bir_umut, post: 1237264, member: 96566değerli kardeşlerim Erkan kardeşimizin Gevher kardeşimize veridiği yetkiye ; gevher kardeşimizn de bana verdiği yetkiye dayanarak şu an itibarıyla FERRAHHFEZA kardeşimizi haftanın kaptanı seçip tüm yetkilerimi (azcık kalsa iyiydiama :a01: ) veriyorum..
hayırlı olsun pastalar benden lakin bitebilir..bekllerken açıktık malum:a12:
haa Allah sizden razı olsun ben sizden memnundum ama sizi bilemiyorum..hadi kurtuldunuz benden;) hakkınızı helal edin..
haaa taklitlerimizden de sakının:a26:
bir_umut, post: 1237268, member: 96566GEVHER kardeşim kurdela bulamadın herhalde ..her neyse bu seferlik böyle olsun acemilik:a12: ben çıkıyorum..koltuğum için endişe içinde tabii..
hakkınızı helal edin ..Allah razı olsun baş kumandanım yok açılış pasta vaktinizi aldım:a35:
hayırlı geceler..:)
BİR_UMUT kardeşimiz...
Şaka bir yana ...
Verdiğiniz emek , gösterdiğiniz çaba için size ne kadar teşekkür etsek azdır.
Bizi kırmayıp bir hafta Kumandanlığı üstlendiniz ve vazifenizi de en güzel şekilde layığıyla yerine getirdiniz.
Rabbim sizden razı olsun. Emeklerinizin karşılığını kat kat fazlasıyla mükafatlandırsın.
Bu gayretli çalışmanız , ne kadar sorumluluk sahibi olduğunuzun göstertgesiydi bizler için.
Yaniii... Emin olun ki sizi daha çookk yoracağız böyle güzel vazifeler için... :a12:
En güzel geceler , en hayılı günler sizin olsun değerli kardeşim...
Güzel bir tatili hakettiniz...