Mısır Polisinin Filistine Özgürlük Konvoyuna Saldırısı! Foto

857 görüntülenme · 2 yanıt

Paylaş:
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Rabbim sen zalimlerin zulmünü onların yanına bırakma!

AMİN.

Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Taşlar, coplar ve biber gazıyla yapılan saldırının ardından bir çok insan çeşitli yerlerinden yaralandı. Ortalık biranda savaş alanına döndü.

Polislerle konvoydakiler birbirine girdi. Çatışmalara Mısır’dan kimi fanatikler de katılarak konvoyu taş yağmuruna tuttu. Konvoydan 40 kişi yaralandı. Yaralıların hastane gitmelerine izin verilmiyor. Sahilden de Mısır güvenlik botları koşullandırıldı.

Çatışmalar sona erdi. Ancak yeni olayların patlak verilmesinden endişe ediliyor. Konvoydakiler Türk Dış İşleri Bakanlığının aktif olarak devreye girmesini istiyor.

İHH Başkanı Bülent Yıldırım kamyonun üzerine çıkarak konvoydakilere sakin olma çağrısında bulundu. Yıldırım, Mısır sivil polislerinin taş atarak olayları başlattığını ifade etti.
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

bir_umut

bir_umut

Mübarek Üye · 2.564 mesaj

Hafize abla duyarlılığın için teşekkürle..fakat bunu bir arkadaş açmış ordan devam etseydin ama..

gerçi başlığı hiç sevmedim "mısırlılar türkleri işte böyle taşladılar" böyle başlık olmaz kötü niyetle değil galib..orda sadece türk değil bi sürü milletten gruplar vardı..her neyse yardım için giden hangi milletten hangi dinden olursa olsun bu hareketi yapanlara yazıklar olsun diyorum..

vee yöneticilerin bu iki konuyu BOYKOT bölümüne birleştirmelerini istirham ediyorum lütfenn...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.