değişim
959 görüntülenme · 12 yanıt
Maş Sümeyye kardeş.
Sendende dökülmeye başladı inciler bakıyorumda.
Allah cc tekrarını nasip eylesin inşaallah.
Kur'ana sevdalı, post: 1203672, member: 81507Maş Sümeyye kardeş.
SAĞOL abi.yeni değil zaten bunlar ilkokul şiirleri.yani inciler yeni dökülmüyor:a16:
smyyes, post: 1203680, member: 59734SAĞOL abi.yeni değil zaten bunlar ilkokul şiirleri.yani inciler yeni dökülmüyor:a16:
Maş.Şimdi hangi okul?
smyyes, post: 1203694, member: 103264şimdi lise..yakında üniverste.Rabbim nasip ederse tabi
İnşaallah nasip eder Rabbım.
Allah cc başarılar versin kardeşim.
Kur'ana sevdalı, post: 1203711, member: 59734İnşaallah nasip eder Rabbım.
Allah cc başarılar versin kardeşim.
sağol abi belli mi olur belki de bi gün sizler gibi ben de hafız olurum.zekam yeterse tabi buna:a35:
smyyes, post: 1203715, member: 103264sağol abi belli mi olur belki de bi gün sizler gibi ben de hafız olurum.zekam yeterse tabi buna:a35:
Olursun tabi,neden olamayacaksın?yeterki siz isteyin.
Hafız olamayacak kimse yoktur istenilirse,bu Kur'anın bir mucizesidir.He nolur;birisi iki yılda,birisi sekiz ayda,birisi üç senede bitirir.
Maş ben seni çok istekli görüyorum,liseyi bitirince yatılı bir kursa gidin inşaallah yaparsınız.
Kur'ana sevdalı, post: 1203720, member: 76690Olursun tabi,neden olamayacaksın?yeterki siz isteyin.
Hafız olamayacak kimse yoktur istenilirse,bu Kur'anın bir mucizesidir.He nolur;birisi iki yılda,birisi sekiz ayda,birisi üç senede bitirir.
Maş ben seni çok istekli görüyorum,liseyi bitirince yatılı bir kursa gidin inşaallah yaparsınız.
inş abi hayırlısıyla.ayrıca sağol bana gaz verdiğin için de:a16:
smyyes, post: 1203739, member: 99647inş abi hayırlısıyla.ayrıca sağol bana gaz verdiğin için de:a16:
Est kardeş,ne gazı bu şimdi?
Gazlardada zam var bilirsin.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/64574-degisim · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Parlamentolar Arası Değişim ve Diyalog Projesi Genel Konular 1 cevap
- Değişim. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- Köklü değişim Ramazan Ayı 0 cevap
- İDEOLOJİK VE VAKIAYA TESLİMİYETÇİLİK DAVETLERİ ARASINDA DEĞİŞİM DAVETÇİLERİ Çökmüş b Fıkıh ve Akaîd 0 cevap
- Değişim tefekkürü Fıkıh ve Akaîd 0 cevap
- Ideolojik ve vakıaya teslimiyetçilik davetleri arasında değişim davetçileri Fıkıh ve Akaîd 0 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.