Rakıya "Milli İçki" Tescili

2.314 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
mürmüdük

mürmüdük

Mübarek Üye · 6.952 mesaj

yuh......
Rakıya "Milli İçki" Tescili
"Rakı"nın coğrafi işaret olarak tescillenmesi için Türk Patent Enstitüsü'ne yaptığı başvuru sonuçlandı.

"Rakı"nın coğrafi işaret olarak tescillenmesi için Geleneksel Alkollü İçki Üreticileri Derneği'nin (GİSDER) Türk Patent Enstitüsü'ne (TPE) yaptığı başvuru sonuçlandı.

Edinilen bilgiye göre, üretim alanı Türkiye Cumhuriyeti olarak belirtilen rakı, "menşe adı" olarak tescillendi.

mürmüdük

mürmüdük

Mübarek Üye · 6.952 mesaj

Bir gün bir nesil gelir, o "milli" dedikleri şeyleri "millet namına" yedirir bunlara...

O gün ne büyük gündür,Yarabbi!
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

Mevla sonumuzu hayır etsin...
Ben pek hayır göremiyorum ama...:(
_SeNaToR_

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj

Allah'ın Kanunlarının geçmediği bu cenabet topraklarda daha neler göreceğiz bunlar ilk adımlar.
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

_SeNaToR_Allah'ın Kanunlarının geçmediği bu cenabet topraklarda daha neler göreceğiz bunlar ilk adımlar.

Ne demek istediğinizi ben anladım lakin yanlış anlaşılması ve birilerinin incinmesi çok olası bir cümle...Topraklarımız şehit kanlarıyla ve evliya mezarlarıyla dolu olmakla birlikte kutsaldır fakat işte bu bir avuç bahsettiğiniz türden insanlar malesef ,sessiz kalan masum ve muhafazakar kesimi fazlaca bastırmaktadır...

Şimdi uyanma vakit artık ama malesef kimse saatleri kurmamış :(
_SeNaToR_

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj

Ravzadakinurunkölesi

Ne demek istediğinizi ben anladım lakin yanlış anlaşılması ve birilerinin incinmesi çok olası bir cümle...Topraklarımız şehit kanlarıyla ve evliya mezarlarıyla dolu olmakla birlikte kutsaldır fakat işte bu bir avuç bahsettiğiniz türden insanlar malesef ,sessiz kalan masum ve muhafazakar kesimi fazlaca bastırmaktadır...

Şimdi uyanma vakit artık ama malesef kimse saatleri kurmamış :(

Kardeş...Şehitlerin kandırıyla yıkanmış bu topraklar malesef şimdi Allah'ın haram ettikleriyle yıkanıyor..Her köşede her gizli ve açık alanda bu cürüm işleniyor...Şehitlerin misk kokusu koktuğu bu topraklar şuan içki kokuyor...
Bu arada evliye mezarları derken.SUbhanallah mezarları islamın kutsallarına girmiyor inş yanlış anlaşılmasın.Mezarların ölünün gömülmesinden başka bir görevi yoktur.
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

milli içkiymişşş... ALLAH bin türlü cezalarını versin Rabbim bildiği gibi yapsın inşaallah..
zıkkımın kökünü içsinler rakı içki diye.
içki alkol lafını duydukça sinirlerim hopluyor yaa Ya Rabbim yardım et bize bizi sevdiklerimizi evlatlarımızı bu pis illetin yakınlığından korusun inşaallah, amin..
selam ve dua ile:a03:
buket58

buket58

Mübarek Üye · 1.331 mesaj

tövbeler olsun yarabbi millet ne yapacağını şaşırdı ya
böyle rezillik yok
rabbim ıslah etsin
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.