sitedeki tüm arkadaşlarımın,kardeşlerimin,abilerimin ,ablalrımın mübarek RAMAZAN BAYRAMINI en içten dileklerimle kutlar;daha nice bayramlara diyerekten sağliklı huzurlu mutlu bir bayram geçirmenizi CENABI HAK dan niyaz ederim...
SELAM VE DUA İLE

68.886 görüntülenme · 736 yanıt

✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
hafizkizesselamü aleyküm cümlemizin bayramı mübarek olsun kardeşlerim Mevlam günahlarından arındığı için bayram yapan kullarından olma idrakine ulaştırsın bizleri
bu tatlıyıda ben yaptım dikkatli olun hastahane masrafları benden....
uzeyr, post: 797225, member: 22491ve aleyküm selam kardeşim Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun..
Hayırlı Bayramlar..
yun_us25
sitedeki tüm arkadaşlarımın,kardeşlerimin,abilerimin ,ablalrımın mübarek RAMAZAN BAYRAMINI en içten dileklerimle kutlar;daha nice bayramlara diyerekten sağliklı huzurlu mutlu bir bayram geçirmenizi CENABI HAK dan niyaz ederim...
SELAM VE DUA İLE

✦ Mübarek Üye
alpayaEsselamualeyküm herkezlerin bayramı mübarek olsun bayramlarıda hakkıyla yaşamayı nasib etsin rabbim, okadar acemiyimki cevap yazmak için nereden nasıl cevap yazabilirim diye bir müddet dolanıyorum sitede inşallah tez zamanda atabilirim bu acemiliyi üzerimden yazdıklarınız ve paylaştıklarınız öylesine güzelki bunlar karşısında kayıtsız kalmak imkansız inşallah bende tez zamanda kavrarımda güzel şeyler paylaşabilirim sizlerle ALLAH A EMANET OLUN dua ile

✦ Mübarek Üye
nesrin_77Selam aleyküm.
Tüm ümmedi muhammedin Bayramı mübarek olsun.
Hayırlı akşamlar olsun.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.
✦ Mübarek Üye
GEVHER 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj
✦ Mübarek Üye
GEVHERhayırlı geceler arkadaşlar..
saat itibariyle bir ramazan ayını daha bitirip , bayrama girmiş bulunmaktayız.Rabbim bir sonraki Ramazan ayını yaşamayı da bizlere nasip etsin.
tüm islam aleminin ve sitede ki kardeşlerimizin bayramı mübarek olsun..
Rabbim , her günümüzü bayramın getirdiği dostluk , paylaşım , huzur ve güzellik maneviyatıyla yaşamamızı bizlere nasip etsin..
HAYIRLI BAYRAMLAR...
✦ Mübarek Üye
Sebahat.28Selamün aleyküm degerli site sakinleri
Herkezin bayramini kutluyorum, nice bayramlara ulasmanizi diliyorum. Herkezin gönlünde kirginligin bitmesini ümit ediyorum. Yarin InsAllah bütün kin, kirginlik, ve darginligin noktalasagini bütün Islam alemi icin ümid ediyorum. Laf aramizda bugünden bayramlasmak benim icin kolaylik oldu, yarin artik yedi kardesin en kücügü olarak, ve apartmandaki yasayanlarin en kücügü olarak bayramlasmadan buraya vakti ayiramayabilirim.
Ramazan bayraminizin hayirlara velisle olmasini diliyorum. Bayraminiz mübarek olsun.
Selametle
sevda hafızsitede bulunan tüm arkadaşlarımın bayramı mubarek olsun.inşallah sevdıklerinizle cok güzel bir bayram geçirirsiniz.
gülnisa, post: 797326, member: 69715
selamunaleykum
tüm islam alemının ve burdakı tüm arkadaşlarımın mübarek ramazan bayramını kutluyorum
allah bayramı en hayırlı bır şekılde gecırmeyı nasıp etsın
allaha emanet olun
selam ve dua ıle
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/6621-ramazan-bayramimiz-mubarek-olsun · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.