uzun zaman sonra,,merhaba islamiyet.gen :) ;)
1.887 görüntülenme · 27 yanıt
abdurohim, post: 1215922, member: 63093angladim ben roziyim su an diger arkadasa xabar gondermoqci olsam u siteda calismayor olsa nasil nereden gondrebileben
değerli abdurohim kardeşimiz,bu site,islami bilgi paylaşımlarıyla doludur.
istediğin konuya girip-yorum yapabilirsin.
arkadaşlık sitesi değil yani,,özel mesaja gerek yok.ümmet_i muhammet adına olsun paylaşımların,xaberlerin inşallah;)
sen de hoşgeldin.aleykümselam verahmetullahi veberekatuhu:)
istediğin konuya girip-yorum yapabilirsin.
arkadaşlık sitesi değil yani,,özel mesaja gerek yok.ümmet_i muhammet adına olsun paylaşımların,xaberlerin inşallah;)
sen de hoşgeldin.aleykümselam verahmetullahi veberekatuhu:)
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
aydın.a, post: 1216000, member: 102310hoş geldiniz hayırlı paylaşımlar inşaALLAH...
hoşbuldum:)inşallah faydalı paylaşımlarda buluşmak ümidiyle..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/65334-uzun-zaman-sonra-merhaba-islamiyet-gen · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- kardeslerim uzun bir aradan sonra tekrar islamiyet ai3esine katıldım Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- Beynin anatomisi muhteşem uzun uzun inceleyin ..... Sağlık ve Yaşam 4 cevap
- Uzun bir aradan sonra Tanışma Köşesi 5 cevap
- Eskilerden ama uzun süre aradan sonra yine buraya gelebilir mi acaba:) Tanışma Köşesi 5 cevap
- UzuN Bi AradaN SonRa TekraRdaN " SeLaMüN ALeyKüM " Tanışma Köşesi 46 cevap
- uzun aradn sonra... Tanışma Köşesi 9 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.