selamlar...
1.056 görüntülenme · 6 yanıt
aleykum salam ve rahmetullah kardeşim...
ben de yeni konu açmayım dedim...forumları dolaşmak adetim değil. bir ashabikehf filmini ararken buldum burayı...bismilleh uye olalım dedim :)...hayırlı olur inşallah...Allahın rahmeti ve bereketi Ona ortak koşmayanların üzerine olsun...assallamun aleykum ve rahmetullahi ve beraktuhu
ben de yeni konu açmayım dedim...forumları dolaşmak adetim değil. bir ashabikehf filmini ararken buldum burayı...bismilleh uye olalım dedim :)...hayırlı olur inşallah...Allahın rahmeti ve bereketi Ona ortak koşmayanların üzerine olsun...assallamun aleykum ve rahmetullahi ve beraktuhu
_ÖmRüM_, post: 1229181, member: 93094merhabalar ve hayırlı cumalar .....:))
Aleyküm Selam
Hoşgeldiniz
Üyeliğiniz Hayırlı olsun
Hoşgeldiniz
Üyeliğiniz Hayırlı olsun
Azerbaycan_li, post: 1229205, member: 93094aleykum salam ve rahmetullah kardeşim...
ben de yeni konu açmayım dedim...forumları dolaşmak adetim değil. bir ashabikehf filmini ararken buldum burayı...bismilleh uye olalım dedim :)...hayırlı olur inşallah...Allahın rahmeti ve bereketi Ona ortak koşmayanların üzerine olsun...essallamun aleykum ve rahmetullahi ve beraktuhu
Aleyküm Selam
Sizde Hoşgeldiniz
Üyeliğiniz Hayırlı olsun
Sizde Hoşgeldiniz
Üyeliğiniz Hayırlı olsun
İnsan beğenmez.
_ÖmRüM_, post: 1229181, member: 93094merhabalar ve hayırlı cumalar .....:))
Aleykumselam ve rahmetullahu ve bereketuhu
Hoşgeldiniz Hayırlı olsun katılımınız.
Size de hayırlı cumalar....
Selam ve dua ile...
Azerbaycan_li, post: 1229205, member: 93094aleykum salam ve rahmetullah kardeşim...
Aleykumselam ve rahmetullahu ve bereketuhu
Hoşgeldiniz Hayırlı olsun katılımınız.....
Selam ve dua ile...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/66299-selamlar · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.