🌙 Mevlid Kandili Bu güne özel içerikler →

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun...

68.902 görüntülenme · 736 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam sayın kardeşim.amin.inşaALLAH selametle kalınız hayırlı ve bereketli bayramlar olsun kardeşim.

nursahs.a bayrama hiç bu açıdan bakmamıştım ama bundan daha güzel bi manası olamazdı heralde..bayram sevinci bi yandan güzel ama ramazanın bitiyo olması bi burukluk yaratıyo insanın içinde Rabbim çok ibadetler edebileceğimiz daha birçok ramazan geçirmeyi nasip eder bize inşAllah..Allah hepimizin günahlarını bağışlasın,ibadetlerimizi kabul etsin inşAllah...herkese hayırlı bayramlar.....
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam saygı değer ve kıymetli ablamız.ALLAH celle celalühu sizdende razı olsun inşaALLAH.sizin ve ailenizinde bayramı hayırlı ve bereketli olsun selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız ablamız.

keltepeselamun aleyküm ,ablacım...
çok güzel bir konu açmışsın rabbim senden razı olsun...tşk. ederim...

bende tüm islam aleminin ve site sakinlerinin bayramlarını şimdiden kutlarım ... allaha emanet ol dua ile..hayırlı geceler ablacım..
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

mavci
Allah CC. cümlemizden razı olsun...
Şeker ne demek...
Dondurma diyarından tüm siteye DONDURMA...:a39:
Ama bayramda...:a26:

Allaha emanet ol kardeşim...

:D kabulumüzdür o daha makbul....

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
seda_seda_

seda_seda_

Kıdemli Üye · 305 mesaj

canım kardeşlerim bayramınız mübarek olsun ayrıca şeker için teşekkürler:H
OrHaN_*

OrHaN_*

Üye · 15 mesaj

bayraminizi en iten dileklerimle kutlar tüm islam alemine ve siz saygi deyer kardeşlerime hayirlara vesile olmasini temenni ederim rabbim bu mukaddes ayin yüzü suyu hürmetine yaptiğimiz ibadetleri kabul eder geçmiş günahlarimizi affeder inş allah azre ve celle duanizi esirgemeyin arkadaşalr rabbim yar ve yardimciniz olsun selam dua ile
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

Bayramlar MUTLULUK demektir...
Bayramlar PAYLAŞMAK demektir...
:a27:
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

amin.inşaALLAH selametle kalınız hayırlı ve bereketli bayramlar olsun kardeşim.

seda_seda_canım kardeşlerim bayramınız mübarek olsun ayrıca şeker için teşekkürler:H

OrHaN_*bayraminizi en iten dileklerimle kutlar tüm islam alemine ve siz saygi deyer kardeşlerime hayirlara vesile olmasini temenni ederim rabbim bu mukaddes ayin yüzü suyu hürmetine yaptiğimiz ibadetleri kabul eder geçmiş günahlarimizi affeder inş allah azre ve celle duanizi esirgemeyin arkadaşalr rabbim yar ve yardimciniz olsun selam dua ile
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

birgün tüm müslümanların gerçek manada mutlu oldukları bir bayram yaşamak ümidiyle
herkese hayırlı bayramlar
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

amin.inşaALLAH selametle kalınız hayırlı ve bereketli bayramlar olsun kardeşim.

efzairembirgün tüm müslümanların gerçek manada mutlu oldukları bir bayram yaşamak ümidiyle
elifali

elifali

Aktif Üye · 89 mesaj

Kardeşlerim ramazan bayraminiz şimdiden mübarek olsun rabbim bayramimizi hayirlara vesile etsin inşallah amin
hastetim

hastetim

Aktif Üye · 64 mesaj

birgün tüm müslümanların gerçek manada mutlu oldukları bir bayram yaşamak ümidiyle
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

cümlemize hayırlı ve bereketli bayramlar olsun inşaALLAH selametle kalınız.Amin.

elifaliKardeşlerim ramazan bayraminiz şimdiden mübarek olsun rabbim bayramimizi hayirlara vesile etsin inşallah amin

hastetimbirgün tüm müslümanların gerçek manada mutlu oldukları bir bayram yaşamak ümidiyle
Leyla_Ebedi

Leyla_Ebedi

Kıdemli Üye · 331 mesaj

Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah'a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile

Bayramınız mübarek olsun

sevdiklerinizle birlikte nice hayırlı bayramlara ...

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a (c.c) sonsuz şükürler olsun!
egitim44

egitim44

Kıdemli Üye · 209 mesaj

ya kardeş oruçlu ağızla elim şekerlere gitmek istiyor gidemmeyincede bayramlaşılamıyor
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

cümlemize hayırlı ve bereketli bayramlar olsun inşaALLAH selametle kalınız.Amin.

Leyla_EbediSevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah'a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile

Bayramınız mübarek olsun

sevdiklerinizle birlikte nice hayırlı bayramlara ...

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a (c.c) sonsuz şükürler olsun!
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

iftarda sonra bayramlaşırız o zaman bekleriz.cümlemize hayırlı ve bereketli bayramlar olsun inşaALLAH selametle kalınız.

egitim44ya kardeş oruçlu ağızla elim şekerlere gitmek istiyor gidemmeyincede bayramlaşılamıyor
egitim44

egitim44

Kıdemli Üye · 209 mesaj

-KAAN-
iftarda sonra bayramlaşırız o zaman bekleriz.cümlemize hayırlı ve bereketli bayramlar olsun inşaALLAH selametle kalınız.

malesef kardeş okulda internete giriyorum sat beşe kadar bayramlaşma bayram günü belki olur
allah razı olsun
zencefil_1109

zencefil_1109

Mübarek Üye · 939 mesaj

selamun aleyküm bütün müslüman aleminin bayramı mübarek olsun,bayramımız hayırlara vesile olsun inşaALLAH.selam ve dua ile kardeşlerim..
Arzu_76

Arzu_76

Yeni Üye · 0 mesaj

Tüm inanların ve siz sevgili dostalarımın bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor
Rabbim yine hayırlı bayramları nasip eder inşallah
sevinç 54

sevinç 54

Yeni Üye · 0 mesaj

selamun aleyküm arkadaşlar hepinizin mubarek ramazan bayramı kutlu olsun inş allah nice mutlu bayramlara eriştirsin inş
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.