🌙 Mevlid Kandili Bu güne özel içerikler →

İslamiyet.gen.tr Ailesi '' Dualarda TEK YÜREK ''

354.229 görüntülenme · 4.885 yanıt

Paylaş:
Su-Eda

Su-Eda

Mübarek Üye · 5.725 mesaj

GEVHER, post: 1233032, member: 9309415. Ocak.2010 - Cuma - Akşam Namazında dua edilecek kardeşlerimiz ( 5. Grup ) :

Cemaldurra ......... ''Ya Rabbî, günahlarımızı affeyle,
Ya Rabbî, hayırlı dualarımızı kabul eyle,
Ya Rabbî, bizlere hayırlı bir ömür nasip eyle,
Ya Rabbî, bizlere hayırlı bir ölüm nasip eyle... ''

Kardelen1711........ ''Rabbim hayırlı rızıklar açsın.Eşime iş kapısı,yavrularıma hayırlı ömürler hayırlı kader versın ''

Berat05 :......... '' Rabbim , kendisine - ailesine - sevdiklerine Kur'an ve Sünnet rehberliğinde yaşanacak , Allah Celle Celalühün razı olacağı , Efendimizin hoşnut olacağı hayırlı ve faydalı güzel hayatlar nasip etsin. Hem dünya hem de ahiret hayatında Cennette yaşamayı , cennet ehlinden olmayı nasip etsin ; Hayırlı ve bereketli kazançlar versin, verdiği tüm zenginliği de sağlık -afiyet-mutluluk-huzur içinde Kendisinin razı olacağı şekilde kullanmayı nasip etsin. Yuvasını islamiyetin yaşandığı , sıcacık bir yuva haline getirsin. Her anını iman içinde yaşamayı , son nefesini de iman ile vermeyi nasip etsin. ''

Cemal-i Hilal

Bir_umut

Mutlu Kul
:............ '' Rabbim tüm sıkıntılarımdan kurtarsın , hayırlı tüm isteklerim gerçekleştirsin ve ablalarıma hayırlı evlatlar nasip etsin .''
Ilgın_gümüş

canı gönülden Amin..Amin...Amin..
Rahman c.c. dualarımızı kabul etsin inşallah
GEVHER

GEVHER 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj

15. Ocak.2010 Cuma- Yatsı Namazında dua edilecek kardeşlerimiz ( 3. Grup ) :

Sıla1 : ......'' ALLAHIM kardeşimizin,eşinin, ailesinin ahlakını Kuran ahlakı eyle. kul hakkı sahiplerinin kardeşimizi affetmesini nasip eyle. eğer kardeşimizin ailesinin haklarında hayırlı ise aklen bedenen ve ruhen hayırlı bir evlat daha nasip eyle. eşiyle arasındaki sevgi, saygı, merhamet, anlayış, hoşgörünün artmasını iki cihanda da mutlu olabilmeyi nasip eyle. ''

Smyyes

Mavci : ..........'' Allah CC. hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Bugünümüzü dünden yarımızı bugünden daha hayırlı ve güzel kılsın...
Bizleri maddi ve manevi darda bırakmasın...
Bizi bir an bile olsa bize bırakmasın...
Bizlere iki dünya saadeti versin Yüce Rabbimiz... ''

Zühre_ : .......... '' SÖZLÜMÜN bana karşı olan sevgisinin daha da artması NAMAZLARINI AKSATMADAN KILMASI EFENDİMİZİN izinden giderek lezzetlenmesi,el ele RABBİMİN rızasını kazanarak yaşamanın istek ve arzusunun içimize gelmesi ve beraberliğimizin iman aşkıyla güçlenmesi,bu devrin sahabe ailelerinden birinin de bizim ailemiz olması herkese örnek olabilecek mutlu bir yuvamızın olmasıve en kısa zamanda bu yuvanın kurulması engellerin ortadan kalkması sevgimizin daim olması ''

Kur'ana Sevdalı : ....... '' Rabbimden ayaklarımın islamda sabit kalması,şuurlu bir müslüman olmak,sıhhat,afiyet içerisinde Rabbımızın dinine,kitabına daha çok hizmet edebilmek ve de hayırlı,huzurlu bir yuva içerisinde,sevdiklerimle beraber olmak,hayır muradımın gerçekleşmesi ''

Leyla-1 : ......... '' ALLAH rızası için Hidayete Ermek İçin (Herkesin HAYIR KAPILARININ AÇILMASI HAYIRLI RIZK KISMET KAPILARI HAYIRLI İŞ KAPILARI dualarının gönül muradlarının kabulu içinde buldukları sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulmaları,Rabbim gönlümde olanı hakkımda hayırlı hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eylesin Rabbim.İçinde bulunduğum sıkıntılardan kurtulup selamete çıkmak engellerin hayırlısıyla ortadan kalkması.Sevdiklerimle ailemle sağlıklı huzurlu bir ömür bu dünyada ve ahirette ALLAH'ın sevdiği razı olduğu kul olmak. Rabbim bu dünyada ve ahirette ALLAH'ın sevdiği razı olduğu kullar olmak gönül muradımın hayırlısıyla olması gönlüme göre hayırlı eş hayırlı çocuklar hayırlı iş kapısı yaşamıma bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim hayırlısıyla inşALLAH bütün hastalarımıza hayırlı şifalar günahlarımızın affolması, yüce ALLAHın rızasını kazanmak, bütün dualarımızın kabul olması, hakkımızda ne hayırlısı ile onun olması,yeğenlerimin hayırlısıyla hidayete ermeleri için, evimizde huzur mutluluk hayırlı yaşlar hayırlı ömürler hacca gitmek,sevdiklerimizle hepimizle ailemizle sonsuz dünya ve ahiret saadetine nail olmak''

Amin...
ceylantur

ceylantur

Mübarek Üye · 2.014 mesaj

selamün aleyküm,

bugün cuma vaktinde tüm TEK YÜREK gruplarındaki kardeşlerimizin niyetleri için Yasin okudum,

Rabbim kabul eder inşAllah,

selam ve dua ile, hayırlı akşamlar
ılgın_gümüş

ılgın_gümüş

Kıdemli Üye · 121 mesaj

bende geldim allah razı olsun kardeşim bu garibi de kabul ettiğiniz için yeni girdim kabul edip etmediğinizi bilmiyordum yatsıyı kılmaya gidiyorum listedeki kardeşlerimiz için rabbime yalvarmaya gidiyorum.
ceylantur

ceylantur

Mübarek Üye · 2.014 mesaj

Allah cc razı olsun, dualarımız kabul olsun inşAllah

selam ve dua ile, hayırlı akşamlar

ılgın_gümüş, post: 1233083, member: 101030bende geldim allah razı olsun kardeşim bu garibi de kabul ettiğiniz için yeni girdim kabul edip etmediğinizi bilmiyordum yatsıyı kılmaya gidiyorum listedeki kardeşlerimiz için rabbime yalvarmaya gidiyorum.
GEVHER

GEVHER 🛡

ılgın_gümüş, post: 1233083, member: 101030bende geldim allah razı olsun kardeşim bu garibi de kabul ettiğiniz için yeni girdim kabul edip etmediğinizi bilmiyordum yatsıyı kılmaya gidiyorum listedeki kardeşlerimiz için rabbime yalvarmaya gidiyorum.

Hoşgeldiniz kardeşim...

Dualarınızda bizlere de yer vermeyi kabul ettiğiniz için asıl biz teşekkür ederiz size , Rabbim razı olsun.

Hayırlı akşamlar
bir_umut

bir_umut

Mübarek Üye · 2.564 mesaj

GEVHER, post: 1233063, member: 9309415. Ocak.2010 Cuma- Yatsı Namazında dua edilecek kardeşlerimiz ( 3. Grup ) :

Sıla1 : ......'' ALLAHIM kardeşimizin,eşinin, ailesinin ahlakını Kuran ahlakı eyle. kul hakkı sahiplerinin kardeşimizi affetmesini nasip eyle. eğer kardeşimizin ailesinin haklarında hayırlı ise aklen bedenen ve ruhen hayırlı bir evlat daha nasip eyle. eşiyle arasındaki sevgi, saygı, merhamet, anlayış, hoşgörünün artmasını iki cihanda da mutlu olabilmeyi nasip eyle. ''

Smyyes

Mavci : ..........'' Allah CC. hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...

Zühre_ : .......... '' SÖZLÜMÜN bana karşı olan sevgisinin daha da artması NAMAZLARINI AKSATMADAN KILMASI EFENDİMİZİN izinden giderek lezzetlenmesi,el ele RABBİMİN rızasını kazanarak yaşamanın istek ve arzusunun içimize gelmesi ve beraberliğimizin iman aşkıyla güçlenmesi,bu devrin sahabe ailelerinden birinin de bizim ailemiz olması herkese örnek olabilecek mutlu bir yuvamızın olmasıve en kısa zamanda bu yuvanın kurulması engellerin ortadan kalkması sevgimizin daim olması ''

Kur'ana Sevdalı : ....... '' Rabbimden ayaklarımın islamda sabit kalması,şuurlu bir müslüman olmak,sıhhat,afiyet içerisinde Rabbımızın dinine,kitabına daha çok hizmet edebilmek ve de hayırlı,huzurlu bir yuva içerisinde,sevdiklerimle beraber olmak,hayır muradımın gerçekleşmesi ''

Leyla-1 : ......... '' ALLAH rızası için Hidayete Ermek İçin (Herkesin HAYIR KAPILARININ AÇILMASI HAYIRLI RIZK KISMET KAPILARI HAYIRLI İŞ KAPILARI dualarının gönül muradlarının kabulu içinde buldukları sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulmaları,Rabbim gönlümde olanı hakkımda hayırlı hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eylesin Rabbim.İçinde bulunduğum sıkıntılardan kurtulup selamete çıkmak engellerin hayırlısıyla ortadan kalkması.Sevdiklerimle ailemle sağlıklı huzurlu bir ömür bu dünyada ve ahirette ALLAH'ın sevdiği razı olduğu kul olmak. Rabbim bu dünyada ve ahirette ALLAH'ın sevdiği razı olduğu kullar olmak gönül muradımın hayırlısıyla olması gönlüme göre hayırlı eş hayırlı çocuklar hayırlı iş kapısı yaşamıma bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim hayırlısıyla inşALLAH bütün hastalarımıza hayırlı şifalar günahlarımızın affolması, yüce ALLAHın rızasını kazanmak, bütün dualarımızın kabul olması, hakkımızda ne hayırlısı ile onun olması,yeğenlerimin hayırlısıyla hidayete ermeleri için, evimizde huzur mutluluk hayırlı yaşlar hayırlı ömürler hacca gitmek,sevdiklerimizle hepimizle ailemizle sonsuz dünya ve ahiret saadetine nail olmak''

Amin...

15.ocak. CUMA olacaktı herhal :a32:
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

15. Ocak.2010 Cuma - Yatsı Namazında dua edilecek kardeşlerimiz ( 3. Grup ) :

Smyyes

Amin...

amin amin amin Allah kabul etsin diğer kardeşleriminde muradını versin Rabbim.
GEVHER

GEVHER 🛡

bir_umut, post: 1233107, member: 9309415.ocak. CUMA olacaktı herhal :a32:

Eyvah... Hatamızı yakaladınız ... :a45:
Neyse yakalayan kardeşlerimiz olsun da , böylesi hiç sorun olmaz...

Düzelttim derhal...Teşekkür ederim güzel uyarınız için kardeşim. :a12:
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

15/01/2010 - Cuma : 4.gün

sabah namazı : 4.grup
öğle namazı : 5.grup
ilkindi namazı : 1.grup
akşam namazı : 2.grup
yatsı namazı : 3.grup

ALLAH kabul etsin...
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

selamun aleykum
İslamiyet.gen.tr Ailesi '' Dualarda TEK YÜREK ''

kardeşleri .. : )

bu kampanyamızı haftalık periyotlar halinde düşündük .

yani her hafta ayrı bir üye .. konuyu kontrol edebilecek ...

2. haftamızı organize etmek isteyen varmıdır .. ;)
kardelen1711

kardelen1711

Kıdemli Üye · 372 mesaj

Namazlarımda sırasıyla dualarımı yaptım Rabbim kabul etsin
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

Mevlam dualarıızı kabul buyursun inşaAllah
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

selamün aleyküm..
bugün de hamd olsun kardeşlerimize dua ettik...Allah kabul etsin..
selametle...
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

rabbim dualarımızı kabul eylesin..selam ve dua ile kalın..
GEVHER

GEVHER 🛡

ve aleykümselam...

ve aleykümselam...

Selamünaleyküm....

Emeğiniz ve ilginiz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kardeşlerim.
Rabbim razı olsun.
Dualarınızı kabul gören ve icabet edilen dualardan eylesin Rabbim.

Hayırlı geceler...
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

amin..:a12:
GEVHER, post: 1233167, member: 103163Selamünaleyküm....

Emeğiniz ve ilginiz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kardeşlerim.
Rabbim razı olsun.
Dualarınızı kabul gören ve icabet edilen dualardan eylesin Rabbim.

Hayırlı geceler...
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

15/01/2010 - Cuma : 4.gün

sabah namazı : 4.grup
öğle namazı : 5.grup
ilkindi namazı : 1.grup
akşam namazı : 2.grup
yatsı namazı : 3.grup

Görevim tamamlanmıştır,Rabbımın izniyle kardeşim.
Rabbım kabul eylesin inşaallah.
smyyes

smyyes

Mübarek Üye · 3.791 mesaj

Allah dualarımızı kabul buyursun inşallah..
bugün kü raporumu da verdim şükür:a35:
GEVHER

GEVHER 🛡

MaşaAllah...
Ne çalışkan öğrencilerimiz var böyle , ödevlerini hiç aksatmadan yapıyorlar...:a15:

Ne mutlu bize ki sizin gibi emanetine sahip olan , sorumluluğunu bilen kardeşlerimiz var .

Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.