Rabbım kabul eylesin inşaallah.
Forma her girdiğimizde, bütün Şehidlerimiz için bir Fatiha okuyalım.
39.192 görüntülenme · 654 yanıt
Öncelikle Şehidlerin Seyyidi Hz Hamza ve bütün Şehidlerimiz için okudum.
okudum Allah c.c kabul etsın..
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
okudum Allah c.c kabul etsın..
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
ve aleyküm selam
okudumm...allah kabul etsin...
okudumm...allah kabul etsin...
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Okudum rabbim kabul etsin
Rabbım kabul eylesin okudum.
Cennette onlara bizleride komşu eylesin inşaallah.
Cennette onlara bizleride komşu eylesin inşaallah.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/64310-forma-her-girdigimizde-butun-sehidlerimiz-icin-bir-fatiha-okuyalim · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.