_.-._.-._Bugün CUMA_.-._.-._
10.337 görüntülenme · 84 yanıt
Selamünaleyküm kardeşim
Rabbim razı olsun hepsi birbirinden güzel paylaşımlar emeğine sağlık teşekkürler..
Hayırlı ve bereketli cumalar diliyorum..
Allahım bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul amellerimizi makbul ve günahlarımızı affeylesin..
Allaha emanet olunuz
selam ve dua ile...
Rabbim razı olsun hepsi birbirinden güzel paylaşımlar emeğine sağlık teşekkürler..
Allahım bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul amellerimizi makbul ve günahlarımızı affeylesin..
Allaha emanet olunuz
selam ve dua ile...
hanife denizSelamun Aleykum Canım,
Allah Razı olsun,emeğine sağlık,HAYIRLI CUMALAR
Selam ve Dua ile
Ve aleyküm selam ablacm..
Amiinn.. Rabbım cümlemizden razı olsun..
Hayırlı bereketli kandiller.. Hayırlı cumalar..
gülsengülSelamünaleyküm kardeşim
Allaha emanet olunuz
selam ve dua ile...
Rabbim razı olsun.. Güzel dualarına yürekten amiiinn.
Hayırlı kandiller, hayırlı cumalar, hayırlı geceler olsun..
İNCİNURselamün aleyküm bütün müslümanların duası kabul olsun allah dualarımı kabul etsin.
Ve aleyküm selam kardeşim...
Amiinn aminn... Rabbim hayırlı tüm dualarımızı kabul buyursun inşaallah..
Hayırlı kandiller canım..
MAKBERGÜLÜselamun aleyküm arkadaşlar..
hepinize Hayırlı cuMALAR..
RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..
Amiinn inşaallah..
dUALARDA BULUŞMAK DUASIYLA..
Bugün Cuma... Varlığın bayramı bugün. Seni Var edenin, seni severek var kıldığını haykırıyor ezanlar. Seni sevenlerin ve sevdiklerinin arasına katan Rabbinin, varlığını, sadece varlığını, hiç bir şeye sahip olmasan da, hiç bir albenili görüntüye sığmasan da, hiç koşulsuz kabul ettiğinin habercisi ezanlar.
EMEĞİNE SAĞLIK CANIM BENİM :)
kalbiminurlandır
Bugün Cuma... Varlığın bayramı bugün. Seni Var edenin, seni severek var kıldığını haykırıyor ezanlar. Seni sevenlerin ve sevdiklerinin arasına katan Rabbinin, varlığını, sadece varlığını, hiç bir şeye sahip olmasan da, hiç bir albenili görüntüye sığmasan da, hiç koşulsuz kabul ettiğinin habercisi ezanlar.
sağolasın :)
hayri07hayatım ve ölümüm yalnızca alemlerin RABBİ olan ALLAH içindir.RABBİM razı olsun kardeşim selametle kalın.
Cümlemizden inşaallah..
Bugün Cuma... Varlığın bayramı bugün. Seni Var edenin, seni severek var kıldığını haykırıyor ezanlar. Seni sevenlerin ve sevdiklerinin arasına katan Rabbinin, varlığını, sadece varlığını, hiç bir şeye sahip olmasan da, hiç bir albenili görüntüye sığmasan da, hiç koşulsuz kabul ettiğinin habercisi ezanlar..
Hayırlı, bereketli cumalar olsun..
Dualarda buluşmak duasıyla.. B)
YAGMURBEY
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
tek_dileğimBugün Cuma... Varlığın bayramı bugün. Seni Var edenin, seni severek var kıldığını haykırıyor ezanlar. Seni sevenlerin ve sevdiklerinin arasına katan Rabbinin, varlığını, sadece varlığını, hiç bir şeye sahip olmasan da, hiç bir albenili görüntüye sığmasan da, hiç koşulsuz kabul ettiğinin habercisi ezanlar..
Hayırlı, bereketli cumalar olsun..
Dualarda buluşmak duasıyla.. B)
ALLAH razı olsun KARDEŞ..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/65488-bugun-cuma · 02.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.