Cuma namazi

1.425 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
stavre

stavre

Üye · 19 mesaj

Selamun aleykum kardeslerim size cuma namazi hakkinda bir soru yoneltmek istiyorum ALLAH'in izni ile.Simdi ben malum gayri muslim devletinde yasiyorum.Cuma gunleri universitede dersim var:s gitmeye gitmeye sonra imza vermiyorlar:s (soylemek bile agrima gidiyor ) NASIL CUMA NAMAZINI KACIRABILIRIM DIYE.... kardeslerim bu konu hakkinda yardimci olursaniz cok makbule gecer.ALLAH simdiden herkesden razi olsun....

Soru: cuma namazi vaktinde dersim var... cuma namazina gitmemek gunah mi yoksa dersten kacip namaza mi gitmek? Selamun aleykum.
stavre

stavre

Üye · 19 mesaj

kardeslerim yardim edin:S
stavre

stavre

Üye · 19 mesaj

yok mu yardimci olan??
σпця 1905

σпця 1905

Kıdemli Üye · 210 mesaj

bu durumu bende yasiyorum.
okulun varsa günah olmaz sanirim cünki elinde olan birsey degil .
ayrica Islam kolaylik dinidir.

selametle
abdurohim

abdurohim

Aktif Üye · 65 mesaj

assalamu aleykum kardas,im telefona risaleinur kulliyat programini nereden indirir olsa oladi
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

Ve Aleykümselam
Bu adreste sormayı deneyin.Yardımcı olacaktırlar.Cep telefonları için böyle bir proğram yapmışlarmı bilmiyorum

Risale-i Nur Forum - Bediüzzaman Said Nursi - vBulletin

Selam ve dua ile
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

stavre, post: 1214998, member: 103707Selamun aleykum kardeslerim size cuma namazi hakkinda bir soru yoneltmek istiyorum ALLAH'in izni ile.Simdi ben malum gayri muslim devletinde yasiyorum.Cuma gunleri universitede dersim var:s gitmeye gitmeye sonra imza vermiyorlar:s (soylemek bile agrima gidiyor ) NASIL CUMA NAMAZINI KACIRABILIRIM DIYE.... kardeslerim bu konu hakkinda yardimci olursaniz cok makbule gecer.ALLAH simdiden herkesden razi olsun....

Soru: cuma namazi vaktinde dersim var... cuma namazina gitmemek gunah mi yoksa dersten kacip namaza mi gitmek? Selamun aleykum.

Aleyküm Selam
Gayrimüslim bir devlette yaşıyor ve etrafınızda cuma kılınacak yer ve cemat yoksa o günün öğle namazını kılarsınız.Ama eğer cuma kılınacak yerler varsa ve kılacak cemaat hazırsa kılmalısınız.

Selam ve dua ile
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.