HİFA VE SÜHEYL
26.400 görüntülenme · 212 yanıt
SELAMÜN ALEYKÜM ÇOK GÜZEL BİR HİKAYE DUYGULANMAMAK MÜMKÜN DEĞİL.OKURKEN BİLE İNSANIN BOĞAZINDA BİR ŞEYLER DÜĞÜMLENİYOR.GÖZLERİ DOLUYOR.
ALLAH CÜMLEMİZİ BÖYLE GÜZEL ALLAH DOSTLARI İLE HAŞR EYLESİN.SELAM VE DUA iLE
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
BULENT TUNALISELAMÜN ALEYKÜM ÇOK GÜZEL BİR HİKAYE DUYGULANMAMAK MÜMKÜN DEĞİL.OKURKEN BİLE İNSANIN BOĞAZINDA BİR ŞEYLER DÜĞÜMLENİYOR.GÖZLERİ DOLUYOR.
vealeykümselam, haklısınız. amin, Allah a emanet olun...
Esselamunaleykum Allah cc razı olsun uzun zamandır girmiyordum bu yazıyı okuyunca cevap yazmamak mumkunmu cok guzeldi a.e.olunuz hayırlı cumalar
Çoban UveysEsselamunaleykum Allah cc razı olsun uzun zamandır girmiyordum bu yazıyı okuyunca cevap yazmamak mumkunmu cok guzeldi a.e.olunuz hayırlı cumalar
vealeykümselam, hepimizden olsun inş. en güzele emanet olun...
s.a.
kanım dondu ağlayamadım bile inanır mısınız?ne büyük b.ir bağlılıktır allah'ım bu.ne büyük bir nimettir.allah bizi de inşallah onların 1000 de biri kadar bile olsa kulluk duygusuyla yaşatır..allah razı olsun kardeşim paylaştığın için.selametle..
kanım dondu ağlayamadım bile inanır mısınız?ne büyük b.ir bağlılıktır allah'ım bu.ne büyük bir nimettir.allah bizi de inşallah onların 1000 de biri kadar bile olsa kulluk duygusuyla yaşatır..allah razı olsun kardeşim paylaştığın için.selametle..
...sevmekle başladıysa her şey öyle bitmeli...
rüyam3Selamün Aleyküm
Kardeşim ilk kez okudum etkilenmemek ağlamamak mümkün değil ne mutlu onlara Allah celle celalü razı olsun emeğine sağlık....
vealeykümselam. haklısınız, hepimizden olsun inş. Rahmana emanet olun...
enise karadenizs.a.
vealeykümselam amin. hepimizden olsun inş. Allah a emanet olun...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/6510-hifa-ve-suheyl · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.