RAMAZAN BAYRAMINI DOYA DOYA YAŞAYALIM. HAYIRLI BAYRAMLAR! HER ŞEYE KADİR OLAN OLAN YÜCE ALLAH C.C. BİZLERİ, DOĞRU YOLDAN VE SEVDİKLERİMİZDEN AYIRMASIN! HAYIRLI VE BEREKETLİ RAMAZAN BAYRAMLARI DİLEĞİYLE..:H
Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun...
68.913 görüntülenme · 736 yanıt
Selamüm Aleyküm,
RAMAZAN BAYRAMINI DOYA DOYA YAŞAYALIM. HAYIRLI BAYRAMLAR! HER ŞEYE KADİR OLAN OLAN YÜCE ALLAH C.C. BİZLERİ, DOĞRU YOLDAN VE SEVDİKLERİMİZDEN AYIRMASIN! HAYIRLI VE BEREKETLİ RAMAZAN BAYRAMLARI DİLEĞİYLE..:H
aleykum selam,sizinde bayraminiz mubarek olsun.Allah, gelecek bayramlarimizi da hayirla,duayla,namazla,kur'an la gecirmeyi nasip etsin.AEO
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
:B ''pause'' umarım dokunabiliriz hafize anne...selametle kalın...:H
hafizealeykümselam
Bayram sabahları, demli bir çay, su böreği, bayram şekerleri, şeker isteyen çocuklar, Ramazanlık hayvanların sesleri, bir telaş bir koşturmaca. Köprü hep kalabalık, bayram programları, kolonya ikramları, bayram harçlıkları, uzun bayram tatilleri, ev gezmeleri, kısa hal hatır sormalar, el öpenlerin çok olsunlar ve daha bir dolu küçük ayrıntı. Hayatın üzerindeki 'pause' düğmesine dokunun... Kısa bir süre için hayatı durdurun. Mutlu bayramlar...
s.a kardeşim bayram kartları çok güzelmiş bizimle paylaştığın için teşekkürler.
tüm kardeşlerimin, abilerimin ve bacılarımın bayramını şimdiden kutluyorum bu bayram tüm islam alemi için hayırlara vesile olur inş.
tüm kardeşlerimin, abilerimin ve bacılarımın bayramını şimdiden kutluyorum bu bayram tüm islam alemi için hayırlara vesile olur inş.
KAAN ERDEM:B ''pause'' umarım dokunabiliriz hafize anne...selametle kalın...:H
Kaan pause diye yazdım ama anlamını bilmiyorum ne demek ?
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
leniselamun aleyküm hepimizin bayramı mubarek olsun hafize anne ne mutlu bizeki bayramı hak etmeye çalışanlardanız :) hayırlı bayramlar selametle elini öpmeye gelices bayramda bütün site hazırlan :) :H :H
Ve Aleykümselam o kadar memnun olurum ki anlatamam sizleri ağırlamaktan onur duyarım A.E.O
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Bütün müslüman aleminin ve sizlerin ramazan bayramını kutlar nice ramazan huzurunda sevdiklerinizle birlikte güzel günler dilerim.
Bayramınızı Tebrik Ederim
:evet Başucumda yepyeni ayakkabılarım,
Çocukluğumun bayram sabahını anarım
Küçüktüm belli ki ondan çok sevinmiştim,
Senin ayağında bir çift yamalı iskarpin
Annem,hala içim burkulur yanarım...
Bizleri o bayram sabahlarında sevindirmek için her türlü fedakarlığı
yapan büyüklerimizin ellerinden hürmetle,küçüklerimin de gözlerin den sevgiyle öper,herkesin Bayram'ını Tebrik ederim.
Rabbimizin tüm mümin kullarını gerçek bayramlarda sevindirmesi
duasıyla,A.E.O.
:evet Başucumda yepyeni ayakkabılarım,
Çocukluğumun bayram sabahını anarım
Küçüktüm belli ki ondan çok sevinmiştim,
Senin ayağında bir çift yamalı iskarpin
Annem,hala içim burkulur yanarım...
Bizleri o bayram sabahlarında sevindirmek için her türlü fedakarlığı
yapan büyüklerimizin ellerinden hürmetle,küçüklerimin de gözlerin den sevgiyle öper,herkesin Bayram'ını Tebrik ederim.
Rabbimizin tüm mümin kullarını gerçek bayramlarda sevindirmesi
duasıyla,A.E.O.
hayırlı bayramlar
hayırlı bayramlar
hayırlı bayramlar arkadaşlar Rabbim bügünlere hepimizi çikardı şükürler olsun
Allah günahlarımızı ve kusurlarımızı af edenlerle birlikte bayram ederiz :G
hayırlı bayramlar
hayırlı bayramlar arkadaşlar Rabbim bügünlere hepimizi çikardı şükürler olsun
Allah günahlarımızı ve kusurlarımızı af edenlerle birlikte bayram ederiz :G
Eger bir gulumseme istiyorsaniz, gulumsemeyi ogrenin. Gulumseme hem kalbe iyi gelir, hem ruhu zarif kilar.
Bayraminiz Mübarek Olsun....
Ramazan Bayramini Doya Doya Yasayalim. Hayirli Bayramlar! Her Seye Kadir Olan Yuce Allah, Bizleri, Dogru Yoldan Ve Sevdiklerimizden Ayirmasin! Hayirli Ve Bereketli Ramazan Bayramlari Dilegiyle
Ramazan Bayramini Doya Doya Yasayalim. Hayirli Bayramlar! Her Seye Kadir Olan Yuce Allah, Bizleri, Dogru Yoldan Ve Sevdiklerimizden Ayirmasin! Hayirli Ve Bereketli Ramazan Bayramlari Dilegiyle
"mübarek Olsun"
"mübarek Olsun"
TÜM İSLAM ALEMİ'NİN, RAMAZAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN.
BARIŞ'A, SEVGİYE, VE BÜTÜN GÜZELLİKLERE HAYRLARA VESİLE OLMASINI "ALLAH" (cc) DİLİYORUM.
SELAM VE DUA İLE
ALLAH'A EMANET, EMANETE SAHİP OLUNUZ.
"mübarek Olsun"
TÜM İSLAM ALEMİ'NİN, RAMAZAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN.
BARIŞ'A, SEVGİYE, VE BÜTÜN GÜZELLİKLERE HAYRLARA VESİLE OLMASINI "ALLAH" (cc) DİLİYORUM.
SELAM VE DUA İLE
ALLAH'A EMANET, EMANETE SAHİP OLUNUZ.
"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,
inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"
B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/6621-ramazan-bayramimiz-mubarek-olsun · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.