Namaz vakit gelince / resimlere bak
10.019 görüntülenme · 60 yanıt
S.A.İSLAMİYETİN GÜZELLİĞİ BU İŞTE HERYERDE İBADETLERİMİZİ YAPABİLİYORUZ.ÇOK GÜZEL RESİMLER SELAM VE DUA İLE
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
ne kadar güzel insanlar vakit gelince işi gücü bırakıp namaza durmuşlar...
biz ise kılmıyoruz....
vakit sorunumuz var...
çalışıyorum, v.s gibi bahanelerle... kılmıyoruz...
ve birde kılanlarada okulda ders arasında namaz kılındı v.s gibi....
yada bunun gibi haberleri çok duyuyoruz...
kılmıyoruz ve kıldırılmıyoruz...
yazık....
biz ise kılmıyoruz....
vakit sorunumuz var...
çalışıyorum, v.s gibi bahanelerle... kılmıyoruz...
ve birde kılanlarada okulda ders arasında namaz kılındı v.s gibi....
yada bunun gibi haberleri çok duyuyoruz...
kılmıyoruz ve kıldırılmıyoruz...
yazık....
Aman allahim bunlar ne güzel fotoğraflar. çok mutlu oldum. Allah senden razi olsun görmemizi sağladin. çok güzel ya.rabbim daim kilsin inşallah.
Allah razı olsun kardeş haytta görülebilecek en güzel manzaralardan biri Allahım ne kadar güzelllll
Allahim sana şükürler olsun
Allah razi olsun çok güzel bizle paylaştiğiniz için tebrik ederim sizi allahimiza şükürler olsun o bize yeryüzünü mescid yapmiş ibadetimizi heryerde yapabiliyoruz bu resimler en büyük kaniti allaha emenet olun selam ve dua ile
Allah razi olsun çok güzel bizle paylaştiğiniz için tebrik ederim sizi allahimiza şükürler olsun o bize yeryüzünü mescid yapmiş ibadetimizi heryerde yapabiliyoruz bu resimler en büyük kaniti allaha emenet olun selam ve dua ile
FAZİLETİN EN ÜSTÜNÜ SANA GELMEYENE GİTMEN , VERMEYENE VERMEN , KÖTÜLÜK EDENE İYİLİK ETMENDİR .[HZ.MUHAMMED (S.A.V) ]
ey gözümün nuru canım namaz.senden ayrılıdığım vakit kendimi bitirdiğim vakittir.:a33:
ÂNI YAŞA...
Allah razı olsun kardeşim emeğine sağlıkk....
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
çok güzel gerçekten Allah razı olsun bizler bu insanlar gibi olamıyoruz en azından kendi açımdan konusuyorum yani namazımı iş yerinde kılamıyorum bazen gizli gizli kılmaya çalışıyorum çalıştığım kurum yüzünden ekmek davası yüzünden bu insanların hiç birsey umurlarında değil şimdi bu insanları gördükçe çok utandım kendimden ...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/645-namaz-vakit-gelince-resimlere-bak · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.