SEVDİKLERİNİZİ KAYBETMEDEN

1.610 görüntülenme · 15 yanıt

Paylaş:
yeliz

yeliz

Mübarek Üye · 790 mesaj

B)Sevdiklerinizi Kaybetmeden

Genç adam annesi için çiçek alacaktı. 200 mil uzakta yaşadığı için kendisi ****üremeyecekti malesef. Çiçekleri oraya giden bir araçla yollamayı planlıyordu. Çiçekçinin önünde arabasından indi. Tam bu sırada kaldırıma oturmuş küçük kız takıldı gözüne. Nedense bu gözyaşlarının sebebini öğrenmek istedi.

"Annem için gül almak istiyorum ama param yetmiyor" dedi kız.

Adam gülümsedi ve "Gel hadi dedi. Ben istediğin gülü alacağım sana."

Satın aldığı gülü küçük kıza verdi. Ardından kendi güllerini sipariş etti ve annesinin adresini bıraktı. Dönüşte kızı evine ****ürmek istediğini söyledi.

Küçük kız bu duruma çok sevinmişti. "Evet beni annemin yanına ****ürebilirsiniz." diye atıldı. Yolu tarif etti. Ancak ulaştıkları yer bir mezarlıktı. Küçük kız elindeki gülü, toprağı hala taze olan mezara bıraktı.

Tam bu anda ince bir sızı dokundu adamın kalbine. Hemen çiçekçiye geri döndü ve siparişini iptal etti. Satın aldığı bir buket çiçekle 200 mil ötedeki annesinin yanına sürdü arabasını...
siyah_beyaz

siyah_beyaz

Mübarek Üye · 2.656 mesaj

RE: SEVDİKLERİNİZİ KAYBETMEDEN

SELAM KARDEŞİM, ÇOK HİSLİ Bİ ÖYKÜYDÜ ÇOK ETKİLENDİM İNAN Kİ.. KEŞKE HERKES SEVDİĞİNİN KIYMETİNİ YANINDAYKEN BİLSE... NE ZAMAN KAYBEDERİZ İŞTE O ZAMAN ANLIYORUZ NE YAZIK Kİ...
mustafa_xtar

mustafa_xtar

Mübarek Üye · 5.606 mesaj

Allah razı olsun kardeşim. Hala şu hikayelerin olduğu kitabı söylemedin. Takipçinim işallah söylersin.:)

Türksat 3/A Frekans: 12729

Sembol Rate: 30000 Polarizasyon: Vertical Fec: 5/6 42º
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Hiç kimse yanındakinin kıymetini bilmiyor halbuki seni seviyorum demek bu kadar mı zor insan küçücük bir şeylede mutlu olur yeter ki sevmeyi bilelim Annemden şimdi geldim ama telefon edip bir sesini duyayım S,A,:D:D:D
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

Mübarek Üye · 3.537 mesaj

ÇOK GÜZEL ÇOK ETKİLEYECİ ALLAH RAZI OLSUN .
hazan_gulu

hazan_gulu

Kıdemli Üye · 231 mesaj

ÇOK GÜZELDİ PAYLAŞTIGIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN....RABBİM SEVDİKLERİMİZİN KIYMETİNİ BİLMEK NASİP ETSİN BİZLERE.....AMİN...SELAMETLE..
guleryuz

guleryuz

Kıdemli Üye · 175 mesaj

KARDEŞİM ÇOK GÜZEL BİR HİKAYE
EMEĞİNE SAĞLIK
ALLAH RAZI OLSUN SENDEN
gecem

gecem

Mübarek Üye · 1.631 mesaj

hazan_gulu yazdı:
ÇOK GÜZELDİ PAYLAŞTIGIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN....RABBİM SEVDİKLERİMİZİN KIYMETİNİ BİLMEK NASİP ETSİN BİZLERE.....AMİN...SELAMETLE..

RABBİM SEVDİKLERİMİZİN ACISINI GÖSTERMESİN BİZLERİ.
ya nasip

ya nasip

Yasaklı Kullanıcı · ◆ Aktif Üye · 71 mesaj

çok güzel ellerinize sağlık
hilal76

hilal76

Kıdemli Üye · 461 mesaj

ALLAH razı olsun ders alınacak bir hikaye malesef biz insanlar sevdiklerimizin kıymetini bilmiyoruz yada sevdiğimizi onun gözünün içine bakarak söyleyemiyoruz arkadaşlar keşkeleri hayatımızdan çıkartalım lütfen ve her anın kıymetini bilelim
nihal yildiz

nihal yildiz

Aktif Üye · 94 mesaj

s.a allah razi olsun cok güzel bi hikayeydi cok etkileyici sagolasinB)B)B)
Canan38

Canan38

Kıdemli Üye · 346 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN GUZEL HER OKUDUGUMUZ KISSALARDAN IBRED ALALIM :
hatice

hatice

Yeni Üye · 5 mesaj

s.a kardeşim çok güzel olmuş eline sağlık keşke demesek birde daha güzel olacak keşke demek şeytandandır zaten
pinar1988

pinar1988

Kıdemli Üye · 322 mesaj

çokk güzel bir paylaşımdı.Allah c.c. razı olsun
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

yelizB)Sevdiklerinizi Kaybetmeden

Genç adam annesi için çiçek alacaktı. 200 mil uzakta yaşadığı için kendisi ****üremeyecekti malesef. Çiçekleri oraya giden bir araçla yollamayı planlıyordu. Çiçekçinin önünde arabasından indi. Tam bu sırada kaldırıma oturmuş küçük kız takıldı gözüne. Nedense bu gözyaşlarının sebebini öğrenmek istedi.

"Annem için gül almak istiyorum ama param yetmiyor" dedi kız.

Adam gülümsedi ve "Gel hadi dedi. Ben istediğin gülü alacağım sana."

Satın aldığı gülü küçük kıza verdi. Ardından kendi güllerini sipariş etti ve annesinin adresini bıraktı. Dönüşte kızı evine ****ürmek istediğini söyledi.

Küçük kız bu duruma çok sevinmişti. "Evet beni annemin yanına ****ürebilirsiniz." diye atıldı. Yolu tarif etti. Ancak ulaştıkları yer bir mezarlıktı. Küçük kız elindeki gülü, toprağı hala taze olan mezara bıraktı.

Tam bu anda ince bir sızı dokundu adamın kalbine. Hemen çiçekçiye geri döndü ve siparişini iptal etti. Satın aldığı bir buket çiçekle 200 mil ötedeki annesinin yanına sürdü arabasını...

allah razı olsun
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
PeNYe.Zz

PeNYe.Zz

Kıdemli Üye · 353 mesaj

ne yazıkki sevdiklerimizin kıymetini onları kaybedince anlıyoruz..
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.