ALLAH RAZI OLSUN PAYLAŞIMINIZ İÇİN.BUNU İHMAL EDİYORUZ BAZEN,ASLINDA NE ÇOK İMKAN SUNMUŞ RABBİM,NE KADAR ÇOK KAPISI VAR ASLINDA CENNETİN.
Ezan, duası ve verdiğimiz değer hakkında....
7.500 görüntülenme · 46 yanıt
RE: Ezan, duası ve verdiğimiz değer hakkında....
ALLAH RAZI OLSUN PAYLAŞIMINIZ İÇİN.BUNU İHMAL EDİYORUZ BAZEN,ASLINDA NE ÇOK İMKAN SUNMUŞ RABBİM,NE KADAR ÇOK KAPISI VAR ASLINDA CENNETİN.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
evet ablam Allah razı olsun ihmalkar davranıyoruz
Avukat yazdı:
evet ablam Allah razı olsun ihmalkar davranıyoruz
Hz. Ömer diyor ki: Müezzin olsaydım işim tamamdı. Geceleri ihya edemeyişime gündüzleri oruçlu geçirmeyişime hiç aldırmazdım çünkü Rasulullah a.s. r16;Allahım müezzinleri bağışla, Allahım müezzinleri bağışlar; buyurdular. Yine o adaleti büyük halife şöyle dedi: Hilafet işlerimden ezan okumaya fırsat bulabilsem muhakkak ezan okurdum.
B)B)B)B)B)
B)B)B)B)B)
Allah razı olsun
Ezan, duası ve verdiğimiz değer hakkında....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/6590-ezan-duasi-ve-verdigimiz-deger-hakkinda · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Ezan Duası Dua Bölümü 10 cevap
- Salat-ı Tefriciye duası hakkında? Dua Bölümü 1 cevap
- Kadir gecesi duası ve ALLAH cc. ın Afuv,Tevvab,Gafur esması hakkında Dini sohbet 3 cevap
- İnsanın değeri değer verdikleridir Nasihatler 11 cevap
- SEVGİ İÇiN HERSEYE DEĞER Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- haftanın günleri...bakmaya değer:) Resimler 48 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.