İslamiyet.gen.tr Ailesi '' Dualarda TEK YÜREK ''
354.465 görüntülenme · 4.885 yanıt
GEVHER, post: 1237646, member: 79477Kumandanım.... :a12:
Görevler yapılmıştır .
inşaAllah son vaktide eda edip bugün ki görevleri tamamlayacağız ...
Bilginize... :a21:
hamdolsun büğün görevimiz bitti ..:)
başta biraz acemiligim oldu ama ..
selam ve dua ile . rabbim dualarınıza icabet buyursun
sıla1, post: 1237654, member: 79477Allahım herkesin duasın kabul etsin günahlarını affetsin. hayırlı akşamlar.
deniz yıldızı, post: 1237655, member: 50627bugünkü görevlerimi yerine getirdim, ALLAH kabul etsin...
ALLAH razı olsun ...selam ve baki dualarımla B)
_YUSUF_, post: 1237664, member: 100508Mevlam kabul eylesin inşaAllah cümle dualarımızı
bir_umut, post: 1237674, member: 99647buraya böyle rutbesiz girmek içimi acıtsa da:a01: görevimi yaptım kumandanım:a12:
Allah cümlemizinkini kabul etsin...
selametle...:)
nisan21, post: 1237676, member: 99321Yatsı namazınıda kılınca görevimiz bitiyor inşallah... Mevlam duası kabul olunanlardan eylesin hepimizi...
ALLAH kabul etsin ..
hayırlı akşamlar .. :)
nasıl desem..seyy..ya ben dersimi yapamadım:A birazdan toplu dua edecegim bugun sınavım vardı ögle ve ikindi namazını acele kıldım camıde dua edemedim cok özür dilerim hakkınızı bana helal edin:a33:her türlü cezaya razıyım..birde gevher kardeşim mide agrısı için bana tavsiyen varmı?:gulegule
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Esselamüaleykum...
Allah CC. dualarımızı kabul eylesin...
AMİNNN...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
sevda hafız, post: 1237694, member: 103783:a33::a33:ben bişey dicem ama korkuyorum:a23:
nasıl desem..seyy..ya ben dersimi yapamadım:A birazdan toplu dua edecegim bugun sınavım vardı ögle ve ikindi namazını acele kıldım camıde dua edemedim cok özür dilerim hakkınızı bana helal edin:a33:her türlü cezaya razıyım..birde gevher kardeşim mide agrısı için bana tavsiyen varmı?:gulegule
Ben kendi tarafımdan helal ediyorum tabiki... Sınavında umarım başarılı geçmiştir... Zaman zaman hepimizin işleri olabilir, hemen o an dua yapamayabiliriz. ( kendime pay çıkarmaya çalışıyorum salı günü misaifirim gelecek, ne kadar kalacakları belli değil) ama gönlümüzde hep arkadaşlarımızın duaları var... ALLAH hepimizin dualarını kabul eder inşallah...
sevda hafız, post: 1237694, member: 103783:a33::a33:ben bişey dicem ama korkuyorum:a23:
nisan21, post: 1237716, member: 102310Ben kendi tarafımdan helal ediyorum tabiki... Sınavında umarım başarılı geçmiştir... Zaman zaman hepimizin işleri olabilir, hemen o an dua yapamayabiliriz. ( kendime pay çıkarmaya çalışıyorum salı günü misaifirim gelecek, ne kadar kalacakları belli değil) ama gönlümüzde hep arkadaşlarımızın duaları var... ALLAH hepimizin dualarını kabul eder inşallah...
bazen bende toplu ediyorum duaları (üçüncü hafta konu kaptanı ;) )
rabbim kabul etsin güzel kardeşim ...
mide agrısı için ılık süt içebilirsiniz .. stres yok !!
selam ve dua ile
mavci, post: 1237703, member: 96566Her namazımın ardından o vakitteki gurubumuza duamızı ediyorum inşallah...
Allah CC. dualarımızı kabul eylesin...
AMİNNN...
aleykum selam ALLAH kabul etsin abi ..
hayırlı akşamlar ..
selam ve dua ile
nisan21, post: 1237716, member: 102310Ben kendi tarafımdan helal ediyorum tabiki... Sınavında umarım başarılı geçmiştir... Zaman zaman hepimizin işleri olabilir, hemen o an dua yapamayabiliriz. ( kendime pay çıkarmaya çalışıyorum salı günü misaifirim gelecek, ne kadar kalacakları belli değil) ama gönlümüzde hep arkadaşlarımızın duaları var... ALLAH hepimizin dualarını kabul eder inşallah...
allah razı olsun nisan21 ablacım sınavım güzel gecti sayılmaz sagolasın.yatılı misafır geliyor heralde sana simdiden kolay gelsin..selam ve dua ile...
3. hafta kaptanim saygilar efendim : )
[mihriban, post: 1237728, member: 80852"]Rabb'im dualari kabul olanlardan eylesin insaAllah...Amin...
3. hafta kaptanim saygilar efendim : )
amin amin ecmain ..
bizden saygılar efendim ..
sizide kaptan olarak görmek ister bu tayfa ;)
hazırlıklı olun devir teslim törenini sizinle yapalilir bu tayfa :)
sizin güzel yüreğinizle daha güzel olsun bu sayfa..B)
selam ve dua ile
GEVHER 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 2.519
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj
Geçmiş olsun , Rabbim acil şifalar nasip etsin.
Öncelikle ağrınızın hangi bölgede olduğunu , açken mi yoksa yemek yedikten sonra mı ağrıdını belirlemeniz gerekiyor.
Zira mide ağrıları Gastrit , Mide Ülseri ya da 12 bağırsak ülserinden kaynaklanabilir.
Bir hekime gittiğiniz zaman da , size bu soruları soracaktır.
Ferahhfeza kardeşimizin belirttiği gibi bir iki yudum süt içmek mide yanmalarına iyi gelir.
Ancak bazı kişilerde ki bu Türkiyede ciddi bir orana karşılık gelmektedir , Laktaz enzimi toleresi vardır.Yanı süt - yoğurt- vs...gibi besinler midede gaz oluşmasına ve ağrılara neden olabilir.
Mutlaka bir hekime gitmenizi öneririm. Ancak daha önce yukarıda sorduğum soruların cevabını bulun ki , hekimden fayda görebilin.
O vakte kadar da sıcak ve soğuk içecek- yiyeceği terk edin.Mümkün olduğunca ılık şeyler tüketin.
Ilık su içmek sizi ciddi oranda rahatlatacaktır.
Ve tabii ki sindirimi zor olan gıdalardan bir müddet uzak kalacaksınız.Yani doktora gidinceye kadar kendinize perhiz uygulayacaksınız.
Rabbim şifa versin .
Hayırlı geceler kardeşim.
ferahhfeza, post: 1237719, member: 77307bazen bende toplu ediyorum duaları (üçüncü hafta konu kaptanı ;) )
rabbim kabul etsin güzel kardeşim ...
mide agrısı için ılık süt içebilirsiniz .. stres yok !!
selam ve dua ile
allah razı olsun aslında konu ders olunca hiç stres yapmam cok relaksımdır..ama tavsiyene uyacagım hemşerim.:a12:
GEVHER, post: 1237734, member: 102704Selamünaleyküm SEVDA HAFIZ kardeşim...
Geçmiş olsun , Rabbim acil şifalar nasip etsin.
Öncelikle ağrınızın hangi bölgede olduğunu , açken mi yoksa yemek yedikten sonra mı ağrıdını belirlemeniz gerekiyor.
Zira mide ağrıları Gastrit , Mide Ülseri ya da 12 bağırsak ülserinden kaynaklanabilir.
Bir hekime gittiğiniz zaman da , size bu soruları soracaktır.
Ferahhfeza kardeşimizin belirttiği gibi bir iki yudum süt içmek mide yanmalarına iyi gelir.
Ancak bazı kişilerde ki bu Türkiyede ciddi bir orana karşılık gelmektedir , Laktaz enzimi toleresi vardır.Yanı süt - yoğurt- vs...gibi besinler midede gaz oluşmasına ve ağrılara neden olabilir.
Mutlaka bir hekime gitmenizi öneririm. Ancak daha önce yukarıda sorduğum soruların cevabını bulun ki , hekimden fayda görebilin.
O vakte kadar da sıcak ve soğuk içecek- yiyeceği terk edin.Mümkün olduğunca ılık şeyler tüketin.
Ilık su içmek sizi ciddi oranda rahatlatacaktır.
Ve tabii ki sindirimi zor olan gıdalardan bir müddet uzak kalacaksınız.Yani doktora gidinceye kadar kendinize perhiz uygulayacaksınız.
Rabbim şifa versin .
Hayırlı geceler kardeşim.
siz doktormusunuz .. ! desenize tereciye tere sattım :)
GEVHER 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 2.519
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj
ferahhfeza, post: 1237737, member: 80852siz doktormusunuz .. ! desenize tereciye tere sattım :)
Hayır...Doktor değilim...
Yani terelerinizi rahat rahat satabilirsiniz... :a01:
Sadece ailece mide rahatsızlığı yaşayan bir kişiyim.
Yani doktordan çok uzmanlığım var bu konuda desek yeridir.... :a12:
Tabii bir de şifalı bitkiler konusuna oldukça ilgiliyim.
Hastalık belirtileri , neler iyi gelir , neler hastalığı artırır....
Kardeşimden bu konuda bol bol uyarı almama rağmen , bu konuda merakımı yenemiyorum...
Kendisi bir hekim ... ve işimize burnunuzu sokmayın diyor da... :a43:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/66348-islamiyet-gen-tr-ailesi-dualarda-tek-yurek · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.