saygılar..
Tövbe ediyorum
927 görüntülenme · 4 yanıt
selamün aleyküm ben bugüne kadar işlemiş olduğum bütün günahlarımdan tövbe ediyorum ve söz veriyorum birdaha aynı günahları işlemeyeceğim bütünüyle haramdan ve kötü davranışları bırakıyorum bundan sonraki yaşantımı hayırlı işler için faydalı bir kul olmak yolunda geçireceğim ve herkesi seveceğim
saygılar..
saygılar..
Yüce rabbim tövbeni kabul etsin ama birde söyle güzelce bir abdest alip iki rekat namaz kilip ardindan ellerini mevlaya acip yarabbi bugüne kadar islemis oldugum tüm günahlardan sana siginiyorum tövbe ediyorum birdaha o günahlara dönememeye elimden geldigi kadar gayret edecegim söz veriyorum rabbim demen ve dua etmen daha güzel olur.
Allah günahlarimizi affetsin insallah...Amin
Allah günahlarimizi affetsin insallah...Amin
selamun aleyküm ...
tövdebiniz kabul ve daim olur inşallah ... allaha emanet olunuz ...
tövdebiniz kabul ve daim olur inşallah ... allaha emanet olunuz ...
.
Ve Sen Yine Denendiğinde..
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!
Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!
Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/64961-tovbe-ediyorum · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Tövbe, Tevbe Etme, Tövbe-i Nasuh, Allah’ın Et-Tevvâb Güzel İsmi Tasavvûf 1 cevap
- HEP BERABER TÖVBE EDELİM İNŞALLAH... ( ADEM (a.s) BÖYLE TÖVBE ETTİ...) Dua Listesi 4 cevap
- ((((( tövbe edelim tövbe ))))) Şiirler 2 cevap
- beyaz sabunla bir ayda 100 tl tasarruf ediyorum.tavsiye ederim.israf etmeyelim Görüş- Öneri- İstek 20 cevap
- merak ediyorum Nasihatler 8 cevap
- ŞİKAYET EDİYORUM.....ŞEHİD ŞEYH AHMED YASİN İlahiler ve Ezgiler 17 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.