Online Arapça eğitimi

2.346 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

Selamün Aleyküm
Değerli kardeşlerim;
Online Arapça eğitimi başayacak, katılmak isteyen kardeşlerimiz varsa Aşağıdaki linki tıklayarak geniş bilgi alabilir
Selam ve dua ile

Dârusselâm-İslâmi İlim ve Fikir Portalı
ERZURUMLİ

ERZURUMLİ

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

Esselamu aleykum,

Yusuf kardeşim paylaşımın için teşekkür ederim , yaklaşık 2 yıl oldu arapça okuyorum hocamdan ALLAH TEALA razı olsun hiçbir ücretde almıyor,ancak müzakere yapacak öğrenci yok o sebepten bir site arıyordum hem bilgileri tazeleme hemde daha yeni şeyler öğrenme hususunda,senin konunu görünce heyecanlandım hemen baktım siteye ,arapçaya yeni başlayacaklar için ideal olabilir ancak belli bir seviyeye ulaşanlar için tatmin edici değil eğer yüksek düzeyde arapça eğitimini yine böyle medrese usülü veren bir site biliyor isen bu kardeşini haberdar et,bizi sevindirirsin...
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

yusuf kardeşim allah razı olsun arapca ögrenıyorum bu derslerinde bana yardımcı olacagına inanıyorum yanlız medrese usulu diyor bilmiyorum nasıl olacak ben sadece lisan ögrenıyorum..
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

ERZURUMLİ, post: 1212762, member: 37970Esselamu aleykum,

Yusuf kardeşim paylaşımın için teşekkür ederim , yaklaşık 2 yıl oldu arapça okuyorum hocamdan ALLAH TEALA razı olsun hiçbir ücretde almıyor,ancak müzakere yapacak öğrenci yok o sebepten bir site arıyordum hem bilgileri tazeleme hemde daha yeni şeyler öğrenme hususunda,senin konunu görünce heyecanlandım hemen baktım siteye ,arapçaya yeni başlayacaklar için ideal olabilir ancak belli bir seviyeye ulaşanlar için tatmin edici değil eğer yüksek düzeyde arapça eğitimini yine böyle medrese usülü veren bir site biliyor isen bu kardeşini haberdar et,bizi sevindirirsin...

Ve Aleyküm Selam Değerli kardeşim
İnşaAllah haberimiz olursa sizlere bilgi aktarırız.
Ama size tavsiyem aynı linkte Fıkıh, Hadis dersleri var.Onlara katılabilirsiniz ders arapça olacaktır.
Bu arada nasip olursa ben katılacağım dersler hayırlısı ile
Canlı Dersler

Selam ve dua ile
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

sevda hafız, post: 1212766, member: 37970yusuf kardeşim allah razı olsun arapca ögrenıyorum bu derslerinde bana yardımcı olacagına inanıyorum yanlız medrese usulu diyor bilmiyorum nasıl olacak ben sadece lisan ögrenıyorum..

Cümlemizde kardeşim
Aşağıdaki linkteki mesajımı incelerseniz.Size yardımcı olacak linkler mevcuttur.
Selam ve dua ile
ERZURUMLİ

ERZURUMLİ

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

_YUSUF_, post: 1212774, member: 37970Ve Aleyküm Selam Değerli kardeşim
İnşaAllah haberimiz olursa sizlere bilgi aktarırız.
Ama size tavsiyem aynı linkte Fıkıh, Hadis dersleri var.Onlara katılabilirsiniz ders arapça olacaktır.
Bu arada nasip olursa ben katılacağım dersler hayırlısı ile
Canlı Dersler

Selam ve dua ile

Her işte bir hayır vardır indireyim bakayım bağlantı programlarını eğer dersler çok geriden gelmiyorsa devam ederim,teşekkürler kardeşim...

Not:Sevda hafız kardeşe yazmak istediğin link'i sanırım yanlışlıkla bana yazdığın cevaba iliştirmişsin...
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Saol kardeşim uyarınız için;
Size yazdığım link doğru, Sevda Hafız kardeşimize yazacağım linki eklemeyi unutmuşum şimdi ekliyorum.

Dersler daha başlamadı.Başlayacağı tarih bilgisi mevcut linkte.Ayrıca geniş bilgi için adreste yazılı kardeşimizle irtibata geçin.Detaylı bilgiyi alın ondan sonra katılmak isterseniz katılın

Sevda hafız kardeşim size yardımcı olacak link
Buyrun
http://forum.islamiyet.gen.tr/islami-programlar/90771-arapca-egitim-seti.html
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

sevda hafız, post: 1212766, member: 37970yusuf kardeşim allah razı olsun arapca ögrenıyorum bu derslerinde bana yardımcı olacagına inanıyorum yanlız medrese usulu diyor bilmiyorum nasıl olacak ben sadece lisan ögrenıyorum..

allah izin verirse derslerin hepsine katılmayı düşünüyorum medrese usulu arapca alt yapım olmasada izleyici olarak katılacam yusuf kardeşim cok mutlu oldum allah sizden razı olsun...
ismaile

ismaile

Mübarek Üye · 1.872 mesaj

çok faydalı bir konu teşşekkür ederiz özellikle bizim gibi arapça dersleri olanlar için iyi bir pratik yapma vesilesi olur
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.