s.taşovaMesajınız beni çok etkiledi.Siz cami bahçesi demişsiniz.namaz kılıyor, hatalarınızdan dolayı manevi sıkıntıdasınız.benim secerem alimulema,dedelerim,babam,amcam hafız.kendimi bildiğimden beri duyduğum kapanın namaz kılın sözleri oldu.ben aksi tepkili oldum.anne baba ayrılığının verdiği duygumu bilemiyeceğim.babam senelere dayanan görüşme yasağı koydu.nur içinde yatsın.yaşarken şükürler olsun tesettürlü islama uygun şeklimi gördü.iki oğlum var.8yaşında torunum var.2008 hacca gittik.bende 2evladıma çok çaba verdim.küçük oğlum kollarda dövme,kulakta küpe vardı.ki ailemize çok ters.herkes hacca götürme dedi.ama onu 5vakit namazını geçirmeden rabbimin huzurunda görmek....herkese nasip olsun.40 gün günahkar 1gün tövbekar.demek istediğim insan aslına er geç dönüyor.geç kalanlardan eylemesin allahım.dualarda inşaallah......
Kardeşim
ALLAH razı olsun ne güzel yazmışsınız
RABBİM siz ve sizin gibileri artırsın ah o tövbeden sonra bir daha günah işlemesek ah o zaman bu nefsi terbiye etmede başarılı olacağız RABBİM küçük oğlunuza en kısa zamanda hidayet nasip etsin kardeşim sizler yüksel şule şenlerin hidayet kitabını tavsiye ederim bulabilirseniz okuyun ne olur dualarınızda bizleride unutmayınız RABBİME rahmet nerhamet vede nuruna emanet olun selmaetle kardeşim