Surelere ayırdııııııımmmmm ;)
19.773 görüntülenme · 160 yanıt
kardelele, post: 1224534, member: 96566Kördüğüm kardeşim canim benim.
Allah razi olsun.sen hangi sureyi veriyorsan onu okuyayim içimden öyle geldi .öptüm seni.allaha emanet ol.selametle kal.
:a12: canım benım o zaman maide suresinide sen oku inşALLAH...ALLAH CC senden de razı olsun kardeşim.selametlee yanaklarından mııınnnccııııırrrdddıııııımmmm :a14:
MAİDE Süresini okuyan kişiye Cenab-ı Hak dünyada yaşayan yahüdi ve hristiyanların adedince hasene yazar.
ben buraya yeni uye oldum bende RAHMAN suresini alabilirmiyim ALLAH hepinizden razi olur insaallah. sayfalarda soyle bir gezindimde ne guzel aile olmussunuz.
metin celiktenben buraya yeni uye oldum bende RAHMAN suresini alabilirmiyim ALLAH hepinizden razi olur insaallah. sayfalarda soyle bir gezindimde ne guzel aile olmussunuz.
Selamun aleyküm kardeşim.
Hoşgeldiniz..
Üyeliğiniz hayırlara vesile olur inşaallah..
Rabbim kabul eylesin.Arkadaşımız ekleyecektir..
Faydalı paylaşımlarda buluşmak duasıyla..
selamün aleyküm ben fazla net kulanamıyorum oyüzden cok uzun aralıklarla siteye bakabiliyorum eğer okunacak sure kaldıysa banada verirmisiniz.dualarınızdan eksik etmeyin kardeşlerim duaya cok ihtiyacım var.RABBİM mahşerde yüzü kara etmesin .
7 A'RÂF SÛRESİ
8 ENFÂL SÛRESİ
9 TEVBE SÛRESİ
10 YÛNUS SÛRESİ
11 HÛD SÛRESİ
68 KALEM SÛRESİ
69 HÂKKA SÛRESİ
70 ME'ÂRİC SÛRESİ
71 NÛH SÛRESİ
72 CİN SÛRESİ
73 MÜZZEMMİL SÛRESİ
74 MÜDDESSİR SÛRESİ
75 KIYÂME SÛRESİ
76 İNSAN SÛRESİ
77 MÜRSELÂT SÛRESİ
kardeşim bunlardan istediğini al ben ekliyim inşALLAH tamam
8 ENFÂL SÛRESİ
9 TEVBE SÛRESİ
10 YÛNUS SÛRESİ
11 HÛD SÛRESİ
68 KALEM SÛRESİ
69 HÂKKA SÛRESİ
70 ME'ÂRİC SÛRESİ
71 NÛH SÛRESİ
72 CİN SÛRESİ
73 MÜZZEMMİL SÛRESİ
74 MÜDDESSİR SÛRESİ
75 KIYÂME SÛRESİ
76 İNSAN SÛRESİ
77 MÜRSELÂT SÛRESİ
kardeşim bunlardan istediğini al ben ekliyim inşALLAH tamam
yesilyolselamün aleyküm ben fazla net kulanamıyorum oyüzden cok uzun aralıklarla siteye bakabiliyorum eğer okunacak sure kaldıysa banada verirmisiniz.dualarınızdan eksik etmeyin kardeşlerim duaya cok ihtiyacım var.RABBİM mahşerde yüzü kara etmesin .
amiiiiiiiinnnnn inşALLAH kardeşim inşALLAH
7 A'RÂF SÛRESİ
8 ENFÂL SÛRESİ
9 TEVBE SÛRESİ
10 YÛNUS SÛRESİ
11 HÛD SÛRESİ
68 KALEM SÛRESİ
69 HÂKKA SÛRESİ
70 ME'ÂRİC SÛRESİ
71 NÛH SÛRESİ
72 CİN SÛRESİ
73 MÜZZEMMİL SÛRESİ
74 MÜDDESSİR SÛRESİ
75 KIYÂME SÛRESİ
76 İNSAN SÛRESİ
77 MÜRSELÂT SÛRESİ
kardeşim bunlardan istediğini al ben ekliyim inşALLAH
metin celiktenben buraya yeni uye oldum bende RAHMAN suresini alabilirmiyim ALLAH hepinizden razi olur insaallah. sayfalarda soyle bir gezindimde ne guzel aile olmussunuz.
HAYIRLI OLSUN ÜYELİĞİNİZ KARDEŞİM HOŞ ELDİNİZ RAHMAN suresini verdik gitti :a12: evet sitemiz güzeldir hep bekleriz.selametle...
yesilyolkusura bakmayın cevabınızı görememiştim.7 a raf suresini alıyorum okuyunca bildirecekmiyiz
araf suresini senındir kardeşim.okuyacağınızı düşünerek yenıden bi bildirime gerek duymadım.buraya okundu olarak işaretliyoruz.siz bilirsiniz gene de ama bizim için bi sorun olmaz bir buçuk ay kutlu doğuma okuyabiliriz rahatlılıkla inşALLAH.kolay gelsin:a14:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/65892-surelere-ayirdiiiiiiimmmmm · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.