mutlu olmanın yolları
3.527 görüntülenme · 28 yanıt
mutluluk çok zor yakalanan küçük bir andir....
Bu yüzden kisa sürer bence.. Ki ev işi filan insanin kafasini dağitmiyor sadece uyuduğunuz zaman mutsuzluk biraz geçiyor uyaninca yine ayni...
Rabbim kalplerimize bitmeyen mutluluk nasip etsin inşallah....
Bu yüzden kisa sürer bence.. Ki ev işi filan insanin kafasini dağitmiyor sadece uyuduğunuz zaman mutsuzluk biraz geçiyor uyaninca yine ayni...
can kırıkları, post: 1204504, member: 99365mutluluk çok zor yakalanan küçük bir andir....
amin ablacım.ne o seni çok hüzünlü gördüm.
ayşe.aev işleri
İnanılır gibi değil ama gerçek Erkeklerin yüzde onikisi yemek pişirip ütü yaparak ev temizleyerek mutlu olduğunu söylüyor. İşin en iyi yanı erkekler ev işi yapınca kadınlar da mutlu oluyor.
(bütün erkekleri ev işi yapmaya davet ediyoruz)
süpermiş kardeşim emeğine sağlık:)
evlenince eşimi hiiç mutfaktan çıkarmıcam sırf onun mutluluğu için:a37: o mutlu olunca ben de mutlu olurum:a15:
Uyanık seni:a24:
smyyes, post: 1203169, member: 71093en iyisi kardeşim.eğer öyle birisini bulabilirsen tabi.inş hayırlı biri çıkar karşına da..... sonra yaptırırsın dilediğini ..:a26:
inş kardeşim Rabbim hayırlısını nasip etsin bana da tüm kardeşlerime de..
bunlar işin gırgırı hayırlı olsun evine eşine sadık olsun değer versin ben bütün ev işlerini kendim yaparım:a12:
selametle:a03:
bunlar işin gırgırı hayırlı olsun evine eşine sadık olsun değer versin ben bütün ev işlerini kendim yaparım:a12:
selametle:a03:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/64529-mutlu-olmanin-yollari · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Başarılı olmanın yolları Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Başarılı olmanın yolları Dini sohbet 3 cevap
- Şehid Olmanın Yolları. Dini sohbet 9 cevap
- İşyerinde Başarılı Olmanın Yolları ( çok ilginç ) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Karı koca arasında mutlu ve uyumlu olmanın tek formülü takvalı olmaktır. Nasihatler 7 cevap
- Mutlu olmanın sırrı Nasihatler 10 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.