Sevgili Günlük...

17.047 görüntülenme · 176 yanıt

Paylaş:
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

_semra_, post: 1408466, member: 91898sevgılı gunluk..
hava soguk ve benım yarın kızımı asıya goturmem gerek sımdıden kızımın aglama krızını dusndkce keyfım kacıyo

Ya ablaa acayip merak ediyorum senin bebegini. Olurda birdugn gorusuruz onu da gormek istiyorum. Adi ne bu arada?

Sevgili gunluk..
Kitabimin yarisini bilgisayara gecirdim geriye elli bes sayfa kaldi. Ne diye elimle yazmak zorunda kaldim ki.. Simdi boyle zorluk cekmezdim. Kendi el yazimla yazdigim sayfalari okuyorum. Diyorum ki olacak mi? Gunlerdir ailemle oturup cay bile icemiyorum. Galiba beni ozluyorlar :)
insallah bu kadar emegime deger..
Hayallerime deger..
**RaNa**

**RaNa**

Mübarek Üye · 3.597 mesaj

KatrePare, post: 1408509, member: 103504Ya ablaa acayip merak ediyorum senin bebegini. Olurda birdugn gorusuruz onu da gormek istiyorum. Adi ne bu arada?

Sevgili gunluk..
Kitabimin yarisini bilgisayara gecirdim geriye elli bes sayfa kaldi. Ne diye elimle yazmak zorunda kaldim ki.. Simdi boyle zorluk cekmezdim. Kendi el yazimla yazdigim sayfalari okuyorum. Diyorum ki olacak mi? Gunlerdir ailemle oturup cay bile icemiyorum. Galiba beni ozluyorlar :)
Hayallerime deger..

İnşallah emegıne deger katre dualarım senınle :)
_semra_

_semra_

Kıdemli Üye · 465 mesaj

KatrePare, post: 1408509, member: 103504Ya ablaa acayip merak ediyorum senin bebegini. Olurda birdugn gorusuruz onu da gormek istiyorum. Adi ne bu arada?

Sevgili gunluk..
Hayallerime deger..

kızımn ısmı rumeysa canım ınsALLAH gorusucez bı gun hayalerınede degıcek emınım canım:):)
KatrePare

KatrePare

Sizleri gercekten yurekten seviyorum..
Suan bile kagitlar kucagimda..
Insallah bu vesileyle gurusuruz.. :) ya dusunsene semra abla rumeysa bebekle gelmis. Rana is ortagi kuzeniyle :D imza gununde ... Ahh ahh :)

sevgili gunluk

Semra ve Rana ablayi hakikaten seviyorum. Artik yuzlerini gordugumde nolurum bilmiyorum..
**RaNa**

**RaNa**

KatrePare, post: 1408521, member: 109974Sizleri gercekten yurekten seviyorum..
Suan bile kagitlar kucagimda..
Insallah bu vesileyle gurusuruz.. :) ya dusunsene semra abla rumeysa bebekle gelmis. Rana is ortagi kuzeniyle :D imza gununde ... Ahh ahh :)

sevgili gunluk

Semra ve Rana ablayi hakikaten seviyorum. Artik yuzlerini gordugumde nolurum bilmiyorum..

insallah :) kuzenım gelemesede ben kendım kesın gelmeye çalışıcam

Sevgili günlük ben bu katreye bayılıyorum :)
KatrePare

KatrePare

**RaNa**insallah :) kuzenım gelemesede ben kendım kesın gelmeye çalışıcam

Sevgili günlük ben bu katreye bayılıyorum :)

insallah.. Ama gelmeye calisma gel :D hele bi o gunler gelsinde..

Sevgili gunluk
rana ablayla birbirimize bayiliyoruz :D ben ablam yok abim yok diye sizlaniyordum meger iki tane olmus bile..
**RaNa**

**RaNa**

KatrePare, post: 1408533, member: 101714insallah.. Ama gelmeye calisma gel :D hele bi o gunler gelsinde..

Sevgili gunluk
rana ablayla birbirimize bayiliyoruz :D ben ablam yok abim yok diye sizlaniyordum meger iki tane olmus bile..

sevgili gunluk en küçük kardeş olmak guzel derdım
ama senınde bı kuçugun olması daha güzelmiş :)
KatrePare

KatrePare

benden iki kucuk erkek kardesim var. Biriyle aramizda bir bucuk digeriyle uc bucuk yas var. Abim ablam yok.. Ama sen varsin :D
**RaNa**

**RaNa**

benı abla olarak görmen benı gerçekten mutlu ediyor:)
KatrePare

KatrePare

Sevgili gunluk
sevdiklerimi mutlu etmek beni de mutlu ediyor..
_semra_

_semra_

Kıdemli Üye · 465 mesaj

sevgılı gunluk kız kardeslerımı dun sohbet ederken bırakmak zornda kaldım kızım agladı cok uzuldum:(
Ayse_92_38

Ayse_92_38

Kıdemli Üye · 315 mesaj

sevgili günlük bugün cok güzel bir gün CUMA bugün rabbim insallah namazlarimizi dualarimiz kabul eder rabbim derslerimizde basari ve zihin acikligi verir
**RaNa**

**RaNa**

sevgılı gunluk

bugun bı yorgunlukla yıne dukkanı kapat eve gitmek için arabaya bındık abım defalarca arabayı çalıştırmaya çalışmasına ragmen çalışmadı.
hadı inin arabayı bıraz itin dedı abım :D bende gulerek ya bunuda yapcamı hıç duşunmemıştım dedım Abimde hep arbamı bızı taşıcak bu sefer de biz onu taşıcaz dedi orda gulmekten hiçbişey yapamadım:D sonra amcamlar abımler geldi arabayı ıttık yolun ortasından aldık ama ustum başım hep ıslandı :D bugunumde boyle geçtı araba bızı tasıcana bız onu taşıdık :):)
güle_sevdalıyım

güle_sevdalıyım

Üye · 43 mesaj

Sevgili günlük
bugün içimde bir sıkıntı var nedense.. Annemin hasta olduğunu duydum.. Iyileşmesi için dua ettim.. Dilerim çabucak iyileşir:(:(:(
KatrePare

KatrePare

Sevgili Gunluk

Dualarimin duyulduguna artik daha cok eminim.. Elhamdulilah..
KatrePare

KatrePare

_semra_, post: 1408672, member: 52109sevgılı gunluk kız kardeslerımı dun sohbet ederken bırakmak zornda kaldım kızım agladı cok uzuldum:(

onemli degil ablacim sen ilgilen rumeysamizla. :D
_semra_

_semra_

Kıdemli Üye · 465 mesaj

sevhılı gunluk
dun yazamdım bugun yazıyım dun kızıma karı gosterdım aksam Ezan okurken cıkardım saskınlıgını asla unutmucam ve mutlulugunu :)
KatrePare

KatrePare

_semra_sevhılı gunluk
dun yazamdım bugun yazıyım dun kızıma karı gosterdım aksam Ezan okurken cıkardım saskınlıgını asla unutmucam ve mutlulugunu :)

Ben onu Yaradana kurban olurum ablam yaa :)
_semra_

_semra_

Kıdemli Üye · 465 mesaj

sevgılı gunluk
bıraz sorunlu bı donem yasıcaz kızımla umarım kızım bu doneme cabuk alısır..:(
KatrePare

KatrePare

Sevgili gunluk..

Aglamak rahatlatir, ama aciyida hatirlatirmis. Ne guzel soz soyledim degil mi? Kitap yazma hizim bayagi artti bu gidisle ocagin baslarinda gondericem yayinevine bakalim..
Dualarim devam..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.