kullanıcı adım ve şifrem siliniyor.
1.633 görüntülenme · 7 yanıt
_YUSUF_ 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.043
- Ödül
- 113
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
kalemgençSelamun Aleykum değerli kardeşlerim siteye girmek için kullanıcı adımı ve şifremi yazdığım halde başka bölüme geçerken ikiside siliniyor bunun nedenini ve düzeltmesini bilenler yardım eder mi?
selam ve dua ile......
Aleykum Selam
Bedavih kardeşimizin dediğini uygulayın mutemelen ondan dolayı siliniyordur.
Belli bir dakika aktif hareket etmesseniz site ototmotik düşürüyor
Selametle
_YUSUF_Aleykum Selam
Bedavih kardeşimizin dediğini uygulayın mutemelen ondan dolayı siliniyordur.
Belli bir dakika aktif hareket etmesseniz site ototmotik düşürüyor
Selametle
denedim ama olmuyor.başka sayfaya geçerken tekrar siliniyor.her defasında yeniden giriş yapıyorum.
İnternet geçmişini ve izleri temizleyen bir program söz konusu ise ve bu program msconfig komutu ile kendisini register da başlanğıca yazmış ise, bilgisayarını her yeniden başlattığında program otomatik çalışır ve izleri siler. Benim aklıma gelende bu şekilde.
Arkadaşlar ben giriş yaptığım siteyi sık kullanılanlara ekliyorum ve her internete girdiğimde o siteyi sık kullanılanlardan açıp giriyorum.Bu yüzden sanki hiç çıkış yapmamış gibi gözüküyor.Benim diyeceğim bu kadar.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/65503-kullanici-adim-ve-sifrem-siliniyor · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- msn şifrem çalındı yardım edin lütfen Bilgisayar Destek 8 cevap
- Mübarek ÜÇ AYLAR'a AdıM AdıM Yaklaşırken.. Mübarek Aylar 11 cevap
- Adım Adım Sağlık Sağlık ve Yaşam 2 cevap
- Önemli bilgilerinizi kaydedebilir ve bu bilgileri kullanıcı adı ve şifreyle koruyabilirsiniz... Bilgisayar Programları 1 cevap
- KUllanıcı adı ile ilgili bir sorun ! Görüş- Öneri- İstek 1 cevap
- Kullanıcı adı değişebiliyor mu? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.