s.a. kardeşlerim günümüze bakıyorumda oruc tutan sayısı her yıl günden güne azalıyor allah sonumuzu hayır eylesin kardeşlerim. 30 gün sadece allah fakirin ne halde oldunu görmemiz için 1 ay oruc tutuyoruz. bütün müslüna alemin oruclarını kabul eylesin allahım. allaha emanet olun. selamın aleyküm
orucun önemi
1.384 görüntülenme · 1 yanıt
RE: orucun önemi
çok haklısın kardeşim insanlar oruç tutmuyor ve bunu uluorta yapıyorlar yani çocuklara kötü örnek oluyorlar mesela benim çocukluğumda daha bir başkaydı ramazan ayı ALLAH'a şükür ben ramazan ayını tüm güzellikleriyle yaşayan bir ailede yetiştim bu mubarek ayın güzelliklerini tatmak lazım ALLAH herkese nasip etsin
çok haklısın kardeşim insanlar oruç tutmuyor ve bunu uluorta yapıyorlar yani çocuklara kötü örnek oluyorlar mesela benim çocukluğumda daha bir başkaydı ramazan ayı ALLAH'a şükür ben ramazan ayını tüm güzellikleriyle yaşayan bir ailede yetiştim bu mubarek ayın güzelliklerini tatmak lazım ALLAH herkese nasip etsin
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/6555-orucun-onemi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Aşure günü tutulan orucun kıymeti Muharrem Ayı 16 cevap
- Orucun ve Ramazan ayının fazileti Ramazan Ayı 9 cevap
- Recep Ayında Tutulacak Orucun Fazileti Recep Ayı 2 cevap
- Orucun Anlamı, İşlevi, Faziletleri Oruç 2 cevap
- Ramazan ayının fazileti ve Orucun Fazileti Ramazan Ayı 1 cevap
- orucun faydaları nelermiş? Ramazan Ayı 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.