post: 1239345, member: 60957
Ve Aleyküm selam canım
nasılsın?iyileşmişsindir inşallah
Bütün hasta kardeşlerimize Rahman c.c. Şafi ismiyle şifa versin..
Selam ve baki dualarımlaB)
bir_umut, post: 1238946, member: 96378bu dua konusu her anlamda iyi oldu..hastayım diye askıya alacağım namazları kardeşlerimin hakkı olur diye farzlarından kılıp dualarımı yaptım ..Rabbim kabul etsin..
hemşerim zaten koltuğa göz diktim( gerçi gevher kardeşimin hiç kalkmaya niyeti yok ama)sabukalıyım bu konuda , bi de yönetime göz dikersem herhalde erkan kardeşimiz "yar saçların lüle lüle bir_umut kardeşimiz güle güle" diye ufak ufak yolu gösterir herhal:D Allah muhafaza yasakı yasaklı siyahlarla dolaşırım artık :a01:
ALLAH ta senı güldürsün inşALLAH. number wan !! :a04:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/66348-islamiyet-gen-tr-ailesi-dualarda-tek-yurek · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.