Soru: cuma namazi vaktinde dersim var... cuma namazina gitmemek gunah mi yoksa dersten kacip namaza mi gitmek? Selamun aleykum.
Cuma namazi
1.425 görüntülenme · 6 yanıt
Selamun aleykum kardeslerim size cuma namazi hakkinda bir soru yoneltmek istiyorum ALLAH'in izni ile.Simdi ben malum gayri muslim devletinde yasiyorum.Cuma gunleri universitede dersim var:s gitmeye gitmeye sonra imza vermiyorlar:s (soylemek bile agrima gidiyor ) NASIL CUMA NAMAZINI KACIRABILIRIM DIYE.... kardeslerim bu konu hakkinda yardimci olursaniz cok makbule gecer.ALLAH simdiden herkesden razi olsun....
Soru: cuma namazi vaktinde dersim var... cuma namazina gitmemek gunah mi yoksa dersten kacip namaza mi gitmek? Selamun aleykum.
_YUSUF_ 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.043
- Ödül
- 113
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
Ve Aleykümselam
Bu adreste sormayı deneyin.Yardımcı olacaktırlar.Cep telefonları için böyle bir proğram yapmışlarmı bilmiyorum
Risale-i Nur Forum - Bediüzzaman Said Nursi - vBulletin
Selam ve dua ile
Bu adreste sormayı deneyin.Yardımcı olacaktırlar.Cep telefonları için böyle bir proğram yapmışlarmı bilmiyorum
Risale-i Nur Forum - Bediüzzaman Said Nursi - vBulletin
Selam ve dua ile
_YUSUF_ 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.043
- Ödül
- 113
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
stavre, post: 1214998, member: 103707Selamun aleykum kardeslerim size cuma namazi hakkinda bir soru yoneltmek istiyorum ALLAH'in izni ile.Simdi ben malum gayri muslim devletinde yasiyorum.Cuma gunleri universitede dersim var:s gitmeye gitmeye sonra imza vermiyorlar:s (soylemek bile agrima gidiyor ) NASIL CUMA NAMAZINI KACIRABILIRIM DIYE.... kardeslerim bu konu hakkinda yardimci olursaniz cok makbule gecer.ALLAH simdiden herkesden razi olsun....
Aleyküm Selam
Gayrimüslim bir devlette yaşıyor ve etrafınızda cuma kılınacak yer ve cemat yoksa o günün öğle namazını kılarsınız.Ama eğer cuma kılınacak yerler varsa ve kılacak cemaat hazırsa kılmalısınız.
Selam ve dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/65277-cuma-namazi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Eşeğini kaybeden köylü ve cuma namazi Dini Hikayeler 10 cevap
- Cuma Namazi Dini Hikayeler 2 cevap
- Türkiyede Ilk Cuma Namazi Nerde Kilindi İslami Bilgi ve Kaynaklar 2 cevap
- Eşeğini Kaybeden Köylü Ve Cuma Namazi Kıssadan Hisse 4 cevap
- Kehf süresi , Her kim Kehf Suresini Cuma günü okursa, iki Cuma arası nur ile aydınlatılır Kuran-ı Kerim 160 cevap
- Cuma Gece ve Gününüz Mübârek Olsun... Cuma Sohbeti Dini sohbet 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.