smyyes ↗Girecegim yere durustlukle girmemi sagla; cikacagim yerden de
durustlukle cikmami sagla. Bana tarafindan, hakkiyla yardim edici bir kuvvet ver.
Ey Rabbim!
Beni, gerek bana gerekse ana-babama verdigin nimete sukretmeye ve hosnut olacagin iyi isler yapmaya muvaffak kil. Rahmetinle, beni iyi kullarin arasina kat.
Ey Rabbim!
Bana ve ana-babama verdigin nimete sukretmemi ve razi olacagin
yararli is yapmami temin et. Benim icin de zurriyetim icin de iyiligi devam ettir. Ben sana dondum. Ve elbette ki ben muslumanlardanim.
Ey Rabbim!
Beni, ana-babami, iman etmis olarak evime girenleri, iman eden erkekleri ve iman eden kadinlari bagisla, zalimlerin de ancak helakini arttir.
AMİNN... AMİNNN. AMİNNN
GEVHER, post: 1262161, member: 82164selamünaleyküm...
Rabbim tüm kardeşlerimize hayırlı bir ömür ve hayırlı bir ölüm nasip etsin.
Dualarımızı kabul etsin .
NİSAN21 kardeşimiz....
Rabbim sizden razı olsun.
1 hafta boyunca bizlere rehberlik ettiniz , Dua Birliğimize sahip çıktınız , emek verdiniz.
Rabbim emeklerinizi zayi etmesin , güzelliklerle mükafatlandırsın.
Kardeşim , yeni Kaptanımızı seçme görevi de sizin.
Buyrun , kaptanımızı belirleyin.
Hayırlı akşamlar inşaAllah.
AMİNNN. ALLAH Celle Celaluhu cümlemizden razı ve hoşnut olsun inşallah. Her iki cihandada hepimizi sevdiği kullar arasına alsın...
Bu seçme işi biraz zor olacak kanımca :a35:
Yine siz belirleyin isterseniz :a03:
leyla-1, post: 1262165, member: 94922Amin Amin Amin
Allah razı olsun kardeşim Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Dualarınıza canı gönülden aminnn, aminnn...
yuşa nünselamün aleyküm bende katılabilir miyim?
Tabii ki hoş geldiniz, hayırlı ve daim olsun üyeliğiniz...
ZÜHRE_, post: 1262170, member: 94922selamün aleyküm
DUALARIMI YAPTIM
Aleykümselam... Rabbim kabul eylesin inşallah...
leyla-1, post: 1262176, member: 25825Amin Amin Amin
Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun bu aralar sık sık yine siteye giremiyorum dayımın durumu çok kötü 15 gündür onunla uğraşıyoruz birde sürekli hakkını helal et diyor benim moralim daha çok bozuluyor geçen yıl yeğenimin ani vefatı bizleri çok üzmüştü kendimizi zor toporladık:( Allah yar ve yardımcımız olsun Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun Allah beterin beterinden korusun inşallah.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin korktuklarımzdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
ALLAH Celle Celalühu şifalar versin dayınıza, çok geçmiş olsun... Dualarınıza cani gönülden aminnn, aminnn...
ceylantur, post: 1262198, member: 69715Nisan21 abla, Allah Celle Celalühu razı olsun sizden her şey için.
Hakkınızı helal ediniz,
Selam ve dua ile, Allah'a Celle Celalühu emanet olun, hayırlı geceler,
Mevlam cümlemizden razı olsun... Bir hakkım yok varsa da helali hoş olsun...
berat05, post: 1262231, member: 7085Tüm kardeşlerimizin duaları kabul olsun inşallah
kardelen1711, post: 1262252, member: 103943bugünkü dualarım yapıldı selam ve dua ile
Aminnnn... Aminnnn... Aminnnn...