hayırlı iman dolu evlilik yapmak isteyenlerin dua sayfası ;)

35.321 görüntülenme · 162 yanıt

Paylaş:
duygusall

duygusall

Üye · 11 mesaj

hayırlı bir kısmet ve hayırlı bir evlilik içinde ben ve benim gibi bekar olan mümin kardeşlerim ile dualarınızı bekliyoruz inşAllah. ALLAH hepimizin gönlüne göre versin her şeyin en hayırlısını nasip etsin inşALLAH...
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Mübarek Üye · 7.329 mesaj

Sıkıntılı anlarda okunacak dua
"Bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahhartehu ve te'hîra mâ acceltehu."

"Allah'ım, senin ismine, malımı, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah'ım, hükmüne beni razı kıl, kaderimde olanı bana mübarek kıl ki, te'hir ettiğinin acelesini, acele ettiğinin de te'hirini istemeyeyim. Nefsimin isyanını önle, teslimini sağla."

744-ya muktedir 209-ya muksit esmaları evde huzuru sağlar
.................
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Mübarek Üye · 7.329 mesaj

Sıkıntılı anlarda okunacak dua
"Bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahhartehu ve te'hîra mâ acceltehu."

"Allah'ım, senin ismine, malımı, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah'ım, hükmüne beni razı kıl, kaderimde olanı bana mübarek kıl ki, te'hir ettiğinin acelesini, acele ettiğinin de te'hirini istemeyeyim. Nefsimin isyanını önle, teslimini sağla."

744-ya muktedir 209-ya muksit esmaları evde huzuru sağlar
.................
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.